Konu: [30.08.2021]Toplu Mix + Yaralı kural ihlali + RK ihlali şikayeti  (Okunma sayısı 1558 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.08.2021 23:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Mikaiel_Kasparov @batuhanctheking , Lucas_Pollard @hapY , maske_18083, Joaqueen_Rashford @isim123 , Ghalen_Howell @Vicolays ,  Lance_calhoun @Trouble , Arthur Mossario @fornax34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ludovic_Montierth @GoldenPasa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30/08/2021 15:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Oyun içerisinde /PM kanallarından ya da /B kanallarından yapılan bilgi paylaşımları, bir mal alıp satma, herhangi bir rol değeri taşıyan paylaşım ise /b ve /PM gibi kanallar OOC kanallar olduğu için kişi Metagaming kuralını ihlal eder, bu durumda yüksek bir cezaya tabii tutulabilir.

Araba içerisinde rol dışı konuşmalar (/aw) METAGAMING kapsamında değerlendirilir ve bu ihlali yapan kullancılar ağır cezalara maruz kalır.

Ev ve işyeri sisteminde ikon üstünde çıkan bilgilerden sadece kapı numarası ve kilit durumu role dökülebilir. Mülk sahibi, mülk değeri, işyeri ortağı gibi bilgilerin mülk sahibi ve IC olarak bu bilgilere erişebilen resmi kurumlar dışında rolde kullanımı yasaktır. Araç sisteminde de bu durum geçerlidir, araca binildiğinde görünen sistemsel araç bilgileri (Benzin, KM gibi gösterge bilgileri hariç) IC ruhsat sahibi ve araç bilgilerini sorgulayabilen kişiler dışında öğrenilemez.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

LIMA ekibinden gelen destek üzerine Ganton yönelmiştik, bölgeye geldiğimizde yerde yatan maske_18083'ü gördük. Çevresinde çok fazla kişi olduğu için ve yetersiz ekip olduğumuz için ekip gelene kadar araçta kaldık. maske_18083'ün yaralı süresi bittikten sonra motora tutunma emotesi verip(?)sonrasında binip(?), silahının gitmemesi için birlik oyuncularından sesli ortamda yardım istediği düşüncesindeyim, videoda da gerekli şeyleri görebilirsiniz, bir anda ara sokaktan önümüze kırmak için bekleyen araç içerisinde Ghalen_Howell @Vicolays ,  Lance_calhoun @Trouble görülebilir. Önümüze kırmayı denedikleri sırada başarısız olmalı üzerine Kasparov oyuncusu olan Mikaiel_Kasparov @batuhanctheking dan yardım istediklerini düşünüyorum çünkü İdlewooddan alakasız bir şekilde Kasparov hooduna süren sanchez, hooda geldiğimizde Mikaiel_Kasparov @batuhanctheking sanki daha öncesinden hazırlarmış gibi emote veriyor ve taramaya başlıyor.
(Sanchez sürücüsü ise olaydan sonra ismini değiştiriyor, kişiye aranma kaydı bu sebeple açılamıyor. Sistemden faydalandığı için bug abuseden ceza almasını istiyorum.)

Özetleyecek olursak;
1-Mikaiel_Kasparov @batuhanctheking , Lucas_Pollard @hapY ; Metagame + RK
RK ihlali: GösterGizle

2-maske_18083 @Orh4n , Joaqueen_Rashford @isim123                              ; PowerGame, yaralı kural ihlali, retarted rp.
3-Ghalen_Howell @Vicolays ,  Lance_calhoun @Trouble             ; Metagame
4- Ve sanchez sürücüsü Arthur Mossario @fornax34 . Olaydan sonra NC attığı için kişi hakkında aranma kaydı açılamadı.  Bug Abuse

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
Kişilerin olay ile ilgili sms kayıtları ya da telefon konuşma rolleri varsa atabilirler, olacağını sanmıyorum.
Yaralıyken emote attığı yer, videodan kırpıldı. Tam hali videoda mevcut sadece daha iyi görünmesi için koydum.

Arthur Mossario karakterinin olmadığı:
Spoiler: GösterGizle

Diğer üyelerin İdlewood birliğinde olduğu:
Spoiler: GösterGizle

Mikaiel Kasparov karakterinin RKlı olduğu: GösterGizle

Yaralı kural ihlali: GösterGizle

Video zamanına bakarsan gri Sultan biz yanından geçtikten 1 saniye sonra emote veriyor ancak aranızdaki mesafe çok fazla.
Yaralı destek alarak binebilir denmiş ancak motordaki kişi sana elini uzatmıyor, sen kendi kendine emote atıyorsun ve kendi çabaların ile motora biniyorsun. Yaralı bir halde sürünsen ya da başka bir şey yapsan tamam diyeceğim, yaralı olarak yerde yatarken adamın yoktan uzattığı eli tutuyorsun ve motora binme emotesi atıyorsun. Gerekli görüntülerde yapılan hata mevcut:
video saatine göre 7:41 de Dequinn chambers'ın yanından geçiyoruz, 7:42'de kişi araca atma emotesi veriyor.

Ekstra olarak "yanıma geldi görmediğiniz siz" diye bir cevap gelecek diye: Araç hala orada bekliyor.

