Konu: Barry_London- DM, MG, yönetimi kandırmaya çalışmak  (Okunma sayısı 417 defa)

#10 - 31.08.2021 20:21
Eklemek istiyorum arkadaşlara arkadaşım /do üzerinden "Adamın üzerinde veya motorda bir yama vb görünüyormu" diye soruyor arkadaşlar hiç birşey yazmadan kaçıp gidiyor.

#11 - 01.09.2021 00:24
Öncelikle selamlar, arkadaşlar ben Buffalo bölgesinden geçtiğim sırada araçtaki kişiler beni bölgeme kadar kovaladı buna itraaz edicek kadar düşük insanlar olduklarını düşünmüyorum. Bölgemizden iki kere geçtiler ve arkasından gittim "Arkadaşlar ile aktif bir savaş durumundayız Buffalo bölgesinden geçen sivil insanların sırf karakteri zenci diye vurduğunuzu unutmayın" savunmam bu kadar sonuçlanabilir @yutoalpha

knk kovalasam arkamda olmazsın, tesadüfen geçiyorum. "/do" olayına gelirsek altımda araba var?  :garip: Söyleyecek başka bir yalan bulmalısın.  :D :D

Ekstra yönetimi kandırmaktan da şikayet açıyorum

#12 - 01.09.2021 00:30
Açabilirsin kimseyi kandırdığım yok, yönetim kararı rolden kaçmaktan şikayet açacağım.

#13 - 01.09.2021 00:33
Açabilirsin kimseyi kandırdığım yok, yönetim kararı rolden kaçmaktan şikayet açacağım.

Kanıtın varsa aç, loglarımda öyle bir chatlog bile yok  :D :D :D

Ekstra loglarımı kontrol ederseniz her şey açıklığa kavuşur.
« Son Düzenleme: 01.09.2021 00:36 ROLLXN »

#14 - 01.09.2021 00:36
Körmüsün kör taklidimi yapıyorsun chatlog'u okumuyormusun bilader. Bu oyunu OOC kafayla oynarsan yarın birgün kafana sıkarsın kanka. En ufak şeyden açık aramaya çalışıyorsun çocuk gibisiniz. Biraz olgunlaşın.

#15 - 01.09.2021 00:42
"Körmüsün kör taklidimi yapıyorsun chatlog'u okumuyormusun bilader." Öncelikle "müsün" ayrı knk, attığın fake chatloglu kanıttan aldım.
Motorun üzerine oturma emotesi vermiş arkadaş, altımda Sultan var.

Gözlerinde problem vardır diye resimin boyutunu büyültüp atıyorum.

ss ile tek uyuşan şey oradan geçmem  :D :D

Yalan söylemek yakışmıyor knk

#16 - 01.09.2021 00:52

Yazı tiplerini uyduramamışsın knk, arada dağlar kadar fark var.  ;)  :D :D :D :D

#17 - 01.09.2021 07:35

Yazı tiplerini uyduramamışsın knk, arada dağlar kadar fark var.  ;)  :D :D :D :D
kanka font diye mod var kankaaaaaaaa atınca yazı fontu değişiyor dalgamı geçiyorsun sadece orasımı değişik ss e bir bak para birimi yazısından tut alttaki Idlewood yazısı bile açık aramaya çalışma kenksssssss mucks :garip:
« Son Düzenleme: 01.09.2021 07:37 Gain06 »

#18 - 01.09.2021 09:59

kanka font diye mod var kankaaaaaaaa atınca yazı fontu değişiyor dalgamı geçiyorsun sadece orasımı değişik ss e bir bak para birimi yazısından tut alttaki Idlewood yazısı bile açık aramaya çalışma kenksssssss mucks :garip:

Knk senın acıgını nıye arayayım her sey ortada zaten  :D Farklı rol ile sıyrılmaya calısıon ama olmuyo o motor emotesi bozmus knk   ::)

Neyse daha fazla uzatmayalim, sonuclansın.

#19 - 02.09.2021 02:16
Yasaklı.