Konu: Melissa_Deep 31.08.2021  (Okunma sayısı 534 defa)

#0 - 31.08.2021 01:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Melissa_Deep @spyixgod
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   

Alıntı
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi skinin aynısını yapmaya çalışmış ancak, bir kaç şey değiştirerek yüklemiş. Kafa dahi aynı sadece yüzüne yara koymuşlar.

KANITLAR: [spoiler]
Onların skinleri:

Benim skinim:

Ek açıklamalar(varsa): Özet olarak bir fotoraf bırakıyorum

#1 - 31.08.2021 02:04
Öncelikle merhabalar, skinde kullanmış olduğum kafayı ilk olarak farklı bir samp sunucusu discord'u ardından Texture£mod sharing adlı bir sunucudan aldım, yüzün priv olduğunu bilmiyordum, discord'da  arkadaşlarım bulunuyordu, @HalitSari  , birisi de oyunda yetkili olan @hiddayyettunakurnaz skinin rell olması açısıncan bazı değişiklilik durumlarında kullanmam da sorun olmayacağını da belirtti. Skinin saçı değişik bir durumdaydı ve bana ıd 211'in kafasını kullanmamı, yakışacağını söylediler ve bende ıd 211'in head'ini aldım ve txd'yi suratına oturtturdum.

Skinin rell olarak paylaşıldığına dair önceden almış olduğum kanıtlar;

(( Skin paylaşıldığı gibi, bazı discordlarda silinmiş durumda fakat attığım son discord sunucusunda hala durmakta. ))

Ardından kafayı oturtturdum ve eskiden kullandığım body olarakta, bu body'nin tayt texturesini değiştim ve body size değişilerek ayarlandı. (( Önceden bulunan Dff göğüs kısmını büyük gösterdiği için txd kullanmayı tercih ettim. ))
Eski skinimin ss'i;

Yeni yükletmiş olduğum skin;

Sonrasında @crnqu adlı kişi zaten gördü ve kişiden özür diledim, skini rell diye aldım ve bir sorun çıkmaz diye düşündüm ki tanıdığım birçok kişiye sorduğumda rell olarak paylaşılmış skinin hiçbir sorun çıkartmayacağını söylediler, tekrardan kusura bakmasın dediğim gibi bilmiyordum.. :/

Karakterimin rol açısından gelişiminide ön görerek skinin yüzüne yara texturesi eklendi, saç ve göz rengi karaktere uygun bir şekilde düzenlendi.

Not: Gerçekten priv olduğunu bilmiyordum, kişiyede belirttim zaten. Cache'den alma, çalma gibi bir durum kesinlikle yok dediğim gibi discord'da herkese açık olarak paylaşılmış bir şekilde durmakta. Eğer hatalı bir durumdaysam skin değişim hakkı tanınırsa sevinirim çünkü bakiyem kalmadı ve skinlere zaten değişim yapmış bulunmaktayım..
« Son Düzenleme: 31.08.2021 03:46 spyixgod »

#2 - 31.08.2021 02:35
Cache Mining yok. Skin REL her yerde var. Ayrıca skin bire bir aynı değil. Değişim sırasında sesteydik.

#3 - 31.08.2021 03:17
Cache Mining yok. Skin REL her yerde var. Ayrıca skin bire bir aynı değil. Değişim sırasında sesteydik.
Skinlerden az çok anlıyorum diye aynı şekilde ben de sesteydim, kendisine yardımcı olanlardan birisiyim üç-dört saat yaklaşık pantalon falan aradık, bütün discordları altına üstüne getirdik. Katılıyorum kısaca... Umarım mining yapan tespit edilir, gerekli cezayı alır.

#4 - 31.08.2021 14:24
Öncelikle merhabalar, skinde kullanmış olduğum kafayı ilk olarak farklı bir samp sunucusu discord'u ardından Texture£mod sharing adlı bir sunucudan aldım, yüzün priv olduğunu bilmiyordum, discord'da  arkadaşlarım bulunuyordu, @HalitSari  , birisi de oyunda yetkili olan @hiddayyettunakurnaz skinin rell olması açısıncan bazı değişiklilik durumlarında kullanmam da sorun olmayacağını da belirtti. Skinin saçı değişik bir durumdaydı ve bana ıd 211'in kafasını kullanmamı, yakışacağını söylediler ve bende ıd 211'in head'ini aldım ve txd'yi suratına oturtturdum.

(( Skin paylaşıldığı gibi, bazı discordlarda silinmiş durumda fakat attığım son discord sunucusunda hala durmakta. ))

Ardından kafayı oturtturdum ve eskiden kullandığım body olarakta, bu body'nin tayt texturesini değiştim ve body size değişilerek ayarlandı. (( Önceden bulunan Dff göğüs kısmını büyük gösterdiği için txd kullanmayı tercih ettim. ))
Eski skinimin ss'i;

Sonrasında @crnqu adlı kişi zaten gördü ve kişiden özür diledim, skini rell diye aldım ve bir sorun çıkmaz diye düşündüm ki tanıdığım birçok kişiye sorduğumda rell olarak paylaşılmış skinin hiçbir sorun çıkartmayacağını söylediler, tekrardan kusura bakmasın dediğim gibi bilmiyordum.. :/

Karakterimin rol açısından gelişiminide ön görerek skinin yüzüne yara texturesi eklendi, saç ve göz rengi karaktere uygun bir şekilde düzenlendi.

