Konu: Garry_Garret Ximena_Segujro Aktif Rolde/Q YKİ NonRP PG  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2021 18:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Garry Garret @Stoppersingle  @Massaka36

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Irina Petrova @HandoLeNN  ve sste bulunan diğer kişiler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ
Aktif Rolde Q
NonRP
PowerGame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif bir çatışma durumunda kişi vuruluyor vurulduktan sonra ortada hiç bir şey yokmuş gibi etrafta koşturuyor benim karakterimi kovalıyor ve tutuyor bu role  uymadığım için @Mnemosyne  adminim bana Non rp Refuse rpden ceza atıyor sonrasında bir daha vuruluyor polis geliyor ve polisi görür görmez q atıyor kişinin hem IC hem OOC ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Garry Kanıtlar;
Kişinin ilk düştüğünün kanıtı.
Spoiler: GösterGizle

Kişinin etrafta koşuşturduğunun kanıtı.

Kişinin düştüğünün kanıtı.

Kişinin oyunda olmadığının kanıtı.

Ximena Karakteri PG ve YKI
Kişi burada RK'lı SDO veriyor

/dene komutsuz işlem hatalı emote kullanımı

Ek açıklamalar(varsa):Garry karakterinin Hem IC hapis hemde OOC hapis süresini ve silahının silinmesini talep ediyorum. Ximena karakterinin PG kapsamında ceza almasını arz ediyorum iyi roller iyi oyunlar iyi forumlar.  :vice:

(İrina Petrova'yı etiketleme sebebim ismini hatırladığımız tek polis arkadaş oydu. Orada en az üç ekip bulunuyordu ve hepsi kişinin yaralı olduğu konumdan geçti fakat kişi q attığı için kimse onun orada olduğunu bilmiyordu, bunu zaten Irina Petrova ve ekibi onaylayacaktır.)

« Son Düzenleme: 06.09.2021 19:01 bloddsmell »

#1 - 06.09.2021 19:05
Olayda bulunuyordum, kişiyi +5 dakika bekledik zaten PD geldiği gibi q attı ve bize şikayet yağdırmaya başladı. Zaten ben 2 kere rapor attım, şikayet oluşturun denildi. 7 Level birisini deaglesi olması da ilginç. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.09.2021 19:12
Arada zaman var, oyundan çıktığımın ssini istiyorum, dahada savunma gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 06.09.2021 19:14 Stoppersingle »

#3 - 06.09.2021 19:12
Kanka 3dk geçmiş orada yoksun? Oyunda olduğuna dair ssin var mı?  :garip:  Oyunda olmadığın ortada, açık ve net. 5 Dakika içinde oyuna girdiğine dair ss varsa atabilirsin.
« Son Düzenleme: 06.09.2021 19:14 Andrean »

#4 - 06.09.2021 19:26
Öncelikle merhabalar.

PG konusuna savunmam; OOC olarak avcıyım, av yapıyorum arka cebimde uzun bir komanda bıçağı olabilir, düz biçimde durduğu batmaz veya birşey olmaz, direk olarak PG'ye girmiyor, cebim yırtıldı diye emote verebilirdim vermediysem yırtılmamıştır. Olabilir burada bir ihlal göremiyorum, inanmıyorsan avdan bir fotoğraf çekip atarım, gerçekte olabilir birşey.

RKLI SDO; Ben bu şikayette RK'lı falan değilim, geçmişte yaşamış olduğum olaylar yüzünden karakter bir süreliğine hasarlı, ((RK'lı değil)) Vücudunda izler var, Ronald Connacher ile olan rolünden sonra M4 mermileri vücudunda izler yaptı, suratına dikişler atıldı, o SDO'yu hemen hemen 1-2 gündür veriyorum. RK ihlali falan yok yani onu demek istiyorum olay bu. @EmreHakan0 Bu arkadaşım rol de vardı, hastaneye kendisi götürdü, kaç gündür suratım dikişli ve mermi izleri vücudumda, yaralı demiyorum izleri var diyorum dikkatini çekerse. SS'ler bir kere diğer şikayetten alıntı ve görüntü kötü, açmak için açmayın.

