Konu: [30.08.2021]Toplu Mix + Yaralı kural ihlali + RK ihlali şikayeti  (Okunma sayısı 1652 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 31.08.2021 12:32
Selamun aleykum ben orda önüne kırmamış veya yaralıyı almamışım ki kanki o mavi arabada ben  yokum siyah sanchez olan benim kural ihlali falanda yapmadım sadece takip ediyordum

dediğim gibi savunmam üste çıkmış alıntı yapıyorum, göz yanılması olmuş sanırım sanchez max hıza ulaşınca sende hızlanınca göz yanılması olmuş.

#21 - 31.08.2021 17:04
Olay esnasında beni yaralıya düşüren Buffalo üyesi hileden banlanmış. Orada da bariz hileydi zaten, önceki şikayetlerden banlanmasaydı bir şikayetini de ben oluşturacaktım. Olayların gidişatının bilinmesi adına yazıyorum.
Spoiler: GösterGizle

"Onlar hile açtı, ben de ihlal yaptım" veya "İhlalime kılıf buluyorum" olarak algılamasın kimse. Ne ihlal yaptım ne de kılıf aradım, belirtmek için atıyorum.

#22 - 31.08.2021 17:09
Olay esnasında beni yaralıya düşüren Buffalo üyesi hileden banlanmış. Orada da bariz hileydi zaten, önceki şikayetlerden banlanmasaydı bir şikayetini de ben oluşturacaktım. Olayların gidişatının bilinmesi adına yazıyorum.

"Onlar hile açtı, ben de ihlal yaptım" veya "İhlalime kılıf buluyorum" olarak algılamasın kimse. Ne ihlal yaptım ne de kılıf aradım, belirtmek için atıyorum.

Durum beni ilgilendirmiyor, sonuçta bir çatışmaya girmişsiniz ve gelen ihbar üzerine yöneldik. Geldiğimizde sanchezler ve şüpheli kişiler vardı.

#23 - 31.08.2021 17:14

Durum beni ilgilendirmiyor, sonuçta bir çatışmaya girmişsiniz ve gelen ihbar üzerine yöneldik. Geldiğimizde sanchezler ve şüpheli kişiler vardı.
Olayın gidişatının bilinmesi ve değerlendirilmesi adına yazdığımı zaten belirtmiştim, okuyabilirsin. Seni ilgilendiren bir kısım olmadığı konusunda hemfikiriz.
« Son Düzenleme: 31.08.2021 17:16 Orh4n »

#24 - 31.08.2021 18:12
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=115416.msg570294#msg570294

Yaralı kural ihlali kısmına daha önce zaten şikayet açıldığını belirtmiştim. Şikayet sonlanmış, hata görülmemiş. O kısmı kaldırabilirsin, diğer kısımlar için diğer arkadaşlar savunmalarını yapmış zaten.

#25 - 31.08.2021 18:16
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=115416.msg570294#msg570294

Yaralı kural ihlali kısmına daha önce zaten şikayet açıldığını belirtmiştim. Şikayet sonlanmış, hata görülmemiş. O kısmı kaldırabilirsin, diğer kısımlar için diğer arkadaşlar savunmalarını yapmış zaten.
Video zamanına bakarsan gri Sultan biz yanından geçtikten 1 saniye sonra emote veriyor ancak aranızdaki mesafe çok fazla.
Yaralı destek alarak binebilir denmiş ancak motordaki kişi sana elini uzatmıyor, sen kendi kendine emote atıyorsun ve kendi çabaların ile motora biniyorsun. Yaralı bir halde sürünsen ya da başka bir şey yapsan tamam diyeceğim, yaralı olarak yerde yatarken adamın yoktan uzattığı eli tutuyorsun ve motora binme emotesi atıyorsun. Gerekli görüntülerde yapılan hata mevcut:
video saatine göre 7:41 de Dequinn chambers'ın yanından geçiyoruz, 7:42'de kişi araca atma emotesi veriyor.

Ekstra olarak "yanıma geldi görmediğiniz siz" diye bir cevap gelecek diye: Araç hala orada bekliyor.

