Öncelikle merhaba,
İlk olarak Tevari karakterim ile Crenshawn konutlarında turluyordum ve ara sokağa girdim o an Foster karakteri bana "efendim/beni mi takip ediyorsun" dedi. Bu kelimeler siyahilerin küçük düşürme yanıdır. Foster'ın /efendim?/ demesinden sonra ona "seni takip etmiyordum/eski köleliği geri mi getireceksin?" dedim ve Foster "ne anlatıyorsun amına koyayım, siktir git şurdan doksanlardan kalma moron" diye çıkıştı. Bende onun önünü kestim ve inip camının içinden ona yumruk attım. Daha sonrasında ben arabanın tam bir adım yanındayım Foster arabayı sağ sola atıyor ve karakterimin üzerine sürüyor ama ezmiyor, sonra bir süre arabasıyla korkuttuktan sonra "sikik" diyerek gitti. Bından önce de Idlewood oluşumundaydım Crenshawn bölgesindeki yerlilerine zaten kinliydik. Bunu savaşlardan herkes hatırlıyor. Rol tamamen giriş-gelişme-sonuç şeklinde oldu Foster karakteri neden böyle bir karar aldı bilmiyorum.
Sonrasında aradan bir gün geçti ve bir arkadaşımı çağırdım, bu Crenshawn yerlilerini vurmak için plan yaptım ve yola koyulduk. Aracımı ve arkadaşımı Foster ve Howard karakterinin uzağında bir mil uzağa çektim. Araba gözükmeyecek şekilde, sonrasında Foster ile role girdim. Slanglaştık, birlik bölgesinde kendimden eminim ve rolde fark ettiyseniz biraz geri adım atıyorum. O kadar büyük slangların arasından en büyüğü tehdit "seni öldürmek isteseydim elli kere mezarını kazardım!" bu nasıl bir cümle? 10 gün yasağı olan bir birlik böyle bir rol gerçekleştirebilir mi? Ondan önce benim /efendim/ kelimesine lafıma ters koyabilir mi 10 gün yasağı olan biri? Her neyse, planımı yaptım ve Crenshawn üyelerini arkadaşımla vurduk.
Bir video atacağım savunmamın arasına bu Foster Shacks karakteri bizi gördüğü halde ESC basıyor Bug Abuse'den yemesini talep ediyorum.
Şimdi kanıtları atacağım;
Olayın başı gördüğünüz gibi slanglaşıyoruz;
Sonrasında Foster karakteri ilk küfür ediyor ve slanglaşıyoruz, arabadan iniyorum ve hala Foster karakteri üzerime sürmüş gibi yapıyor;
Foster karakterinin aşağılaması sonrası gidip elimi camdan içeriye sokuyorum ve yumruk atıyorum;
Sonra Foster daha bir adım yanındayım ve arabayı sürüyor, bana çarpabilir ve karakterimin bir yeri kırılabilir. Sonrasında "sikik" diye bağrıp gidiyor;
Olaydan bir gün geçti, realizm'e uyması için bir gün sonra geliyorum ve Foster ile role giriyorum ona dün ki olaydan bahsediyorum;
Foster ilk kendisi küfür etmesine, olayı başlatmasına rağmen beni suçluyor. Karakterim burda sinirleniyor ve tehdit ediyor ve kendisi 10 GÜN YASAĞI OLAN BİRLİK ÜYESİ "görüşeceğiz zenci" diyor. Bu esnada karakterim bir yandan fear-rp kapsamında geri adımlar atıyorum;
Klasik sokak jargonu kesiyor Foster, karakterim geriliyor bir yandan laflıyor. Karakterimi öldürme konusuna giriyorum, Howard ve Foster iki arkadaş grubu beni aşağılıyor ve son olarak yine 10 GÜN YASAĞI OLAN ÜYE "istesem elli kere mezarını kazardım" diyor ve ben oradan ayrılıyorum;
Planı yaptım ve arkadaşları vurmaya gidiyoruz, o an Foster karakteri sıkacağımızı biliyor ve hemen ESC basıyor. Video'da bir saniye ESC bastığını gösteriyor ama aslında 20 saniye ESC bastı. Bu Bug Abuse ve Yönetim kandırmaya girer. Gerekli videoyu atıyorum.
Kesinlikle hiçbir DM konusu değildir, arkadaşlarla silahlı rol gerçekleştirdik. Vice Roleplay oyunu yönetimine alacağı karar için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar