Öncelikle merhabalar.
PG konusuna savunmam; OOC olarak avcıyım, av yapıyorum arka cebimde uzun bir komanda bıçağı olabilir, düz biçimde durduğu batmaz veya birşey olmaz, direk olarak PG'ye girmiyor, cebim yırtıldı diye emote verebilirdim vermediysem yırtılmamıştır. Olabilir burada bir ihlal göremiyorum, inanmıyorsan avdan bir fotoğraf çekip atarım, gerçekte olabilir birşey.
RKLI SDO; Ben bu şikayette RK'lı falan değilim, geçmişte yaşamış olduğum olaylar yüzünden karakter bir süreliğine hasarlı, ((RK'lı değil)) Vücudunda izler var, Ronald Connacher ile olan rolünden sonra M4 mermileri vücudunda izler yaptı, suratına dikişler atıldı, o SDO'yu hemen hemen 1-2 gündür veriyorum. RK ihlali falan yok yani onu demek istiyorum olay bu.
@EmreHakan0 Bu arkadaşım rol de vardı, hastaneye kendisi götürdü, kaç gündür suratım dikişli ve mermi izleri vücudumda, yaralı demiyorum izleri var diyorum dikkatini çekerse. SS'ler bir kere diğer şikayetten alıntı ve görüntü kötü, açmak için açmayın.
/dene KURALI; Bu konuya gelirsek dostum, sen vuruldun yaralısın, /dene atmama gerek yok seni tutuyorum, sen yaralı olduğun halde koşuyorsun. Yerden kalkıp gidiyorsun ben ne yapayım? Yaralı rolüne uymuyorsun, /dene mi atayım bir de? Hem de 20-20 iken? Yaralı halin ile koştun seni tuttum, role dahi uymadın ve adamların gelip bize sıktı, yaralı halde koşmaya devam edip arkadaşlarının aracına bindin, savunmalarım bu kadar. İyi forumlar.