Öncelikle merhabalar, skinde kullanmış olduğum kafayı ilk olarak farklı bir samp sunucusu discord'u ardından Texture£mod sharing adlı bir sunucudan aldım, yüzün priv olduğunu bilmiyordum, discord'da arkadaşlarım bulunuyordu,
@HalitSari , birisi de oyunda yetkili olan
@hiddayyettunakurnaz skinin rell olması açısıncan bazı değişiklilik durumlarında kullanmam da sorun olmayacağını da belirtti. Skinin saçı değişik bir durumdaydı ve bana ıd 211'in kafasını kullanmamı, yakışacağını söylediler ve bende ıd 211'in head'ini aldım ve txd'yi suratına oturtturdum.

Skinin rell olarak paylaşıldığına dair önceden almış olduğum kanıtlar;

(( Skin paylaşıldığı gibi, bazı discordlarda silinmiş durumda fakat attığım son discord sunucusunda hala durmakta. ))
Ardından kafayı oturtturdum ve eskiden kullandığım body olarakta, bu body'nin tayt texturesini değiştim ve body size değişilerek ayarlandı. (( Önceden bulunan Dff göğüs kısmını büyük gösterdiği için txd kullanmayı tercih ettim. ))
Eski skinimin ss'i;

Yeni yükletmiş olduğum skin;

Sonrasında
@crnqu adlı kişi zaten gördü ve kişiden özür diledim, skini rell diye aldım ve bir sorun çıkmaz diye düşündüm ki tanıdığım birçok kişiye sorduğumda rell olarak paylaşılmış skinin hiçbir sorun çıkartmayacağını söylediler, tekrardan kusura bakmasın dediğim gibi bilmiyordum.. :/
Karakterimin rol açısından gelişiminide ön görerek skinin yüzüne yara texturesi eklendi, saç ve göz rengi karaktere uygun bir şekilde düzenlendi.
Not: Gerçekten priv olduğunu bilmiyordum, kişiyede belirttim zaten. Cache'den alma, çalma gibi bir durum kesinlikle yok dediğim gibi discord'da herkese açık olarak paylaşılmış bir şekilde durmakta. Eğer hatalı bir durumdaysam skin değişim hakkı tanınırsa sevinirim çünkü bakiyem kalmadı ve skinlere zaten değişim yapmış bulunmaktayım..