1. olarakda ben Tina karakterindende daha güçlüyüm ve erkeğim, 15 kas ve 14 dayanıklılık var. Ona rağmen PMden yazdım fakat PG yapıyorsun dedin, bunada çok güldüm.
2. olarakda deagle yok onu Tina dayadı, hareketlendin kaçma diye, bizim mahallemiz içerisinde ara sokakta çekti,aynı şekilde Tina karakterinin savunmasında ki SSlerde görünüyor, kişi bacağı görünür halde kırıktır diyor, baygın araç çarptı diyor fakat nedense biz sürükledikten sonra ne olduysa birden uyandı ve kalkıp yürümeye başladı. Hemde hiç acı çekmeden. Kırıp bir bacak ile yürüdü, kırık olduğunu sen belirttin ve kırık acısına nasıl dayandın, ses çıkarmadan onuda anlamadım.
3. olarakda /do kural ihlali demişsin fakat senin üstünü aradıktan sonra /do cüzdan nerede? diye sordum. Bu yasak veya do kural ihlali değildir.
4. Olarkada kişinin /pm üzerinden rolü bölmesi üzerine "Tamam birader rol bittikten sonra paranı geri veririm çok lazımsa dedim sırf rol bozulmasın diye"
5. olarakda GASP etmedik, senin 2 level olduğunu bana Tina belirttikten sonra seni rahat bıraktık ve soymadık.