Not: Gerçekten priv olduğunu bilmiyordum, kişiyede belirttim zaten. Cache'den alma, çalma gibi bir durum kesinlikle yok dediğim gibi discord'da herkese açık olarak paylaşılmış bir şekilde durmakta. Eğer hatalı bir durumdaysam skin değişim hakkı tanınırsa sevinirim çünkü bakiyem kalmadı ve skinlere zaten değişim yapmış bulunmaktayım..

Saçların bırak weld'ini txd pixelleri bile aynı, saçta nasıl oynanmış şaşırtıcı.A
« Son Düzenleme: 31.08.2021 14:30 crnqu »

#5 - 31.08.2021 15:10

Eski skinimin ss'i;

Saçların bırak weld'ini txd pixelleri bile aynı, saçta nasıl oynanmış şaşırtıcı.A
Hmhhm, ondan skinin saçı,saç rengi, göz rengi değişti, ayrıca yüzüne bir yara texturesi yapıldı,  saç demişken ıd 211'in kafasını aldığımı söylemiştim. Görselle anlatmak daha doğru olur sanırım.

Rel olan skin;

Kafasını alıp, yüz txd'sini oturtturduğum ıd 211;

Hiçbirşey çalıntı değil, body eski skinimin body'si kafa ise RELL bir kafa. Detaylı şekilde de anlattım zaten.

#6 - 31.08.2021 16:05
Skinin orjinal hali bu yalan söylemene gerek yok, bu 1. Biz yaptık falan diyipde oyunda ki wfyst skinin alıp ss atmana gerek yokA.

skin link: https://cdn.discordapp.com/attachments/824231567823863818/846779727892709446/wfyst.dff
https://cdn.discordapp.com/attachments/824231567823863818/846779743772999791/wfyst.txd

Nasıl oluyor bilmiyorum ama şans galiba saçın pixleri bile aynı, garip bir şekilde.

Siz sadece txdyi o attığın "BU BODY RELL YA!" dediğiniz yerden almışsınız. Dudakları birazcık daha üste o kadar. Detaylıca bak incele istersenA.
« Son Düzenleme: 31.08.2021 16:09 crnqu »

#7 - 31.08.2021 16:33
Skinin orjinal hali bu yalan söylemene gerek yok, bu 1. Biz yaptık falan diyipde oyunda ki wfyst skinin alıp ss atmana gerek yokA.

skin link: https://cdn.discordapp.com/attachments/824231567823863818/846779727892709446/wfyst.dff
https://cdn.discordapp.com/attachments/824231567823863818/846779743772999791/wfyst.txd

Nasıl oluyor bilmiyorum ama şans galiba saçın pixleri bile aynı, garip bir şekilde.

Siz sadece txdyi o attığın "BU BODY RELL YA!" dediğiniz yerden almışsınız. Dudakları birazcık daha üste o kadar. Detaylıca bak incele istersenA.
1. Yalan falan söylemiyorum, kanıtları sırasıyla attım zaten? 2. olarakta rell olan skindeki yüz txd'si alındı ardından ıd 211'in kafası alınarak ona uygun bir şekilde yapıldı/yüzüne ayarlattırıldı. Sonrasında zaten body'e swap atıldı.A Ve ayrıca skinin original halini VK sitesinden almışsın. (( RELL olduğunu kendin itiraf etmişsin zaten, sadece benim aldığım yer discord'da skin paylaşımları yapılan bir sunucu.))

bu body'yi biliyorum fakat discord sunucularında olan skin RELL olarak paylaşılmış durumda zaten?? YANİ bu skin RELL. Vk'dan almama gerek yok zaten benim yerime sen bunun rell olduğunu bir kez daha kanıtlamışsın, teşekkür ederim <3 Skinin çalıntı olmadığı açık bir şekilde. Neden hala konuyu uzatarak kendince neden haklı çıkmaya çalışıyorsun anlamadım açıkcası.A

Vk'dan aynı alınıp head'i düzenlenen, Vice'a yüklenmiş olan farklı bir skin;

Ne kadar benzer, hmhh.

#8 - 31.08.2021 16:45
Sorun o değil, senin bir şekilde sürekli "Skini çalmadık, biz yaptık" demen. Olan bir skini ve bu yüzü neden yaparsın ki? Anlamadığım olay bu zaten? Body dahi her şey benziyor. Daha öncelerde de bu oldu. İkimizinde morlu skinleri nerdeyse aynı... Tamam skinleri seviyor olabilirsin, hayranım da olabilirsin ama bu hiç uygun değil.

#9 - 31.08.2021 16:52
Sorun o değil, senin bir şekilde sürekli "Skini çalmadık, biz yaptık" demen. Olan bir skini ve bu yüzü neden yaparsın ki? Anlamadığım olay bu zaten? Body dahi her şey benziyor. Daha öncelerde de bu oldu. İkimizinde morlu skinleri nerdeyse aynı... Tamam skinleri seviyor olabilirsin, hayranım da olabilirsin ama bu hiç uygun değil.
Skini biz yaptık demedim, skin Rell olarak paylaşılmıştı bende DÜZENLEDİM. Kanıtlarda bunu sergiliyor ya zaten. Hayran mı? Pff çocukca davranmayı bırakmanı öneririm. Skinin Rell olduğunun kanıtını paylaştım, sende Vk'dan aldığını söyledin. Skin RELL, BODY ise zaten eski skinimin body'si, haklı olduğum gayet açık.A Kısa süre içerisinde yetkililer bakarsa gerçekten güzel olur.