Parts isimli arkadaşın açtığım şikayetten dolayı bana şikayet konusunun altında sataşması yetmiyormuş gibi bir de başka platformlardan sataşıyor. Sana defalarca kez oyun oynadığımızı ve oyuncu olarak şikayet açma hakkımı kullandığımı söyledim ama anlamadın. Sırf şikayet açtığım için bana düşman kesiliyorsun ve zorbalık yapıyorsun ve hala olgunlaşmaktan bahsediyorsun.
Parts adlı arkadaş böyle bir video atmış ve şahsıma küfürler etmiş, bu video yüzünden de Van Ness yetkilileri doğal olarak onu oluşumdan atmış.
Videoda karakterlerimizin husumet yaşaması sonucu kendi kazandığını gösteriyor ve bunu yaparken şahsıma hakaret ediyor, videonun sonuna da kişisel fotoğraflarımdan birisini koymuş. Vice Roleplay platformunda bir çok şey gördüm fakat bir insanın şikayet oluşturulduğu için bu kadar çirkefleşeceğini, toxicleşeceğini tahmin etmezdim. Sadece şikayet oluşturduğum için YouTube üzerinden zorbalık yapıyorsun.
İlgili yetkili bu videoyla da ilgilenirse sevinirim, gerçekten böylelerini gördükçe üzülüyorum, umarım oyun oynadığımızın farkına varırsın.
Videoyu kendi kanalından silmiş: