Konu: Maske_20299 DM şikayeti  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.10.2021 17:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_20299

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Maske_20299

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/10/2021 17:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar kişi beni nerede görse sürekli ateş açıyor hiçbir şekilde karşılık vermememe rağmen bunu yapıyor DM ihlali  yani.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler silahımız yokken sürekli bize sıkarak egosunu tatmin etmeye çalışıyor, DM.

#1 - 09.10.2021 17:55
Savunma yapması için kişiyi etiketliyorum. @umxtkabakci0

#2 - 09.10.2021 18:19
Selamlar, aslında pek uzun tutmak istemiyorum fakat olayın boyutunun anlaşılması için uzun uzun anlatacağım.

Ayın yedisi, olay asıl o gün başlıyor. Yaptıkları şey yine gelip motorlara çarpmak. Motorlara arabayla çarpıp kaçıyorlar.

Bu video dün akşam çekildi, kişiler Kasparov oluşumunda. Yanındaki arkadaşıyla gelip sürekli olarak motorlarımızı deviriyorlar. MC rolü yapmış olan ve kültüre dair en ufak bilgisi olan birisi bile motorların kültürde herşeyden önemli olduğunu bilir. Sokağımızı sürekli olarak trollüyorlar ve biz bu durumdan artık çoookkk sıkıldık. Kişilere silahımı çekiyorum, bilerek ateş açmıyorum amacım olayın uzamaması. Silahımı çekip uzaklaşmalarını sağlıyorum. Diğer kanıtlara geçiyorum.

Motorları neden devirdiklerini soruyorum, gelen cevap 'SEVMİYOZ MOTORLARI' hood onaylı bölgemde bana bu cevabı veriyorlar.
Sıktığım yerlerin gözüktüğü gibi kişilere hit atmıyorum, artık sokağa gelmemeleri için araçlarına ateş ediyorum.

Ateş ettiğimi görüyor, mermiye kafa atıyor. Elimde silah varken bana yumruk atıyor. Artık kendimi savunmak için ateş ediyorum.

Yanındaki arkadaşını vuruyorum.

Hoodumun içerisinde motorumu çalmaya çalışıyor, onuda vuruyorum.

İki dakika önce vurdum, geldi motorumu çalmaya çalıştı. Bir kez daha vurdum. Çok belli mixleşip troll yapıyorlar.

Mermim bitti, adam cebinden sopa çıkartıp saldırmaya başladı. Halbuki biraz önce vurmuştum.

Benim biraz önce vurduğum Vincenzo, koşuyor üstüne üstlük yaralı olmasını umursamayıp küfür ediyor.

Bu ikiside gelip beni arabayla eziyor.

#3 - 09.10.2021 18:20
Kimseye sebepsiz yere DM atmam, yetkililerden tek isteğim şu iki arkadaşın yaptıkları ihlallerden ceza alması.

#4 - 09.10.2021 18:26

Kasparov oluşumuna dahil olduğunun görüntüsü.

Biraz önce de birlikten çıkmış.

#5 - 09.10.2021 18:33
Savunma geçerli, DM niteliğinde bir durum yok. İki kişi kafanıza göre hood onaylı birliğe kafa tutmanız uygun değil, rolde karşılık vermişler. Yine de karşı taraf olayı üstelemezse gereksiz silah kullanmayalım.

Silaha karşı sopa ve yumrukla saldırdıkları ve vurulduktan hemen sonra motoru çalma gibi aksiyonlara girdikleri için Vincenzo Scaletta ve Taylor Prochazka Powergame ve Fear RP ihlallerinden cezalandırılacak.