/dene KURALI; Bu konuya gelirsek dostum, sen vuruldun yaralısın, /dene atmama gerek yok seni tutuyorum, sen yaralı olduğun halde koşuyorsun. Yerden kalkıp gidiyorsun ben ne yapayım? Yaralı rolüne uymuyorsun, /dene mi atayım bir de? Hem de 20-20 iken? Yaralı halin ile koştun seni tuttum, role dahi uymadın ve adamların gelip bize sıktı, yaralı halde koşmaya devam edip arkadaşlarının aracına bindin, savunmalarım bu kadar. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 06.09.2021 19:31 Massaka36 »

#5 - 06.09.2021 19:38
Ek olarak eklemek istediğim şeyler var, 17:52'de Arnulf karakteri emotelere uymayıp kaçıyor, kurallarda RK'lı iken kimseyi kaçıramazsınız yazmıyor, hava yolu ile arkadaşlar birbirine ulaşıp arkadaşları köprüye getiriyor ve arkaşları tarafından 17:52'de vuruluyorum dieğr arkadaşlar ise 17:56'da vurulduğum bölgeye gelip beni arıyorlar ve oyunda olmadığımı düşünüyorlar, her hangi q attığımın ssi yok. Arkadaşlar sanırım biraz fazla oyunu takıyor, arkadaşlar sadece bir oyun sadece abartıyorsunuz OOC nedenlerim olmuş olabilir hani, biraz empati mi yapsak.

https://cdn.discordapp.com/attachments/876242027799543809/884465005293092904/Ekran_Goruntusu_1260.png ayrıca bu ssteki pmnin blurunu kaldırılmasını istiyorum Mix olabileceğinden şüpheleniyorum. Oynanmış ss ile şikayet açamazsınız.

#6 - 06.09.2021 20:39
Ek olarak eklemek istediğim şeyler var, 17:52'de Arnulf karakteri emotelere uymayıp kaçıyor, kurallarda RK'lı iken kimseyi kaçıramazsınız yazmıyor, hava yolu ile arkadaşlar birbirine ulaşıp arkadaşları köprüye getiriyor ve arkaşları tarafından 17:52'de vuruluyorum dieğr arkadaşlar ise 17:56'da vurulduğum bölgeye gelip beni arıyorlar ve oyunda olmadığımı düşünüyorlar, her hangi q attığımın ssi yok. Arkadaşlar sanırım biraz fazla oyunu takıyor, arkadaşlar sadece bir oyun sadece abartıyorsunuz OOC nedenlerim olmuş olabilir hani, biraz empati mi yapsak.

https://cdn.discordapp.com/attachments/876242027799543809/884465005293092904/Ekran_Goruntusu_1260.png ayrıca bu ssteki pmnin blurunu kaldırılmasını istiyorum Mix olabileceğinden şüpheleniyorum. Oynanmış ss ile şikayet açamazsınız.

Adminler isterse adminlere ssi atabilirim bu seni ilgilendirmez, orada 5 dakika önce çatışıyoruz ve arkadaşlarımız etrafta geziyor hani ben orda vuruldum ya beni alacağınızı biliyorlar bu yüzden etrafta dolanıyorlar :D

#7 - 06.09.2021 21:10

Oyuncu şikyartinde kuralları okursan orada PMlerin gizlenebeceği açık ve net olarak yazıyor. Pm ile bir derdin yok. Quit attığının bir ssi bulunuyor /id de bulunmuyorsun, yerde yaralı olarak yatmıyorsun. PDler seni yerde silahlı olarak görse direkt mudahale ederdi fakat edemedi. Kanıtlar net ve yeterli. Seni orada +3 dakika bekledim fakat nafile oyuna girmedin. ben bir daha ileti atmayacağım iyi forumlar.

#8 - 07.09.2021 10:22
Garry Garret rol esnasında çıkış yapıp alt karakteriyle olay yerini gözlediği için ağır ceza alacak ve silahı silinecek, alt karakteri de yasaklanacak.

Ximena Segujro karakteri için savunma geçerli.

« Son Düzenleme: 07.09.2021 10:26 yutoalpha »