Merhabalar, ilk öncelikle Malibu Club'a giderken Cody'i gördüm. Eskiden (1, 2 gün önce) OverDose Garage'de çalışıyordum. Boş bir sebepten atılmıştım ve bundan haberim bile yoktu, sonradan öğrendim. Malibu Club'a geçerken Premier marka aracı Tamir yerine sürüklüyorlardı ve bende gıcıklığına onlar sürüklemeden Tamir yerine girip aracı tamir ettirdim. (Bu bölümde araç kesinlikle premier ile ufak bir sürtüşme yaşamadı) Bundan sonra Tamir kısmından çıktım. Chuk araçtan indi ve premier'i Tamir istasyonuna sürüklemek için yardım etti. Benimde öfkem sadece Cody'e olduğundan dolayı Leonardo'ya $300 dolar verip; "Bekle" dedim.
Sonra aracın ön kısmında kanca olduğunu belirterek, aracı sert vurmadan hafifçene Tamir istasyonuna ittirdim. Tabii bu sırada Cody hiç bir şey yapmadı, çekilin dahi demedi. Sadece izledi. Zaten Cody'e öfkeli olduğum için ve işten çıkarılırken dönen rp nedeniyle Wiz Khalifa'nın Şarkısını söyledim. Aslında burda amaç dalga geçerek "Seninle tekrar görüştük dostum bak" demekti. Retarted Rp Kesinlikle yoktur çünkü önceden dönen rp'ler nedeniyle burada böyle bir rp döndü. NonRp Driving'i soruyorsanız. Aracın önünde kanca olduğunu belirtip aracı yavaşçana ittirmek bence NonRp Driving'e girmez. Kanca olduğunu belirtmesem birşey diyemem, ama belirttiyorum. Zaten SS'lerde de gözüküyor; "BAĞLA ONU!" diyorum. Aracın kancasına bağla diyerek.
Oradaki "BUNLAR BİR SİK YAPAMAZ, OVER DOSE!" ise Cody'in ben bunları yaparken sadece izlemesi ve hiç birşey dememesinden kaynaklı. Orada Cody'e olan öfkemi bir defa patlatıyorum beceriksizler diye.
Savunmam bu kadar, iyi çalışmalar.