Savunma için teşekkür ederiz. Yetkililerin sana ceza puanı eklemesini istemiyorum, benim için problem değil. Arkadaşımız başkası için gerekli savunmayı yapmış.
İkinci videoda da eğilerek kaçarken tam tamına beş mermi yiyor ve yine canı gitmiyor, o kısım kafamı kurcalayan bir kısım. Savunma için teşekkür ederiz, tekrardan.
Eklemem gereken bir şey daha var. 14. saniyede karakter ayağa kalkıyor ve iki kere sırtından, iki kere de kalçasından hit alıyor. Ayaktayken yerdeki karakterlerin hit alabileceğini düşünmüyorum. Yakınına giriyoruz, iki tane arkadaşın devamlı olarak attığı mermiler de ona ayaktayken isabet ediyor. Ayakta dönen bir savaşta, yerdekilerin hitbox'ının isabet etmesi pek mümkün değil gibi. Sadece şüphe ve anlayış gösterdiğin gibi garip bir durum ortada. Benden iki şarjör, yandakilerden birer şarjör hit alan birisinin hiçbir şekilde ayakta kalamıyor olması lazım.
Ayrıca aracın öbür tarafından sıkan arkadaşların (yere düşen tarafın değil, yolcu kapısının oradan sıkan arkadaşlar) da mermileri isabet ediyor. Kırmızı üstlü arkadaşı
@Gustavo diye biliyorum. O da birçok hit tutturmuştu. Bu durumda eklemek istediği bir şeyler vardır belki diye, eklemek istediklerini buraya yazarsa iyi olur. Kimseye de uyarı puanı eklenmezse çok iyi olur. Teşekkürler ve iyi forumlar.