Lucas Pollard'ın daha önce Kasparov birliğinde olduğuna dair kanıtları: GösterGizle

« Son Düzenleme: 03.09.2021 16:58 h0ze »

#1 - 31.08.2021 00:05
Chat yapıyorum ben orda ben ne alakayım? Önüne bile kırmıyorum, chat yaparken senden lagpit yiyorum. SS çıkartmaya çalışıyorum ben orada, hatta o an ssmod'da bir ss alıyorum, bu yüzden beni geri atıyor saniyelik drop yediğim için, o sırada sizden lagpit yiyorum. Eğer önünüzü kesmeye çalışsaydım bunu tekrar ve tekrar yapardım. Arada kaynamışım.

#2 - 31.08.2021 00:06
Chat yapıyorum ben orda ben ne alakayım? Önüne bile kırmıyorum, chat yaparken senden lagpit yiyorum. SS çıkartmaya çalışıyorum ben orada, hatta o an ssmod'da bir ss alıyorum, bu yüzden beni geri atıyor saniyelik drop yediğim için, o sırada sizden lagpit yiyorum. Eğer önünüzü kesmeye çalışsaydım bunu tekrar ve tekrar yapardım. Arada kaynamışım.
Geri geri gelip önümüze kırmak istediğin için lag pit yiyorsun ssmod ile kanıtın varsa atarsın sorun değil

#3 - 31.08.2021 00:09
Bu rolden şikayet yedim zaten, sonuçlanmayı bekliyor. Mix falan da yok, aktif çatışma ortamında herkes her şeye hazırlıklı gezer. Polislere ateş açılmasının sebebi de bu olaydan önce yine doğu sahilinde üç PD'nin bizim tarafımızdan vurulması. PD ile de savaşıyorduk kısaca. Hali hazırda Kasparov hood'unda silahlı adamlar olduğu için de orayı güvenli görüp oraya sürdü motor şoförü. Olay basit.

#4 - 31.08.2021 00:12
Bu rolden şikayet yedim zaten, sonuçlanmayı bekliyor. Mix falan da yok, aktif çatışma ortamında herkes her şeye hazırlıklı gezer. Polislere ateş açılmasının sebebi de bu olaydan önce yine doğu sahilinde üç PD'nin bizim tarafımızdan vurulması. PD ile de savaşıyorduk kısaca. Hali hazırda Kasparov hood'unda silahlı adamlar olduğu için de orayı güvenli görüp oraya sürdü motor şoförü. Olay basit.

O olay saati ile bu olay saati arasında fark var, üstelik araç hazır bekliyor. Bizim geleceğimiz belliymiş gibi bulvar dışına bakıyor.

Tam siz geçerken bulvarın çıkışına geliyor. Benim kanıtım bol arkadaşlar, kanıtı olan atarsa sevinirim
« Son Düzenleme: 31.08.2021 00:24 h0ze »

#5 - 31.08.2021 00:13
Videonun 11. saniyesinde orada SS alıyorsan aldığın gibi uzaklaşırsın. Orada kasıtlı olarak bekleyip adamın motora binmesini bekledin. Yalan ifade verdiğin için ek ceza almanı VCRP sayın yetkilileri tarafına arz ediyorum.
 Ben LUDOVİC MONTIERTH, şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 31.08.2021 00:17
Şikayette benim adımın geçmesi saçma, çünkü aracı ben sürmüyorum yan koltuktayım. @Vicolays ın dediklerini doğruluyorum. O sırada aramızda chatlog yapıyoruz ve şikayeti açan kişinin videosunda gördüğünüz gibi hiç şekilde polislere engel olmuyoruz, engel olmak istesek gerçekten engel olur ve orada polislerin yolunu tam anlamıyla keserdik, kovalamaca da sonlanırdı.

#7 - 31.08.2021 00:18
Ek olarak Mikaiel Kasparov'un olay saatinde RK'lı olduğu görülüyor. RK ihlali de yapmış.

#8 - 31.08.2021 00:18
İyi geceler, arabadaki dostum ve kendi adıma savunmamı tek bir ileti de yapacağım. Aktif bir savaş içerisindeyiz, sürekli olarak tetikte duruyoruz. Aynı şekilde savaşta olduğumuz birlikler ve müttefiklerimiz de tetikte. Kendi hoodumdan çıkış yaparken kovalanan dostlarımızı görüyoruz, onları kurtarmak amacıyla arkanızdan ateş açıyorum. Aynı durumda biz olsaydık onların da sıkacağını bilerek onları bu durumdan kurtarıyorum. Mix falan yok, ne gördüysem rolümü ona göre yaptım. Savaşta olduğumuzdan her şeye karşı hazırlıklıyız. Kahin gibi olup olmadığımıza yetkililer karar verecektir. : )

#9 - 31.08.2021 00:18
Şikayette benim adımın geçmesi saçma, çünkü aracı ben sürmüyorum yan koltuktayım. @Vicolays ın dediklerini doğruluyorum. O sırada aramızda chatlog yapıyoruz ve şikayeti açan kişinin videosunda gördüğünüz gibi hiç şekilde polislere engel olmuyoruz, engel olmak istesek gerçekten engel olur ve orada polislerin yolunu tam anlamıyla keserdik, kovalamaca da sonlanırdı.
SSmod ile ilgili ya da o saatte aldığın SS varsa kanıt olarak atabilirsin, motorlar geçtikten sonra hareketleniyorsunuz
« Son Düzenleme: 31.08.2021 20:07 h0ze »