Bu görüntüler eşliğinde şikayetinizin tekrardan değerlendirileceğine eminim. Gözden kaçan şeyler aydınlanmış olacaktır.

Şikayetten bir şey kaldırmayacağım, iyi oyunlar.
« Son Düzenleme: 31.08.2021 20:03 h0ze »

#26 - 31.08.2021 18:33
Bu kadar kin nereden geliyor anlamadım, acayip kızışmışsın. Dequinn'in emote'u bana düşmüyor, çünkü dediğin gibi aramızda çok mesafe var. Belki laglıdır beni yanında görmüştür veya direkt olarak hatalıdır, bilemem. Sanchez'e binmem konusunda gerekli açıklamayı yutoalpha yapmış, daha fazla söylenecek bir şey yok. Sonuçlanabilir.

#27 - 31.08.2021 19:58
Aynı konu hakkındaki diğer şikayette yazdığım ve kabul görülen savunmayı buraya da atmış olayım, gözden kaçmaması adına. Tek şikayette sonlanır diye buraya atmamıştım, arkadaş ısrarcı çıktı.

"Kalabalık olduğumuz aktif savaş bölgesinde polis geliyor, dost karakterler kalabalık halinde polislerin etrafında bekliyor. Ayağa kalktığımda da beni almak için yanaşıyorlar, kaçırıyorlar. Ki zaten etrafları dolu olduğu için polisler de bir hamle yapmıyor, beni yerden almadan destek çağrısında bulunuyorlar, destek ekip bekliyorlar. Kısacası polisler, karşılarındaki sayı üstünlüğü yüzünden beklemekle yetiniyorlar. Burada kaçmam için hiçbir engel göremiyorum.

Her vurulmada ölüm döşeğinde yaralı rolü yapacaksın diye bir kural da yok, nereden vurulduğumu da /do'dan belirtmediğiniz sürece kendim seçerim. Karnımdan vurulma rolü yaptım, bu da motora binmeme engel değil. Yaralı olduğumu ve destek alarak bindiğimi de belirtmişim.

Ek olarak, başımda bekleyen polis @Lia  admin zaten. Kural ihlali görse oracıkta atardı jail'ı. Kaçırma rolüne uyum sağladı, kovalamaca rolüyle devam ettik. Rolde bir hata olsaydı canlı işlem uygulamaktan çekineceğini sanmıyorum. Zaten dibimizde başka bir polise kasıtlı çarpan arkadaşımıza canlı işlem uyguladı, olayı yakından izliyordu. Buradan kaçtıktan sonra da güvenli bir yerde yaralı rollerimi sürdürdüm, eksik veya hatalı bir şey yapmadım."

#28 - 02.09.2021 00:18
Chat yapıyorum ben orda ben ne alakayım? Önüne bile kırmıyorum, chat yaparken senden lagpit yiyorum. SS çıkartmaya çalışıyorum ben orada, hatta o an ssmod'da bir ss alıyorum, bu yüzden beni geri atıyor saniyelik drop yediğim için, o sırada sizden lagpit yiyorum. Eğer önünüzü kesmeye çalışsaydım bunu tekrar ve tekrar yapardım. Arada kaynamışım.

Kendin de diyorsun,
"Hatta o an ssmod'da bir ss alıyorum"
diye, SSmod ile aldığın SS'yi konu altına kanıt olarak sunabilirsin. Orada saat ve tarih gözüküyordur. Oraya chat yapmaya gelmediğinizi düşünüyorum, videonun yavaşlatılmış halini izlersen birinci motor geçtikten sonra hafif tekerin geri geri geliyor, motor komple geçtikten sonra yine hafif geri geri hareketlenme yapıyorsun. Süreyi tam ayarlamayadığın için kaçırıyorsun.
« Son Düzenleme: 02.09.2021 11:31 h0ze »

#29 - 03.09.2021 13:05
Taraflar gerekli savunmaları yaptıysa yetkili kararı bekleyebiliriz.