Selamlar, aslında pek uzun tutmak istemiyorum fakat olayın boyutunun anlaşılması için uzun uzun anlatacağım.

Ayın yedisi, olay asıl o gün başlıyor. Yaptıkları şey yine gelip motorlara çarpmak. Motorlara arabayla çarpıp kaçıyorlar.
Bu video dün akşam çekildi, kişiler Kasparov oluşumunda. Yanındaki arkadaşıyla gelip sürekli olarak motorlarımızı deviriyorlar. MC rolü yapmış olan ve kültüre dair en ufak bilgisi olan birisi bile motorların kültürde herşeyden önemli olduğunu bilir. Sokağımızı sürekli olarak trollüyorlar ve biz bu durumdan artık çoookkk sıkıldık. Kişilere silahımı çekiyorum, bilerek ateş açmıyorum amacım olayın uzamaması. Silahımı çekip uzaklaşmalarını sağlıyorum.
Diğer kanıtlara geçiyorum.
Motorları neden devirdiklerini soruyorum, gelen cevap 'SEVMİYOZ MOTORLARI' hood onaylı bölgemde bana bu cevabı veriyorlar.
Sıktığım yerlerin gözüktüğü gibi kişilere hit atmıyorum, artık sokağa gelmemeleri için araçlarına ateş ediyorum.

Ateş ettiğimi görüyor, mermiye kafa atıyor. Elimde silah varken bana yumruk atıyor. Artık kendimi savunmak için ateş ediyorum.

Yanındaki arkadaşını vuruyorum.

Hoodumun içerisinde motorumu çalmaya çalışıyor, onuda vuruyorum.

İki dakika önce vurdum, geldi motorumu çalmaya çalıştı. Bir kez daha vurdum. Çok belli mixleşip troll yapıyorlar.

Mermim bitti, adam cebinden sopa çıkartıp saldırmaya başladı. Halbuki biraz önce vurmuştum.

Benim biraz önce vurduğum Vincenzo, koşuyor üstüne üstlük yaralı olmasını umursamayıp küfür ediyor.

Bu ikiside gelip beni arabayla eziyor.