Konu: [19.11.2021 - Nuritsa_Vartuhi] - Fear RP, Refuse RP, Sürekli Roleplay  (Okunma sayısı 390 defa)

#10 - 19.11.2021 03:44
Ufaklık uyku saatin geldi başka şikayetlere zıplama ceza alacaksın. /me /do emotelerini öğrettiğim günleri unutma, SS aldıysan az onlara çalış sende dahi olursun bir gün. Şikayete bakan yetkili olayla alakası olmayanlar buraya yorum yapıyor uyarı eklerseniz sevinirim.

#11 - 19.11.2021 04:11
Ufaklık uyku saatin geldi başka şikayetlere zıplama ceza alacaksın. /me /do emotelerini öğrettiğim günleri unutma, SS aldıysan az onlara çalış sende dahi olursun bir gün. Şikayete bakan yetkili olayla alakası olmayanlar buraya yorum yapıyor uyarı eklerseniz sevinirim.
Karşısındakine ufaklık diyip, discordda ses çekip ana avrat söven, sitesini kapatmasıyla tehdit edip, kişisel telefon numarasını es**ort sitelerine yazıcam diyen ben değilim. Kimin ufak olduğu gayet apaçık ortada. Elinden geleni ardına koyma lütfen. Senin numaranda var bende ve engelledim. Merak etme hiç bir şekilde bir rakamını bile bir yere yazmayacağım. Karakter meselesi  :)

#12 - 19.11.2021 04:13
Şikayeti kişiselleştirmenin alemi yok, suçun varsa cezanı çekersin. Suçun yoksa bir şeyi ispat etme gereği duymazsın zaten. Zorbalığa ve spama devam ettiğin sürece sadece egonu tatmin edeceksin ve bunu sürdüreceğin takdirde şikayeti kilitleyeceğim. Yönetim kararı beklenebilir.

#13 - 19.11.2021 04:13
Ne hikaye anlatıyorsun sen ya? Burası sohbet yeri değil şikayet yeri git bunu özelden yaz forumdan, buranın seninle alakası yok hadi.

#14 - 19.11.2021 04:14
Ne hikaye anlatıyorsun sen ya? Burası sohbet yeri değil şikayet yeri git bunu özelden yaz forumdan, buranın seninle alakası yok hadi.
Hikaye mi :D :D

#15 - 19.11.2021 04:14
Şikayeti kişiselleştirmenin alemi yok, suçun varsa cezanı çekersin. Suçun yoksa bir şeyi ispat etme gereği duymazsın zaten. Zorbalığa ve spama devam ettiğin sürece sadece egonu tatmin edeceksin ve bunu sürdüreceğin takdirde şikayeti kilitleyeceğim. Yönetim kararı beklenebilir.
Savunma sabah yapılacak, bu Fırat adlı arkadaş tüm şikayetlere yorum atıyor bir ceza almalı bence neyse sabah savunma yaparım.

#16 - 19.11.2021 04:17
Savunma sabah yapılacak, bu Fırat adlı arkadaş tüm şikayetlere yorum atıyor bir ceza almalı bence neyse sabah savunma yaparım.
Fırat adlı arkadaşa sürekli laf atmaya, sataşmaya devam edersen yazmaya devam eder. Çünkü benimde konum dönüyor şu anda. Açık arayıp, vurmaya çalışıyorsun. OOC Kinin başlamış senin, yazık. İnsanların gerçek yüzünü görmesinden korkma. Sadece senin üzerinde şikayetim olduğunu ve ceza almanı belirttim. Bana sataşan sensin. İyi roller.

#17 - 19.11.2021 04:20
Ettiğin bu hakaretleri yetkililer görüyor.

#18 - 19.11.2021 04:27
Spoiler: GösterGizle

Şikayetteki şahitleri tanırım, kolay kolay ihlal yapmazlar. ve rolleri güzel insanlar. Karşı taraf yaklaşık iki gün önceye kadar aynı şekil bizede bulaşıp duruyordu, legal karakter olup bize pompalı vesayre çekiyordu. Alt tarafı bi övgü aldı diye kendisini sanırım rp dahisi sanıyor. Bir ceza alması gerekiyor bence, sunucuya zararlı birisi.
  :sampanya:

Sayfayı neden kirletiyorsun arkadaşım? ( @Venna )  Savunmanı yaptın mı? Yapmamışsın. Burası ağlama duvarı değil, lütfen sana açılan şikayete savunmanı yap. Bu kadar uzatıp basit bir şikayeti 2 sayfa yapmanın anlamı yok. 8 sayfalık ileti sıralamana şöyle bir baktığımda her sayfası şikayetle dolu, lütfen bu davranışlarına hakim ol, sunucu yararına bir şeyler yapmaya/çabalamaya uğraş. Yarın savunmanı bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 19.11.2021 04:29 wercheg »

#19 - 19.11.2021 04:28
Savunma sabah yapılacak denildi şu an yapılmadı diye sen ağlama, hadi iyi geceler.