Konu: [02.09.2021] Samuel Ripper - Desmond Stark DM MG  (Okunma sayısı 322 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2021 13:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel Ripper - @LightOfGod | Desmond Stark - @Cypher

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.09.2021 - 12:43 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı yapılan: Vice Roleplay
6-) DEATHMATCH
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
Alıntı yapılan: Vice Roleplay
Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, belirtilen tarih ve saatte, sadece arabamı sürerken Sanchez ile önümü kesip iki kişi tarafından ateş aldım. Sebebini bilmiyorum, olay sırasında  ??? ekrana böyle bakıyordum. Kişiler KASPAROV adlı oluşumda bulunduğum için bana ateş açtılar fakat benim karakterim şehire geleli daha bir gün olmadı. Dün NC attım, dün alındım. Kimseyle role girmedim ben şuyum ben buyum tarzında(Sadece bir birlik üyesiyle girdim, oda birlik üyem) olay bu. Kişiler bana nedensizce sıktılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://cdn.discordapp.com/attachments/865988503884398593/882924176669827072/sa-mp-796.png > /hasarlar
https://cdn.discordapp.com/attachments/865988503884398593/882936767404200026/sa-mp-801.png > /b'den yazdığı şey; hoodunda devam edebilirsin. Belli ki MG dönüyor.
https://cdn.discordapp.com/attachments/865988503884398593/882936733531000852/sa-mp-800.png > emoteler vs.

Ek açıklamalar(varsa): Daha ekran görüntüm var fakat modlarımı ayarladığım için 800x600'den kalma ssler, istenilirse atarım sıkıntı değil. Konuşmak isterseniz; swinter#0666 discord adresim.

#1 - 02.09.2021 14:53
Müsait olduğum zaman şikayete yanıt vereceğim, tek anlamadığım nokta seni alamayacaklarını düşündüğüm için hooduna gidebilirsin diyorum. Bunda Meta Gaming olacak ne var anlamış değilim.

#2 - 02.09.2021 15:05
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=114387.msg549841#msg549841

Merhabalar, aynı türden şikayet direkt olarak Kasparov oluşumuna da açılmıştı. Aylarca oyuna girmeyen karakteri Kasparov oluşumu vurdu, bunun hakkında şikayet oluşturuldu ve böyle sonuçlandı. Aynı durum senin de başına geldi. Oluşumlar arası savaş mevcut, karakterin direkt olarak Ermenistanlı ve Orta doğu görünüşüne sahip. Bu yüzden gördüğümüz gibi sana ateş açma kararı aldık. Meta Gaming konusuna gelecek olursak, amacım dört saat esir rolü yapmaman ve rolden soğumaman için böyle yazı yazdım. Eğer böyle bir düşünceye sahip olduğum için ceza alacaksam almaya razıyım. Yaşanılan olaylar için özür diliyorum iyi forumlar diliyorum.

#3 - 02.09.2021 15:05
Müsait olduğum zaman şikayete yanıt vereceğim, tek anlamadığım nokta seni alamayacaklarını düşündüğüm için hooduna gidebilirsin diyorum. Bunda Meta Gaming olacak ne var anlamış değilim.
Kasparovdan olduğumu bilip sıktığınız anlamına geliyor.

#4 - 02.09.2021 15:06

Merhabalar, aynı türden şikayet direkt olarak Kasparov oluşumuna da açılmıştı. Aylarca oyuna girmeyen karakteri Kasparov oluşumu vurdu, bunun hakkında şikayet oluşturuldu ve böyle sonuçlandı. Aynı durum senin de başına geldi. Oluşumlar arası savaş mevcut, karakterin direkt olarak Ermenistanlı ve Orta doğu görünüşüne sahip. Bu yüzden gördüğümüz gibi sana ateş açma kararı aldık. Meta Gaming konusuna gelecek olursak, amacım dört saat esir rolü yapmaman ve rolden soğumaman için böyle yazı yazdım. Eğer böyle bir düşünceye sahip olduğum için ceza alacaksam almaya razıyım. Yaşanılan olaylar için özür diliyorum iyi forumlar diliyorum.

cevap vereceğim

#5 - 02.09.2021 15:41

Alıntı
    Haftalardır oyuna girmediğiniz için birliklerin yaşadığı savaştan bi habersiniz. Olayı DM olarak nitelendirmiyoruz. Savaş esnasında yaşanabilecek şeyler.  
Öncelikle savunman için teşekkürler, bu verdiğiniz linkteki şikayet farklı, kişinin rolü varken pasif kalmış. Benim buradaki olayım ise savaş varken katılmam anladığım kadarıyla bir savaş var, ben katılıyorum. Fakat katıldığımı nereden öğrendiniz? Ermenistanlı olduğumu nereden öğrendin? Şehire dün gelen bir karakteri nasıl bu kadar hızlıca analiz edip KASPAROV'dan bu damgası vurdun? Dediğim gibi, gözünüzde bir sivil olmam gerekiyor. Kasparovda bir tane rolüm olmadı(birlik rolü), beni tanıyamazsınız, hatta Kasparov'dan olduğumu bilemez, bana sıkamazsınız. Ortada DM ve MG mevcut.  "  karakterin direkt olarak Ermenistanlı ve Orta doğu görünüşüne sahip. "  :D

#6 - 02.09.2021 19:15
İlk öncelikle Merhabalar LightOfGod adlı arkadaşım gereken savumayı yapmış bana bir şey bırakmamış, şunuda belirtmek istiyorum.Arshen karakteri sürekli bölgeden geçiyor bizi izliyor bence bu kadarı yeterli olacaktır iyi forumlar.. :vice:

#7 - 02.09.2021 20:23
İlk öncelikle Merhabalar LightOfGod adlı arkadaşım gereken savumayı yapmış bana bir şey bırakmamış, şunuda belirtmek istiyorum.Arshen karakteri sürekli bölgeden geçiyor bizi izliyor bence bu kadarı yeterli olacaktır iyi forumlar.. :vice:
**Siz** kimsiniz? IC olarak soruyorum sizi karakterim değil ben bile tanımıyorum izlemr olayı ile alakasız, hooduma giderken bana sıktın. Yönetici bekleyelim.  O:-)

#8 - 03.09.2021 00:09
**Siz** kimsiniz? IC olarak soruyorum sizi karakterim değil ben bile tanımıyorum izlemr olayı ile alakasız, hooduma giderken bana sıktın. Yönetici bekleyelim.  O:-)

Dostum kusura bakma ama şavaş ortasında bir hooduna 3 4 defa gidip geldin birde bizi izliyorsun savaştayız başka diyecek bir şeyim yok.. :vice:

#9 - 03.09.2021 00:26
Sorun tam olarak burda, SAVAŞTAYIZ fakat beni TANIMIYORSUNUZ ((Vurgulamak için caps-lock açtım)
Ben bile kendimi tanımıyorum, dün taze NC atmışım. Role girmişliğim yok, sadece sistemsel KASPAROV'day(dı)ım, beni taradınız.