Konu: Maske_19559 God. (çektim)  (Okunma sayısı 722 defa)

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#0 - 31.08.2021 18:31
geri çektim, arkadaşımızla anlaştım
« Son Düzenleme: 02.09.2021 23:34 KSZ »

#1 - 31.08.2021 19:10
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 31.08.2021 19:16
Sıkan kişilerden birisi benim bir sarjörü sadece bu arkadaşa boşalttım. 2. Angelica Campell olayı

#3 - 31.08.2021 20:43
O kadın karaktere 3 hit attım arkadaşlarda baya sıkmış, metin2 boss kesiyormuşuz gibi bir his verdi.

#4 - 31.08.2021 22:04
@Shtaloj@ gün içinde savunmanızı yapın.

#5 - 31.08.2021 22:25
Şahitliğimi onaylıyorum, kız ölmüyor.

#6 - 31.08.2021 22:41
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiye en az beş mermi attım...

#7 - 01.09.2021 00:02
Merhabalar,
Arkadaşım çalıştığı için ve olaya şahitlik edenlerden birisi olduğum için önden bir savunma yapmak istedim. Bölgede iki üç  taraftan sıkıştırılıyoruz haliyle düşüşümüz kaçınılmaz hale geliyor. Siyah Premieri cover alarak çatışmaya çalışıyoruz ancak üç kişi Katja'nın etrafına düşerek yaralı insanlardan oluşan bir siper oluşturuyoruz. Samp halihazırda hitbox ve anim laglarıyla dolup taşan bir oyun. Videoda arkadaşlar Katja'a ateş ediyor evet, sizlerin ekranında vurulmuş olarakta gözükebilir ancak sıktıkları mermilerin bir kaçı yerdeki yaralıların üzerine gidiyor. Bunu  videoda 00:26'da düşen Maske 16338'in gelen kurşun sonucu 00:31'inci saniyede kurşunla buga girerek tekrar düşüşünden anlayabilirsiniz. Zaten yerde yatanlara takılmasından ötürü çoğu kez ateş edemiyor aramızda sıkışıyor. Sampın bu tarz buglara ev sahipliği etmesinin nedenlerin birisi kullanıcılar arası bilgisayar farkı. Brawl ve çatışma rollerinde fps-ping-monitör hz'i gibi birçok faktör yer alıyor. Kendisinin 60 fps sabit alamayacak kadar kötü bir bilgisayarı ve rolden sürekli düşmesine sebep olan bir interneti var.  Yaklaşık altı aydır birlikte rol yapmaktayız ve bu dahil olabildiği ikinci çatışma.

Ayrıca şikayeti inceleyecek olan yetkiliden ricam şudur Katja Eich karakterini yanına çekmesi ve aynı animleri yan yana çekmeleri. Yaşadığı lag probleminden ötürü çoğu zaman ben /sit çektiğimde kendisinde ayakta oluyorum. Aynı durum onun içinde geçerli bir animasyon yaptığında bende gözükmeyebiliyor. Basket sahasının orada kaçarken kendisi zig zaglar çizerek  ilerlemekte bahsettiğim animasyon bugundan kaynaklandığını düşünüyorum zaten ateş edilip kan efektinin çıkmasıyla yere düşüyor.

Kendisinin vücut statüsü: Buna ek olarak çatışma öncesinde içmiş olduğumuz maks kalite kokain ile birlikte sanırım  çatışmaya 170 küsür can ile girdi.
Spoiler: GösterGizle

Canının gittiğini gösteren ibareler:

Çatışma anının benim açımdan kaydı:

Etiketli değilim ancak elimdeki görüntüleri paylaşmalıydım. Gerekli görülürse forum üzerinden verilecek ceza kabulümdür. İyi forumlar dilerim  :sampanya:

« Son Düzenleme: 01.09.2021 00:07 Whistler »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#8 - 01.09.2021 00:14
Savunma için teşekkür ederiz. Yetkililerin sana ceza puanı eklemesini istemiyorum, benim için problem değil. Arkadaşımız başkası için gerekli savunmayı yapmış.

İkinci videoda da eğilerek kaçarken tam tamına beş mermi yiyor ve yine canı gitmiyor, o kısım kafamı kurcalayan bir kısım. Savunma için teşekkür ederiz, tekrardan.

Eklemem gereken bir şey daha var. 14. saniyede karakter ayağa kalkıyor ve iki kere sırtından, iki kere de kalçasından hit alıyor. Ayaktayken yerdeki karakterlerin hit alabileceğini düşünmüyorum. Yakınına giriyoruz, iki tane arkadaşın devamlı olarak attığı mermiler de ona ayaktayken isabet ediyor. Ayakta dönen bir savaşta, yerdekilerin hitbox'ının isabet etmesi pek mümkün değil gibi. Sadece şüphe ve anlayış gösterdiğin gibi garip bir durum ortada. Benden iki şarjör, yandakilerden birer şarjör hit alan birisinin hiçbir şekilde ayakta kalamıyor olması lazım.

Ayrıca aracın öbür tarafından sıkan arkadaşların (yere düşen tarafın değil, yolcu kapısının oradan sıkan arkadaşlar) da mermileri isabet ediyor. Kırmızı üstlü arkadaşı @Gustavo diye biliyorum. O da birçok hit tutturmuştu. Bu durumda eklemek istediği bir şeyler vardır belki diye, eklemek istediklerini buraya yazarsa iyi olur. Kimseye de uyarı puanı eklenmezse çok iyi olur. Teşekkürler ve iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 01.09.2021 00:20 KSZ »

#9 - 01.09.2021 00:22
videodaki kırmızılı karakter benim, ben de orada sadece en az 4 hit atarak yaklaşıyorum. yaklaştığımda muhtemelen godu kapatıyor ve düşüyor  :garip: