Lütfen şikayet konumun altına " Sen böyle yaptın, sen şöyle yaptın, bedelini ödiceksin. " tarzı şeyler yazmaktan vazgeçin. Gerekli tedavi rollerini yaptıysan kanıtlarını buraya atabilirsin, şikayet konumun altında beni tehtid etmeye ve kardeşimli konuşmaya hakkın yok, nereden kardeşin oluyorum? Sadece savunmanızı yapın, ben işeme, tükürme gibi rollerinizin ve yaralı haldeyken taşımanızın bir kural ihlali olduğunu düşündüm ve size çok doğal bir şekilde şikayet açtım, buna karşılık sadece savunma yapabilirsiniz. Bir kural ihlali yaptığımı düşünüyorsanız lütfen şikayet oluşturun.
Dediğim gibi işeme tükürme gibi roller hakkında daha fazla konuşmayacağım.
Karakterimi koltuk altından tutup sürüklesen veyahut iki kişi kaldırsan sıkıntı yok, elma kaldırır gibi 70 kiloluk adamı yaralı halinle sırtına yüklüyorsun.
O saatte nasıl bir yaralı rolü yaptın ve 5 dakika arada hemen karakterin kendine gelip Billy'i sırtlayacak kadar güçlendi anlamıyorum. Merminin bir insana ne kadar zarar verdiğini anlatacak değilim, biliyor olmalısın. Sanki karakterin kafasını duvara çarpmışta 5 dakika ah uh dedikten sonra iyileşmiş gibi konuşuyorsun. Vurulan birisinin yapacağı tek şey genellikle istirahat olur, vurulmana rağmen tekrardan ceset gömmek gibi bir role karışıyorsun ve cesedi taşıyan taraf oluyorsun, aynı şeyler Arthur içinde geçerli.
Birlik içinde bir savaş rolü gerçekleşti ve karakterlerimiz öldü, düşünce bebek gibi ağlıyorsun vesaire demeniz sadece zeka seviyenizi gösterir, benim hala oluşumunuzda çok yakın arkadaşlarım var ve hiç birisiyle kötü değiliz, o birlikte benimle rol yapan arkadaşlar, hatta diğer birliklerde de rol yapan arkadaşlar düşünce, rolde bir olumsuzluk yaşayınca OOC tepkinin değişmediğini bilir. Beni tanımıyorsunuz arkadaşlar, karakterimin yapısına göre OOC kişiliğime ön yargı yapmanız beni çok üzüyor, ihlal olduğunu düşündüğüm için oyuncu şikayeti oluşturdum doğal olarak, lütfen çirkefleşmeyin.