öncelikle selamlar, şikayete baktığımda fazlasıyla konuyu uzattığını görüyorum. kısaca savunma yapacağım.
stadyum etrafında ermeni isim&soyismine benzeyen herkesi vuruyorsunuz.
arkadaşını o bölgede vurduk ve maskeli olarak o bölgeye geldiniz, ermeni ismine benzeyen herkesi vurduğumuz falan yok, maskelisin zaten. bizden biri de değilsin, silahla o bölgeye geliyorsunuz ve size gül atmamızı falan mı bekliyorsunuz anlamadım. birliğe gireli daha bir gün olmuş falan diyorsun. girdiğinden beri her saat başı şikayet açıyorsun, bir günde r14(?) olman da ayrı bir olay, ondan hiç bahsetmiyorum.
Ardından arkadaşlar üç kişi gelip hoodun içerisinde bizi düşürüp gidiyorlar.
hoodu bastığımız falan yok, size stadyumun oradaki köprüde sıkmaya başladık. east beach arka yolundan kaçmaya çalıştınız, kısa yoldan gidip önünüze çıktık. arabanız otoyolda bozuldu, bunny yaparak kaçmaya başladınız. hoodun içine tam girdiğinizde arkadaşın uzi ile sıkmaya başladı, normalde sıkmayacaktık fakat hood içinde ilk sıkan sizsiniz kısacası kendimizi savunduk. hood bassak sadece ikinizi mi vururuz? biraz düşün.
Biz hood baskını ihlali olmamasına özen gösterirken siz tam tersini yapıyorsunuz.
hood baskını atsak bile sizden sayıca üstünüz, eğer adminler bu olayı hood baskın ihlali olarak düşünürse bunu da gözden geçirmelerini istiyorum.
ek olarak rk yapmamanız ekran görüntüsü almıştım, tek ben gözüküyorum fakat diğer kişiler tam arkamda kalıyor. sol altta hoodun içinde olmadığımız gözüküyor.
ekran görüntüsünde 79 canım olduğu gözüküyor, hoodun içinden arkadaş uzi ile sıkıyor, karşılık veriyoruz. hoodun içine kaçıp karşılık vermeselerdi ateş etmeyecektik fakat ilk ateş onlardan geldiği için hoodun dışından sıkıyoruz, kendimizi savunuyoruz.