Konu: [02.09.2021] Luciano Castellano, Maske_23733 DM&MG Hood Baskın İhlali  (Okunma sayısı 368 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2021 13:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luciano_Castellano @hasaninho , Maske_23733

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Agram Zohrab @FlameRainn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming, Mixing, Deathmatch ve Hood baskın ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arshen Ovesian karakterini aracımı tamir ettirmeye giderken yaralı halde görüyorum ve birlikten tanıdığım birisini arayıp silahıyla gelmesi gerektiğini söylüyorum. Ardından araca biniyoruz ve Arshen karakterinin düştüğü yere yakınlaşıyoruz. Yakınlaştığımız sırada uzaktan orada fazla kişi olduğunu görüyorum ve geri dönüyorum. Oradan geçen normal bir insan da olabilirdik, karakterlerimizi tanımamalarına rağmen üzerimize gelip ateş açıyorlar ve hooda kaçıyoruz. Ardından arkadaşlar üç kişi gelip hoodun içerisinde bizi düşürüp gidiyorlar. Chatte yazılanların da hood bölgesinde yazıldığını unutmayalım, sizin hoodunuzda fear-rp yapıp kaçıyorsak sizin de bizim hoodumuz içerisinde böyle şeyler yapamazsınız. Yalnızca nametagler üzerinden hareket ettiğiniz o kadar belli ki, stadyum etrafında ermeni isim&soyismine benzeyen herkesi vuruyorsunuz. Yaptığınız DM ve benzer nickli bir oyuncu gördüğünüzde ona da aynısını yapacaksınız, insanların oyun zevkini mahvetmeye hakkınız yok. Sadece şikayette adı geçenler konu altına yanıt atarsa sevinirim.

Not: Chatte göründüğü gibi silahlı olan arkadaşıma vurmaması gerektiğini hoodunuz içerisinde olduğunuz için söylüyorum, hooddan uzaklaştığımızda ve kendi hoodumuza girdiğimizde de vur diyorum. Biz hood baskını ihlali olmamasına özen gösterirken siz tam tersini yapıyorsunuz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Atılan DMlerden ve yapılan ihlallerden sıkıldık, arkadaşlara ceza verilirse sevinirim.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#1 - 02.09.2021 14:10
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 02.09.2021 14:26
müsait bir zamanda savunmamı yapacağım.

#3 - 02.09.2021 15:19
öncelikle selamlar, şikayete baktığımda fazlasıyla konuyu uzattığını görüyorum. kısaca savunma yapacağım.

Alıntı
stadyum etrafında ermeni isim&soyismine benzeyen herkesi vuruyorsunuz.

arkadaşını o bölgede vurduk ve maskeli olarak o bölgeye geldiniz, ermeni ismine benzeyen herkesi vurduğumuz falan yok, maskelisin zaten. bizden biri de değilsin, silahla o bölgeye geliyorsunuz ve size gül atmamızı falan mı bekliyorsunuz anlamadım. birliğe gireli daha bir gün olmuş falan diyorsun. girdiğinden beri her saat başı şikayet açıyorsun, bir günde r14(?) olman da ayrı bir olay, ondan hiç bahsetmiyorum.

Alıntı
Ardından arkadaşlar üç kişi gelip hoodun içerisinde bizi düşürüp gidiyorlar.

hoodu bastığımız falan yok, size stadyumun oradaki köprüde sıkmaya başladık. east beach arka yolundan kaçmaya çalıştınız, kısa yoldan gidip önünüze çıktık. arabanız otoyolda bozuldu, bunny yaparak kaçmaya başladınız. hoodun içine tam girdiğinizde arkadaşın uzi ile sıkmaya başladı, normalde sıkmayacaktık fakat hood içinde ilk sıkan sizsiniz kısacası kendimizi savunduk. hood bassak sadece ikinizi mi vururuz? biraz düşün.

Alıntı
Biz hood baskını ihlali olmamasına özen gösterirken siz tam tersini yapıyorsunuz.

hood baskını atsak bile sizden sayıca üstünüz, eğer adminler bu olayı hood baskın ihlali olarak düşünürse bunu da gözden geçirmelerini istiyorum.

ek olarak rk yapmamanız ekran görüntüsü almıştım, tek ben gözüküyorum fakat diğer kişiler tam arkamda kalıyor. sol altta hoodun içinde olmadığımız gözüküyor.

ekran görüntüsünde 79 canım olduğu gözüküyor, hoodun içinden arkadaş uzi ile sıkıyor, karşılık veriyoruz. hoodun içine kaçıp karşılık vermeselerdi ateş etmeyecektik fakat ilk ateş onlardan geldiği için hoodun dışından sıkıyoruz, kendimizi savunuyoruz.

« Son Düzenleme: 03.09.2021 21:05 Esc4pe »

#4 - 02.09.2021 15:53
Alıntı
arkadaşını o bölgede vurduk ve maskeli olarak o bölgeye geldiniz, ermeni ismine benzeyen herkesi vurduğumuz falan yok, maskelisin zaten. bizden biri de değilsin, silahla o bölgeye geliyorsunuz ve size gül atmamızı falan mı bekliyorsunuz anlamadım. birliğe gireli daha bir gün olmuş falan diyorsun. girdiğinden beri her saat başı şikayet açıyorsun, bir günde r14(?) olman da ayrı bir olay, ondan hiç bahsetmiyorum.

Birincisi, silahla o bölgeye geldik fakat herhangi bir emote vs. verilmedi, arkadaş silahı eline alıp da binmedi. Eğer böyle olsaydı drive-by çıkıp vururdu zaten. İkincisi, ihlal yapmayın ki şikayet açmayayım birliği sen yönetmiyorsun istediği ranktan başlatabilir birlik lideri.

