0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
6-) DEATHMATCHa) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.
Müsait olduğum zaman şikayete yanıt vereceğim, tek anlamadığım nokta seni alamayacaklarını düşündüğüm için hooduna gidebilirsin diyorum. Bunda Meta Gaming olacak ne var anlamış değilim.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=114387.msg549841#msg549841Merhabalar, aynı türden şikayet direkt olarak Kasparov oluşumuna da açılmıştı. Aylarca oyuna girmeyen karakteri Kasparov oluşumu vurdu, bunun hakkında şikayet oluşturuldu ve böyle sonuçlandı. Aynı durum senin de başına geldi. Oluşumlar arası savaş mevcut, karakterin direkt olarak Ermenistanlı ve Orta doğu görünüşüne sahip. Bu yüzden gördüğümüz gibi sana ateş açma kararı aldık. Meta Gaming konusuna gelecek olursak, amacım dört saat esir rolü yapmaman ve rolden soğumaman için böyle yazı yazdım. Eğer böyle bir düşünceye sahip olduğum için ceza alacaksam almaya razıyım. Yaşanılan olaylar için özür diliyorum iyi forumlar diliyorum.
Haftalardır oyuna girmediğiniz için birliklerin yaşadığı savaştan bi habersiniz. Olayı DM olarak nitelendirmiyoruz. Savaş esnasında yaşanabilecek şeyler.
İlk öncelikle Merhabalar LightOfGod adlı arkadaşım gereken savumayı yapmış bana bir şey bırakmamış, şunuda belirtmek istiyorum.Arshen karakteri sürekli bölgeden geçiyor bizi izliyor bence bu kadarı yeterli olacaktır iyi forumlar..
Alıntı yapılan: Cypher - 02.09.2021 19:15İlk öncelikle Merhabalar LightOfGod adlı arkadaşım gereken savumayı yapmış bana bir şey bırakmamış, şunuda belirtmek istiyorum.Arshen karakteri sürekli bölgeden geçiyor bizi izliyor bence bu kadarı yeterli olacaktır iyi forumlar.. **Siz** kimsiniz? IC olarak soruyorum sizi karakterim değil ben bile tanımıyorum izlemr olayı ile alakasız, hooduma giderken bana sıktın. Yönetici bekleyelim.