Kurallara göre sslerde sansür koymanın yasak olduğunu herkes biliyor, sansürsüz sslerinizi atın lütfen.
Öncelikle selamlar, bu şikayetin açılacağından adım kadar emindim, o yüzden savunmayı çoktan hazırladım.
Bu ss biraz eski olduğu için, Sentez arkadaşımızın yüklediği site bu ssi uzun süre geçtiği için silindiğini görebiliyorsunuz.
Öncelikle bu ss e bakacak olursanız, bundan 7-8 ay önce açtığım şikayette şahısları vurup kaçırdıktan sonra sırf telefonlarını almadık diye
olay yerinde arkadaşlarına mesaj atıp konumu bildiriyorlar ve buna rağmen ceza almıyorlar. Buna ithafen rolü yapıyorum
Bu şikayetin de linkini atayım gerekli inceleme yapılabilir.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=90777.40Burada bana mesaj geliyor ve hala telefon elimde, eskiden açtığım şikayette şahısların ceza almamasına ithafen bu rolü bende yapıyorum
yanım da ki buffalo üyesi hiçbir şekilde rahatsız olmayıp bunun normal olduğunun bilincinde olarak role devam ediyor.
Bu ss de arkadaş durduk yere silahını çeker emotesi verip dışarı çıkıyor.
Şimdi öncelikle burada arkadaşa herhangi bir sms ya da bir arama gelmemişken, içeri girip kimse dışarıda çatışma var gibi bir şey demiyor ve arkadaş birden dışarı çıkıyor.
Çok bariz belli ki bir sesli uygulama da mix yapıyorlar ya da pm yolu ile.
Arkadaşımız burada /b bölüp bildiriyor, bunu yapmak yerine /do dan belirtebilir ya da pm den
Fear RP zaten tabii ki yapıyoruz fakat zaten gerekli şeyleri üstte söyledim. Bunu daha önce de yaptılar keza o zamanın yetkilisi olan Flexman da bu olay da vardı ve bir şey yapılmadı, kişiler bu yaptıklarına göre ceza almamıştı. Eski olaydan bahsediyorum.
Ek olarak PG'lik bir durum yok.
Koşmalık da bir durum yok, W ye basılı gidiyorum sadece. Omzumdan yaralandım, ayaklarımdan değil hocam.
Son ss e de bakacak olursanız eğer, arkadaşımız IC den OOC konuşuyor.