Alıntı
hoodu bastığımız falan yok, size stadyumun oradaki köprüde sıkmaya başladık. east beach arka yolundan kaçmaya çalıştınız, kısa yoldan gidip önünüze çıktık. arabanız otoyolda bozuldu, bunny yaparak kaçmaya başladınız. hoodun içine tam girdiğinizde arkadaşın uzi ile sıkmaya başladı, normalde sıkmayacaktık fakat hood içinde ilk sıkan sizsiniz kısacası kendimizi savunduk. hood bassak sadece ikinizi mi vururuz? biraz düşün.

Kelimelerin çelişkili, sana senin verdiğin yanıtla cevap vereceğim; Ne yapmamızı bekliyordun? Gül mü fırlatalım? Sıkıyorsunuz ve hooda giriyoruz, arkadaşların karşı taraftan geliyor ve aracı bozuyorlar. Otoyolda falan aracımız bozulmadı, hood içerisinde bozuldu. Bunny atacak mesafe bile değildi düştüğümüz yer. Kovalamaca sırasında hooda giriyoruz ve hoodda vuruyorsunuz, nedir yani? İki kişi vurdunuz diye baskın atmamış mı oluyorsunuz?

Alıntı
hood baskını atsak bile sizden sayıca üstünüz, eğer adminler bu olayı hood baskın ihlali olarak düşünürse bunu da gözden geçirmelerini istiyorum.

Bölgedeki online birlik üyelerinin fazlalığı ile hood baskını atabileceğin anlamına gelmiyor, ayrıca nereden biliyorsun sayıca üstün olduğunu? Koskoca hood, içinde en az 10 üye aktif&afk idi siz geldiğinizde. Yaralı ve tedavi rolünü onlar sayesinde yaptık, siz hiç yapıyor musunuz gerçi bilmiyorum ama.

Ekran görüntülerine gelirsek, basbaya hood içerisindesin. Hood içerisindeki karakterleri vuruyorsun, hood baskınına girmeyecekse biz de Idlewood Highway'den size sıkalım o halde? Böyle düşünce mi olur?

Yetkili kararı bekliyorum.

#5 - 02.09.2021 16:07

Alıntı
Birincisi, silahla o bölgeye geldik fakat herhangi bir emote vs. verilmedi, arkadaş silahı eline alıp da binmedi. Eğer böyle olsaydı drive-by çıkıp vururdu zaten. İkincisi, ihlal yapmayın ki şikayet açmayayım birliği sen yönetmiyorsun istediği ranktan başlatabilir birlik lideri.

emote verip vermemen beni ilgilendirmez, maskeli bir şekilde o bölgede geziyorsun. tehlike arz ediyorsun, ek olarak her baskında geldiğiniz araç ile geziyorsunuz. vurulmak istemiyorsan hooduna gideceksin.

Alıntı
Kelimelerin çelişkili, sana senin verdiğin yanıtla cevap vereceğim; Ne yapmamızı bekliyordun? Gül mü fırlatalım? Sıkıyorsunuz ve hooda giriyoruz, arkadaşların karşı taraftan geliyor ve aracı bozuyorlar. Otoyolda falan aracımız bozulmadı, hood içerisinde bozuldu. Bunny atacak mesafe bile değildi düştüğümüz yer. Kovalamaca sırasında hooda giriyoruz ve hoodda vuruyorsunuz, nedir yani? İki kişi vurdunuz diye baskın atmamış mı oluyorsunuz?

hooda girip sadece kaçsaydınız ve biz sıksaydık, evet haklı olurdunuz. fakat hoodun içine girdikten sonra ilk sıkan sizsiniz, doğal olarak kendimizi savunduk. zamanında bunun ile ilgili açılan şikayetler var, savunmalar haklı bulundu. şu an onları bulamam, merak ediyorsan araştırıp bulursun.

Alıntı
Bölgedeki online birlik üyelerinin fazlalığı ile hood baskını atabileceğin anlamına gelmiyor, ayrıca nereden biliyorsun sayıca üstün olduğunu? Koskoca hood, içinde en az 10 üye aktif&afk idi siz geldiğinizde. Yaralı ve tedavi rolünü onlar sayesinde yaptık, siz hiç yapıyor musunuz gerçi bilmiyorum ama.

hoodu bastığımızı söylemedim, sadece adminler o yönde değerlendirirse bunu da düşünsünler diye ek bir şey eklemiştim, merak etme baskın kurallarını biliyoruz. diğer birliklerin haklarını kullanıp(?) günde üç kere basmamak gibi...

Alıntı
Ekran görüntülerine gelirsek, basbaya hood içerisindesin. Hood içerisindeki karakterleri vuruyorsun, hood baskınına girmeyecekse biz de Idlewood Highway'den size sıkalım o halde? Böyle düşünce mi olur?

hoodun içinde değiliz, siz bize hoodun içinden ateş ediyorsunuz. dediğim gibi bana on kere tekrarlatma lütfen. 
Alıntı
hood baskınına girmeyecekse biz de Idlewood Highway'den size sıkalım o halde?
basketbol sahasına araba ile gelip akler ile driveby'a çıkıp ganton'u tarıyorsunuz zaten, yapmadığınız şey değil.

#6 - 06.09.2021 17:01
oluşum şikayetlerinde aynı şikayeti açtığınız için cezayı yedim, konu arşive gönderilebilir.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=115743.0

#7 - 06.09.2021 17:24
DM&MG hakkında şikayetim sürüyor. Arşive alınmasın.

#8 - 06.09.2021 17:59
 :D

#9 - 06.09.2021 19:32
Arkadaş biraz heyecanlı, sonuçlanmasını bekliyoruz.  :-\