Konu: Arthur Scoot, Mia Rusell Nowell Barclay.  (Okunma sayısı 595 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.09.2021 14:06
Son olarak orada ben tedavi olmuşum karnımdan vurulmuşum eğer yaşın büyük olsa ve liseye gitmiş olsaydın ufacık kimya veya tam hatırlamıyorum fen bilginle insanların vucüdünda vurulduğunda en az karnından acı çektiğini bilmen lazımdı.Hatta insanlar kendini bilerek yaralayacağı zaman ya baldırına ya karnından mermiyi sıyırttırırlar.Bu yüzden karnım tedavi olmuş ve sargılı biçimde mermi içinden çıkarılmış bir biçimde.Bilmemek ayıp değil öğrenmemek yaıp arkadaşım bak ne güzel burada şikayet açtın birçok bilgi öğrendin benim tarafımdan ve daha fazla Kikya yapmamalısın Kikya'nın ne olduğunu bilmiyorsan eğer alakan olmayan forumda şikayet açan şahıs yerine cevap yazmak ve ya şahit tutulan şahısın açan şahıstan üstün gönderi sayısına ulaşmasıdır haberin olsun daha dikkat li ol ve kalın büyük yazma dostum sayfayı büyültüyorsun büyük yazınca sinirli veya hawli olmuyor sadece gereksiz sayfa israfı oluyor.Yeniden iyi forumlar.

#11 - 26.09.2021 14:15
Öncelikle senin İc'de yaşadığını Occ'ye yansıtmaman beni alakadar etmez ama arkadaşının yazdıkları gerçkten saçma en azından biraz daha düşünerek bu forumu açmamanız gerektiğinizi anlardınız.Şuan boş halde her iki tarafta burada uğraşıyor.Sırf düştüğünüz için burada herkese forum açıyorsunuz ve bize çirkefleşmeyin diyorsunuz.Bence insan ilk önce kendine bakmalı dostum benim seninle kişisel bir problemim yok İc'de olan rollerden dolayı karakterim seninkine kinli.Bu halde sen Ck olmuş bir halde yatıyorsun senden neden izin alma gereği duyayım.Hiç bir şekilde karşı koyamazsın sen Ck olmuşsun.Ölmüşsün açıkcası.Sen zaten isim atacaksın bunun açıklaması yok yani.Burada sadece iş olsun diye hem kendini hem yetkilileri hem bizi papaz ediyorsun dostum neyse bende zaten birazdan senin hakkında hatalı olduğunu düşündüğüm durumların tek tek şikayetini açacağım.Ondan dolayı biraz daha forumda uğraşacağız haberin olsun.Yeniden iyi forumlar.

#12 - 26.09.2021 14:20
Karşı tarafın onayı gereken bir rolü yaptın, izin almadan. Sonrasında da RK'lı olarak, powergaming yaptın. Özetle; izin almadan karşı tarafın onayını gerektiren rol yaptın, RK ihlali yaptın ve powergaming yaptın.
Admin kararı.

#13 - 26.09.2021 14:27
Karşı tarafın onayı gereken bir rolü yaptın, izin almadan. Sonrasında da RK'lı olarak, powergaming yaptın. Özetle; izin almadan karşı tarafın onayını gerektiren rol yaptın, RK ihlali yaptın ve powergaming yaptın.
Admin kararı.
Öncelikle Rk yapmadım ikinci olarak karşı tarafın onayını karşı taraf eğer canlı olsaydı umursardım ama Ck oladuğu için gerek duymadım.Ayrıca Power gaming yapmadım yani bir kişi hemde yaşlı değil genç bir kişi karnından kurşun yedikten sonra tedavi olarak bence bir kişiyi sürükler taşıt kolay kolay yani.Bu arkadaş bildiği bütün roleplay terimleri yazmış buraya dalga geçiyor resmen  :garip:

#14 - 26.09.2021 14:29
Tamam.

#15 - 26.09.2021 14:32
Arkadaş hala olgunlaşmamış hareketler sergiliyor göz önünde bulundurursanız sevinirim yönetici arkadaşlar. :garip:

#16 - 26.09.2021 20:41
Parts isimli arkadaşın açtığım şikayetten dolayı bana şikayet konusunun altında sataşması yetmiyormuş gibi bir de başka platformlardan sataşıyor. Sana defalarca kez oyun oynadığımızı ve oyuncu olarak şikayet açma hakkımı kullandığımı söyledim ama anlamadın. Sırf şikayet açtığım için bana düşman kesiliyorsun ve zorbalık yapıyorsun ve hala olgunlaşmaktan bahsediyorsun.

Parts adlı arkadaş böyle bir video atmış ve şahsıma küfürler etmiş, bu video yüzünden de Van Ness yetkilileri doğal olarak onu oluşumdan atmış.
Videoda karakterlerimizin husumet yaşaması sonucu kendi kazandığını gösteriyor ve bunu yaparken şahsıma hakaret ediyor, videonun sonuna da kişisel fotoğraflarımdan birisini koymuş. Vice Roleplay platformunda bir çok şey gördüm fakat bir insanın şikayet oluşturulduğu için bu kadar çirkefleşeceğini, toxicleşeceğini tahmin etmezdim. Sadece şikayet oluşturduğum için YouTube üzerinden zorbalık yapıyorsun.
İlgili yetkili bu videoyla da ilgilenirse sevinirim, gerçekten böylelerini gördükçe üzülüyorum, umarım oyun oynadığımızın farkına varırsın.
Videoyu kendi kanalından silmiş:

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 26.09.2021 21:45 Cross »

#17 - 26.09.2021 21:44
Cezamı çekebilirim bu kadar tarrtışma yeter çok farklı yerlere gidiyor göz zevkinizi bozmak istemem.Ceza atılabilir.... :garip:
Bu arada ss'ler bana ait ama vidio bana ait değil haberiniz olsun yanlış anlaşılmasın.
« Son Düzenleme: 26.09.2021 21:55 Parts »

#18 - 26.09.2021 23:18
Yazık birader sana, diğer videoların da eski karakterlerine ait. Yönetimi kandırmaya çalışıyorsun bir de, harbi yazık.

#19 - 28.09.2021 13:08
Arkadaşın ana konu ile açtığı hataların yönetimce değerlendirilmesini kabul ediyorum gerisi zaten Ooc konular senin ile benim aramda vidiolar bana ait ama şahsi kanalımdan ben şahsım olarak paylaşmıyorum bence daha fazla uzatmadan forumun sonlanmasını bekleyebilirsin burada yönetimi bana kışkışlamana gerek yok onlar senin gibi gazla çalışan insanlar değil kanaatince düşünüp karar veren insanlar neyse uzatmaya gerek yok ana forum konusundan admin cevabı bekleniyor savunmam bu kadar cevap bekleniyor.