Tekrardan merhaba! Öncelikle siz değerli kullanıcıların değerli vaktini ayırdığı ve o çok önemli yorumlarınız için sizlere teşekkür ediyorum.
@croxzy @ulujohan FB'liyim. GS maçı önce olduğu için onu izledim ve adeta mutlu şekilde izledim. 8-2 olabilecek skor, Feghouli ve Diagne, bir de kazma Taylan yüzünden olmadı.
Taylan biraz hantal oyuncu, bence Diagne baya iyi oynadı ama şans yerinde değildi. Feghouli'nin ayaksız olduğunu bilmeyen yoktur herhalde, kontrolünü hiç beğenmiyorum. Onun dışında güzel oynadı Feghouli, 8.4 reytingle haftanın 11 kadrosuna seçildiğini belirtmek isterim sizlere. İyi olmayan Yedlin'i de Grande Terim düzeltti, baya gelişti.
Geçen gün Ajax maçında kazmalığı tutan Larin'liği tutmuştu.
Beşiktaş'ın bu sene şansı yaver gitmedi, ayrıca Beşiktaş taraftarları oldukça toxic olmaya başladığı için Galatasaray - PSV maçına Beşiktaş formasıyla çıkacak kadar delirdiler. Eğer güzel şeyler konuşsaydı koskoca Galatasaray Camiasını arkasına alacaktı ve desteği daha fazlalaşacaktı. Ama ne yapsın taraftarları da? Sahayı doldurdular ama yenildiler. Sergen Yalçın'ın şansı yaver gitmiyor, o kadar eksikle oynadı. Duyduğuma göre Mert Günok'u antrenmanda defansta oynatmıştı, yapacak bir şeyi yok arkadaşın. Bahtı karaymış.
Bu sene şampiyonluk hayal, hatta her zaman hayal. Bu adamlarla imkansız, Koç ile imkansız. Hocayla imkansız.
Pereira değişik bir sistem uygulamaya çalışıyor, üçlü defans hattını Türkiye'de uygulamaya çalışınca çok fazla gol yiyiyorlar, Türkiye öyle bir lig değil. Bir kere olmuyorsa zorlamayacaksın, Ali Koç'a gelecek olursak şirket yönetir gibi takım yönetiyor. Tepkiyi de almayı eksik etmiyor, değişik bir kişilik. Allah tüm Fenerbahçe taraftarlarına sabır versin.
UEL kupası imkansız gibi ama bu şekilde ilerlerse neden olmasın?
Galatasaray sürprizleri sever, örnekleri bırakayım.
Hagi gibi usta bir yıldızın dönemine denk gelemediğim için çok üzülüyorum ama bir yandan da Sneijder, Drogba, Prime yakası açık Ronaldo'yla CL'de gol krallığında yarışan Burak Yılmaz, Eboue, direk Hamit Altıntop'un dönemine geldiğim için de kendimi çok şanslı buluyorum. İyi ki Galatasaray'lıyım!
Avrupa ligine - Şampiyonlar ligine giden 3 takımda süper ligde kötü ilerliyor. Umarım düzelirler. 
2 takım elendi (BJK, FB) onlar lige yoğunlaşacaktır, Galatasaray için şu an hala kararsızım. Aslında ligde güzel ilerliyoruz ama şansımız yaver gitmiyor (Kasımpaşa, Trabzon beraberliğimiz, Fenerbahçe, Beşiktaş) maçlarından çok fazla puan alamadan ayrıldık. Türkiye'deki Türk hakemler maçları katlediyor, yabancı hakemler gelmeli.
Son yazımla da yazımı sonlandıracağım;
Galatasaray ülke puanını sırtlamaya devam ediyor, Marsilya karşısında galibiyeti sayesinde ülke puannı 2 basamak daha ileriye taşıdı.

İyi forumlar, değerli vaktinizi aldığım için özür dilerim. Konuyu yakından takip edeceğim!