Öncelikle merhaba, yetkili arkadaş için olayı kısa ve öz şekilde açıklayacağım. Buffalo ile aramızda olan çatışma rolünde limuzinimiz Ganton bölgesinde kaldı, polisler geldiği için çıkmak zorunda kaldık. Shrareef_Mulphers isimli karakter oluşumumuzun R20 rankındaki karakterin aracının pembeye boyanmış haliyle onaylı hoodumuzda beliriyor, turlamaya başlıyor. Emotemi verip araca ateş ediyorum, aramızda uzun bir mesafe olduğu için kişinin chatloguna düşmemiş ayriyetten aracı bozulur bozulmaz oyundan çıkıyor, düştüyse bile fark etmemiş (chatlog silindiği için) Yetkili kişiler logları kontrol edebilir. Arkadaş sürekli olarak karakterim bu aracın Pakrad'a ait olduğunu bilmiyorum diyor ama bizim hoodumuzdan çıkmıyor, amacının birlik üyelerimizi kışkırtmak olduğu açık ve net, birbirimizi kandırmaya hiç gerek yok. Kişi oyuna girdiği gibi emotemi verip karakterini yaralı pozisyona düşürüyorum, diğer arkadaşlarını aramaya gidiyorum, arkadaşlarını bulamayınca tekrar yanına geliyorum ve aracı kimin boyadığını soruyorum. "Araç kimin aptal?" şeklinde bir yazı yazıyor.(Kasparov onaylı hoodunun içerisindeyiz) FearRP yapmadığı için emotemi veriyorum ve kendisine tekrar ateş ediyorum, yaralıya düşürüyorum. Orada FearRP yapması gerekiyordu bunu yapmadığı için karakterinin tekrar vurulmasını göze almalı, gerçekçi olalım. RK ihlali diye bir şey var fakat sen bunu bildiğin için onaylı hood bölgesinde eli silahlı ve seni 5 dakika önce vurmuş adama "Aptal" şeklinde bir rol sergileyemezsin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kendisini yaralıya düşürürken attığım emote ve bana PM üzerinden yazdığı toxic mesajlar.
Onaylı hoodda 5 dakika önce benim tarafımdan vurulmasına rağmen karakterime aptal dediği ekran görüntüsü, evet tekrar vuruyorum inkar etmiyorum.
DM attığımı düşünmüyorum, ateş etmek için bundan daha iyi bir sebep olamazdı. Uncle karakterinin limuzinin pembeye boyanması.
Savunmam bu kadardır, yetkili kararına kadar şikayetin altına ileti atmayacağım.