Konu: Samp Addon sonrası araç handlingleri değişimi araçta 360 vb  (Okunma sayısı 454 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.09.2021 19:43
Selamlar, sunucunun kendi handling'i de var, ayrıca kullanılan modlar ile de değiştirilebilir handlingler. Bana Addon dışında kullandığınız bir mod varsa lütfen adları ile belirtin, gereken desteği sağlayabileyim. @BigBoss
@Bloodriver Maalesef addon harici bir şey yüklemedim
Yukarıda da bahsettiğim gibi, sunucunun kendi handlingi var, Single Player'da olan handling ile aynı değil. Addon'u kaldırıp codsmp'i yüklemeyi deneyin.

Sunucuda client olmadan Handling ayarlanması mümkün değildir, böyle bir ayar yapılamaz, kişinin söylediği gibi samp addon oyun için handlingleri değiştiriyor, bu yüzden samp addon önermiyorum.
Hayır, bir asi modu ile bunu yapmak mümkün. Bu asi modu ile(modun adını vermeyeceğim, üstünlük sağlamak için kullanılabilir.) ;

Handling.Cfg
Vehicles.Ide
Carmods.Dat
Weapon.Dat
Vehicle.Txd
Gta.Dat
Timecyc.Dat
Loadscs.Txd
Stream.ini

Yukarıda saydığım dosyaların hepsini değiştirmek mümkün. Sadece bu bahsettiğim mod ile de değil, bir kaç yöntem daha var. (Onları da söylemiyorum herhangi bir kimseye üstünlük sağlanmaması adına.)

Evet ama mod dışında sunucunun kendi handlingi diye bir şey yok, dediğin .asi ile bireyin kendisinin yapması mümkün. İki tane GTA kurup birisine addon birisine bir şey kurmadan aradaki farkı test edebilirsin

Samp addon forumunda bunu fark eden kişiler yazmış

Hatta bu sebeple sunucusundan banlanan kişiler bile olmuş.
« Son Düzenleme: 17.09.2021 19:50 h0ze »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 17.09.2021 19:49
Selamlar, sunucunun kendi handling'i de var, ayrıca kullanılan modlar ile de değiştirilebilir handlingler. Bana Addon dışında kullandığınız bir mod varsa lütfen adları ile belirtin, gereken desteği sağlayabileyim. @BigBoss
@Bloodriver Maalesef addon harici bir şey yüklemedim
Yukarıda da bahsettiğim gibi, sunucunun kendi handlingi var, Single Player'da olan handling ile aynı değil. Addon'u kaldırıp codsmp'i yüklemeyi deneyin.

Sunucuda client olmadan Handling ayarlanması mümkün değildir, böyle bir ayar yapılamaz, kişinin söylediği gibi samp addon oyun için handlingleri değiştiriyor, bu yüzden samp addon önermiyorum.
Hayır, bir asi modu ile bunu yapmak mümkün. Bu asi modu ile(modun adını vermeyeceğim, üstünlük sağlamak için kullanılabilir.) ;

Handling.Cfg
Vehicles.Ide
Carmods.Dat
Weapon.Dat
Vehicle.Txd
Gta.Dat
Timecyc.Dat
Loadscs.Txd
Stream.ini

Yukarıda saydığım dosyaların hepsini değiştirmek mümkün. Sadece bu bahsettiğim mod ile de değil, bir kaç yöntem daha var. (Onları da söylemiyorum herhangi bir kimseye üstünlük sağlanmaması adına.)

Evet ama mod dışında sunucunun kendi handlingi diye bir şey yok, dediğin .asi ile bireyin kendisinin yapması mümkün. İki tane GTA kurup birisine addon birisine bir şey kurmadan aradaki farkı test edebilirsin

Zamanında addonu test etmiştim(Farklı sunucularda addonlu ve addonsuz) o zamanlar addonun son sürümü 2.4 veyahut 2.5 olması lazım, yaptığım testler arasında araba sürdüğüm zaman bana arabaların hızının değişmemişti, 2.6'ı kullanmıyorum, onda böyle bir durum var mı yok mu onu bilmiyorum. (Yaptığım açıklamaları addonun eski sürümünde yaptığım testler sonrası aklımda kalanlar ile değerlendirip yorumladım.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 19.09.2021 22:31
Sanırım bunun çözümü yok. Diğer kullanıcılarda normal veya çözümü bilinmiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok