Konu: [19.11.2021, Keyon_Broadnax - Tina_Vuantel] PG, GaspKİ, /DO kural ihlali.  (Okunma sayısı 344 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2021 13:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keyon_Broadnax, Tina_Vuantel - @croxzy - @JPWLONGSS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.11.2021, 12:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1 - Gasp:  Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. 24 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
2 - /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.
3 - Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
      Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 2 levelim adamlar benim kafama silah dayıyor ve gasp etmeye çalışıyor. Bir tane zenci karakter beni tek başına PG yaparak sürüklüyor. Adamlara 2 level oyuncuyu gasp etmek politikada yasak değil mi? diyorum. Adam /do'dan belirtmen gerekir diyor. Burası Vice Roleplay değil mi? Yanlış sunucuda mıyım

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: SS: https://www.hizliresim.com/3tzh56u
SS: https://www.hizliresim.com/n2a31ky
SS: https://www.hizliresim.com/k049j6b
SS: https://www.hizliresim.com/56079kg

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 19.11.2021 13:26
Tina Vuantel olarak savunmam.

Kişi kendisinin "2" level olduğunu belirttiği anda rolü anında bıraktık. Rolde yanımda bulunan "Keyon_Broadnax" Karakterinin sahibini uyarmamla beraber kendiside rolü bıraktı, herhangi bir şekilde gasp olup kişinin parası alınmamıştır. Şikayet açan kişi gasp olup parasının alındığını "İddia" ediyorsa kanıtlar kısımına eklemeli. Ayrıca çetenin sahip olduğu bir sokakta kolu/bacağı kırılmış bir şahısı gördüğümüz için yaptık, herhangi bir şekilde ortada agresif roleplay yok. "PG" konusuna değenirsek karakterim kaslı "9" Bildiğim kadarıyla "Keyon_Broadnax" Karakterinin sahibinin kas seviyesi "15" herhangi bir "PG" göremiyorum. "/DO" İhlaline gelirsek, herhangi bir şekilde "DO" ihlali yapmadım savunmam bu kadar.

#2 - 19.11.2021 13:40
Attığım şikayet SS'lerin detaylı incelenmesini ve şahısların Levellerinin bu kadar yüksek olmasına rağmen oyun kurallarını bilmemesini göz önüne alınmasını arz ediyorum.

#3 - 19.11.2021 14:33
1. olarakda ben Tina karakterindende daha güçlüyüm ve erkeğim, 15 kas ve 14 dayanıklılık var. Ona rağmen PMden yazdım fakat PG yapıyorsun dedin, bunada çok güldüm.

2. olarakda deagle yok onu Tina dayadı, hareketlendin kaçma diye, bizim mahallemiz içerisinde ara sokakta çekti,aynı şekilde Tina karakterinin savunmasında ki SSlerde görünüyor, kişi bacağı görünür halde kırıktır diyor, baygın araç çarptı diyor fakat nedense biz sürükledikten sonra ne olduysa birden uyandı ve kalkıp yürümeye başladı. Hemde hiç acı çekmeden. Kırıp bir bacak ile yürüdü, kırık olduğunu sen belirttin ve kırık acısına nasıl dayandın, ses çıkarmadan onuda anlamadım.

3. olarakda /do kural ihlali demişsin fakat senin üstünü aradıktan sonra /do cüzdan nerede? diye sordum. Bu yasak veya do kural ihlali değildir.

4. Olarkada kişinin /pm üzerinden rolü bölmesi üzerine "Tamam birader rol bittikten sonra paranı geri veririm çok lazımsa dedim sırf rol bozulmasın diye"

5. olarakda GASP etmedik, senin 2 level olduğunu bana Tina belirttikten sonra seni rahat bıraktık ve soymadık.

« Son Düzenleme: 19.11.2021 14:38 croxzy »

#4 - 19.11.2021 14:52
Ek olarakda adamı gasp etmedik, buyrun kanıt. Tina 2 level adam bırak diyincede bıraktık.

https://cdn.discordapp.com/attachments/880137604861952041/911222072670310440/unknown.png

#5 - 19.11.2021 18:47
Şahısları kınıyorum. Bu kadar levele sahib ama kural politikalarına sahib ola bilmemek çok kötü birşey.

#6 - 19.11.2021 22:00
Ek olarkada kişinin troll olduğunu düşünüyorum. Olaydan sonra 2-3 sefer mahalleye taksi ile geldi ve araçlara çarpıp gitti. Muhtemelende kişisel olarak kullanıyordu aracı.  :colt: :garip:

« Son Düzenleme: 19.11.2021 22:24 croxzy »

#7 - 20.11.2021 00:44
Şahısın emotesini gördüğünüz üzere kaza gerçekleşti orada. Taksici olduğum için taksi aracı kullanıyorum.

#8 - 20.11.2021 10:18
Şahısın emotesini gördüğünüz üzere kaza gerçekleşti orada. Taksici olduğum için taksi aracı kullanıyorum.

Sen geldin çarptın adamda kazaya baktı. Durup dururken ne hikmetse geldin pat diye araca yandan çarptın. Neyse dostum daha fazla ileti atmayalım seninde başka yazacağın şey yoksa. Savunmamızıda biz yaptık. Yetkili kararı bekleyebiliriz.  :-[  :sampanya:

#9 - 21.11.2021 19:17
Şikayet artık sonuçlanmalı diye düşünüyorum.