Konu: Europa League 2022, Galatasaray  (Okunma sayısı 960 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2021 18:15

Galatasaray 2022 Europa League performansı;

Galatasaray 5-3 St. Johnstone (Avrupa Ligi Üçüncü eleme turu, 2/2)
Galatasaray 3-2 Randers (Avrupa Ligi Play-Off, 2/2)

Galatasaray 1-0 Lazio (Avrupa Ligi Grup Maçları , 1/6)
Galatasaray 0-0 Marsilya (Avrupa Ligi Grup Maçları, Deplasman, 2/6)
Galatasaray 1-0 L.Moskova (Avrupa Ligi Grup Maçları, Deplasman, 3/6)
Galatasaray 1-1 L.Moskova (Avrupa Ligi Grup Maçları, 4/6)
Galatasaray 4-2 Marsilya (Avrupa Ligi Grup Maçları, 5/6)
Galatasaray - Lazio (Avrupa Ligi Grup Maçları, Deplasman 6/6)

2000 Galatasaray gibi gümbür gümbür geliyor, Beşiktaş Şampiyonlar liginde başarılı olamadı ve Fenerbahçe Olympiakos'a elenerek Konferans Ligine döndü. Galatasaray ise dün Marseille karşısında 4-2'lik skor gibi güzel bir skorla gruptan çıkmayı başardı. Sizce Galatasaray son 16'da kalır mı? Yoksa daha da ileriyi gidip 2. kez UEFA EUROPA LEAGUE kupasını ülkemize getirebilir mi?
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Oguzkhan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 26.11.2021 19:32
FB'liyim. GS maçı önce olduğu için onu izledim ve adeta mutlu şekilde izledim. 8-2 olabilecek skor, Feghouli ve Diagne, bir de kazma Taylan yüzünden olmadı. Durmadan gömülen Yedlin gayet iyiydi. Sonradan bir maç başladı. 23:00 FB maçı  :garip:.

O gün FB'li olduğumu sorguladım cidden. Karşında bulunan rakibin sadece seni kontra ataklar ile avlamaya çalışıyor. Fizik güçleri güzel. Oynayan oyuncu sayın 5'i bile geçmiyor. İrfan, Kim ve Szalai. Berisha denilen neyse hakaret etmeyeceğim.. Geçen gün Ajax maçında kazmalığı tutan Larin'liği tutmuştu.

Bu sene şampiyonluk hayal, hatta her zaman hayal. Bu adamlarla imkansız, Koç ile imkansız. Hocayla imkansız.

Bu sene TS-GS kapışması olacak. GS oyuncuları ligte rezalet. Ciddiye alırlarsa TS'yi bile geçerler. Hatta bu sene TS-GS-Başakşehir-Hatay-Konya-Karagümrük-Alanya gibi bir sıralama olacak.
Mükemmel
1
Like
2
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
GunPowder,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
GunPowder, oflu,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 26.11.2021 19:33
FB'liyim. GS maçı önce olduğu için onu izledim ve adeta mutlu şekilde izledim. 8-2 olabilecek skor, Feghouli ve Diagne, bir de kazma Taylan yüzünden olmadı. Durmadan gömülen Yedlin gayet iyiydi. Sonradan bir maç başladı. 23:00 FB maçı  :garip:.

O gün FB'li olduğumu sorguladım cidden. Karşında bulunan rakibin sadece seni kontra ataklar ile avlamaya çalışıyor. Fizik güçleri güzel. Oynayan oyuncu sayın 5'i bile geçmiyor. İrfan, Kim ve Szalai. Berisha denilen neyse hakaret etmeyeceğim.. Geçen gün Ajax maçında kazmalığı tutan Larin'liği tutmuştu.

Bu sene şampiyonluk hayal, hatta her zaman hayal. Bu adamlarla imkansız, Koç ile imkansız. Hocayla imkansız.

Bu sene TS-GS kapışması olacak. GS oyuncuları ligte rezalet. Ciddiye alırlarsa TS'yi bile geçerler. Hatta bu sene TS-GS-Başakşehir-Hatay-Konya-Karagümrük-Alanya gibi bir sıralama olacak.

Eklemeyi unutmuşum. GS bu sene Avrupa'da çeyreği bile görür. UEL kupası imkansız gibi ama bu şekilde ilerlerse neden olmasın?
Mükemmel
1
Vice
1
Tepki yok
GunPowder,
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
GunPowder,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 26.11.2021 20:25
Galatasaray güzel ilerliyo, kupayı kaldırması imkansız. Fakat çeyrek finali görür.

Fenere gelirsek olimpiyacos maçında İrfancanın direkten kaçan gölü, eeh klasikleşti.  :sampanya:

Beşiktaşda elendi zaten bşy yapamadan.

Avrupa ligine - Şampiyonlar ligine giden 3 takımda süper ligde kötü ilerliyor. Umarım düzelirler.  :palmiye:

Ek olarakda şunu belirteyim ;

Trabzonspor'un 1.liği, Premier Ligde ki West Ham United'ın ligde 4. olması gibidir, 3-4 atıp kazanırsın ama şampiyon olamazsın (klasikleşen bir durum.) , sıralamadan düşersin.. Trabzonsporda Fenerbahceye 3 atar, kazanır. Fakat, şampiyon olamayacağını herkes bilir.  :D

« Son Düzenleme: 01.12.2021 23:55 croxzy »
Hmmm
3
Vice
2
GunPowder, oflu, croxzy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
GunPowder, croxzy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 26.11.2021 23:53
Tekrardan merhaba! Öncelikle siz değerli kullanıcıların değerli vaktini ayırdığı ve o çok önemli yorumlarınız için sizlere teşekkür ediyorum. @croxzy @ulujohan

Alıntı
FB'liyim. GS maçı önce olduğu için onu izledim ve adeta mutlu şekilde izledim. 8-2 olabilecek skor, Feghouli ve Diagne, bir de kazma Taylan yüzünden olmadı.

Taylan biraz hantal oyuncu, bence Diagne baya iyi oynadı ama şans yerinde değildi. Feghouli'nin ayaksız olduğunu bilmeyen yoktur herhalde, kontrolünü hiç beğenmiyorum. Onun dışında güzel oynadı Feghouli, 8.4 reytingle haftanın 11 kadrosuna seçildiğini belirtmek isterim sizlere. İyi olmayan Yedlin'i de Grande Terim düzeltti, baya gelişti.

Alıntı
Geçen gün Ajax maçında kazmalığı tutan Larin'liği tutmuştu.

Beşiktaş'ın bu sene şansı yaver gitmedi, ayrıca Beşiktaş taraftarları oldukça toxic olmaya başladığı için Galatasaray - PSV maçına Beşiktaş formasıyla çıkacak kadar delirdiler. Eğer güzel şeyler konuşsaydı koskoca Galatasaray Camiasını arkasına alacaktı ve desteği daha fazlalaşacaktı. Ama ne yapsın taraftarları da? Sahayı doldurdular ama yenildiler. Sergen Yalçın'ın şansı yaver gitmiyor, o kadar eksikle oynadı. Duyduğuma göre Mert Günok'u antrenmanda defansta oynatmıştı, yapacak bir şeyi yok arkadaşın. Bahtı karaymış.

Alıntı

Pereira değişik bir sistem uygulamaya çalışıyor, üçlü defans hattını Türkiye'de uygulamaya çalışınca çok fazla gol yiyiyorlar, Türkiye öyle bir lig değil. Bir kere olmuyorsa zorlamayacaksın, Ali Koç'a gelecek olursak şirket yönetir gibi takım yönetiyor. Tepkiyi de almayı eksik etmiyor, değişik bir kişilik. Allah tüm Fenerbahçe taraftarlarına sabır versin.

Alıntı
UEL kupası imkansız gibi ama bu şekilde ilerlerse neden olmasın?

Galatasaray sürprizleri sever, örnekleri bırakayım.

Hagi gibi usta bir yıldızın dönemine denk gelemediğim için çok üzülüyorum ama bir yandan da Sneijder, Drogba, Prime yakası açık Ronaldo'yla CL'de gol krallığında yarışan Burak Yılmaz, Eboue, direk Hamit Altıntop'un dönemine geldiğim için de kendimi çok şanslı buluyorum. İyi ki Galatasaray'lıyım!

Alıntı
Avrupa ligine - Şampiyonlar ligine giden 3 takımda süper ligde kötü ilerliyor. Umarım düzelirler.  :palmiye:

2 takım elendi (BJK, FB) onlar lige yoğunlaşacaktır, Galatasaray için şu an hala kararsızım. Aslında ligde güzel ilerliyoruz ama şansımız yaver gitmiyor (Kasımpaşa, Trabzon beraberliğimiz, Fenerbahçe, Beşiktaş) maçlarından çok fazla puan alamadan ayrıldık. Türkiye'deki Türk hakemler maçları katlediyor, yabancı hakemler gelmeli.

Son yazımla da yazımı sonlandıracağım;

Galatasaray ülke puanını sırtlamaya devam ediyor, Marsilya karşısında galibiyeti sayesinde ülke puannı 2 basamak daha ileriye taşıdı.  :o

İyi forumlar, değerli vaktinizi aldığım için özür dilerim. Konuyu yakından takip edeceğim!  :) :o :-* :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 27.11.2021 13:11
Galatasaray üzerine gelen takımlara karşı çok farklı bir  futbol oynuyor ki bunu zaten Avrupa liginde görüyoruz. Tek sıkıntımız kapanan takımları açmak. Süper ligde bu konumda olmamızın başlıca sebebi de bu zaten(şanssızlıklarla beraber). Sezon başında beklentim, Avrupa olmasa da ligde dinamik kadroyla bir şeyler yapılacağıydı ama tam tersi çıktı. Bu kadro önümüzdeki seneden itibaren birkaç takviye ile(gedson <3) çok farklı konuma gelebilir.  Bu arada ben de Trabzon'un ikinci yarı takılacağı kanaatindeyim. Trabzon'a kim yakın götürürse yarışı bence o şampiyon olur.
Hmmm
1
Haha
1
Vice
1
GunPowder,
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
GunPowder,
Tepki yok
GunPowder,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 28.11.2021 11:58
Avrupa takımlarıyla aramızdaki makas açılalı çok uzun zaman oldu.

Galatasaray'lı arkadaşlarımın umutları kırılmasın ama UEFA'da Çeyrek Final güzel başarı olur.

Hepimiz buralardayız, ilerisini görürse buradan hatırlatın.
Mükemmel
1
Tepki yok
GunPowder,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 28.11.2021 12:53
Yıllar sonra umutlarımızı tekrar yeşerten Galatasaray'ın iyi bir finans kaynağı olan UEFA'nın başarısını ve en az çeyrek finale çıkmasını görmek isterim.

Konuya özel bir kişiye Exxen(Şampiyonlar Ligi-Dizi) hediye ediyorum, mesajı gören ilk kişi alabilir. (alan kişi bana ileti göndersin alındı)
Kod: GNCP9GPXBQ
« Son Düzenleme: 28.11.2021 13:13 AlyX »
Mükemmel
1
Tepki yok
GunPowder,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 28.11.2021 16:11
devlerin aşkı büyük olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 28.11.2021 16:58
türkiyeye 2. bir avrupa kupası gelirse o kupayı galatasaray getirir.
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
sXe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok