Konu: Samp Addon sonrası araç handlingleri değişimi araçta 360 vb  (Okunma sayısı 446 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.09.2021 04:18
Sorununuzun detaylı açıklaması: Merhaba, herkese iyi forumlar. Yaklaşık yarım saat önce sıfırdan Gta San Andreas ve daha iyi bir oyun performansı için SA:MP Addon indirdim. Temiz Gta dosyasının içine Samp Addon'u atıp oyuna girdim ve oyundaki tüm araçların sürüş tarzının değiştiğini farkettim. Araç farketmeksizin nos ile 360 atabilecek bir dereceye geldi. "/soru" kanalından sorduğum kadarıyla hiçbir Samp Addon aracın handlinglerini değiştirmiyormuş.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: idk
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız):
Denediğiniz çözüm yolları: Cleo indirmeden samp girip denedim. Sıfırdan gta san + samp addon 2.5. Bu seferde 2.4 sürümünü denedim araç hiç drift atmıyor daha doğrusu dönmüyor bile.
Ek açıklama: Araç sürüşlerinin Vice gibi olmasını istiyorum, Addon bunu değiştirdi. Herhangi bir bilginiz mevcutsa @BigBoss ile belirterek yanıt verirseniz sevinirim.
« Son Düzenleme: 14.09.2021 21:58 BigBoss »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 14.09.2021 04:33
.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 14.09.2021 17:03
Selamlar, sunucunun kendi handling'i de var, ayrıca kullanılan modlar ile de değiştirilebilir handlingler. Bana Addon dışında kullandığınız bir mod varsa lütfen adları ile belirtin, gereken desteği sağlayabileyim. @BigBoss
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 14.09.2021 17:39
Selamlar, sunucunun kendi handling'i de var, ayrıca kullanılan modlar ile de değiştirilebilir handlingler. Bana Addon dışında kullandığınız bir mod varsa lütfen adları ile belirtin, gereken desteği sağlayabileyim. @BigBoss
@Bloodriver Maalesef addon harici bir şey yüklemedim
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 14.09.2021 18:22
Yukarıda da bahsettiğim gibi, sunucunun kendi handlingi var, Single Player'da olan handling ile aynı değil. Addon'u kaldırıp codsmp'i yüklemeyi deneyin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 14.09.2021 21:44
Codsmp,  Addon kadar tatmin etmedi :/ Konu güncel.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 14.09.2021 21:57
hatalı yanıt
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 16.09.2021 10:32
Oyunu başka bir yerden tekrar indirir misiniz? Oyununuz kendi içinde modlu olabilir.(Handlingleriyle oynanmış şekilde modlu)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 17.09.2021 18:04
Yukarıda da bahsettiğim gibi, sunucunun kendi handlingi var, Single Player'da olan handling ile aynı değil. Addon'u kaldırıp codsmp'i yüklemeyi deneyin.

Sunucuda client olmadan Handling ayarlanması mümkün değildir, böyle bir ayar yapılamaz, kişinin söylediği gibi samp addon oyun için handlingleri değiştiriyor, bu yüzden samp addon önermiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 17.09.2021 19:42

Sunucuda client olmadan Handling ayarlanması mümkün değildir, böyle bir ayar yapılamaz, kişinin söylediği gibi samp addon oyun için handlingleri değiştiriyor, bu yüzden samp addon önermiyorum.
Hayır, bir asi modu ile bunu yapmak mümkün. Bu asi modu ile(modun adını vermeyeceğim, üstünlük sağlamak için kullanılabilir.) ;

Handling.Cfg
Vehicles.Ide
Carmods.Dat
Weapon.Dat
Vehicle.Txd
Gta.Dat
Timecyc.Dat
Loadscs.Txd
Stream.ini

Yukarıda saydığım dosyaların hepsini değiştirmek mümkün. Sadece bu bahsettiğim mod ile de değil, bir kaç yöntem daha var. (Onları da söylemiyorum herhangi bir kimseye üstünlük sağlanmaması adına.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok