Konu: [30.08.2021 - Farhad_Marasliyan, Maske_24217] Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 398 defa)

#10 - 30.08.2021 16:11
Teşekkürler, dediğin gibi olsun Yetersiz rol bilgisi olup olmadığıma sen karar veriyorsun.  :D Tarafımca bir şey yazmayacağım, yetkili kararı bekliyorum.

#11 - 30.08.2021 16:24
Teşekkürler. Şikayet sonuçlanabilir.

#12 - 30.08.2021 16:32
Savunmamı yapıyorum. Dün Buffalo oluşumu ile bir çatışmaya girdik, bölgemizde ve Ganton bölgesi arasında sürekli olarak araçlar ile turluyorduk, onların araçlarıda vardı, herkes her an inip ateş edebilirdi çatışma rollerini bu rollere giren bilir. Bu vurulan iki arkadaşın hatası bizi 15,20 dakika boyunca takip etmek. En son yanımızdan geçerken "/do şimdilik sakin görünüyor," Emotesi attı, sürekli olarak peşimizden geldikleri için bize ateş edeceklerini düşündük ve sıktık. Çatışma rollerinde şüpheli bir aracın dibine kadar sokulup role girmeye çalışamayız direkt emoteler veriliyor ve ateş ediliyor, bunu herkes bilir. Bizi 15 dakika boyunca soluksuz takip ederseniz olacağı buydu, bu olayıda rolünüze sivil zayiat olarak dökebilirsiniz. Suç örgütlerinin hesaplaşmasında arada kalan iki sivilsiniz.
Yaşadığınız tatsız olay için üzgünüm fakat orada durup sizinle role girme şansımız yoktu, bizi vurabilirdiniz, bunun için temkinli davrandık.

#13 - 30.08.2021 17:21
Savunmamı yapıyorum. Dün Buffalo oluşumu ile bir çatışmaya girdik, bölgemizde ve Ganton bölgesi arasında sürekli olarak araçlar ile turluyorduk, onların araçlarıda vardı, herkes her an inip ateş edebilirdi çatışma rollerini bu rollere giren bilir. Bu vurulan iki arkadaşın hatası bizi 15,20 dakika boyunca takip etmek. En son yanımızdan geçerken "/do şimdilik sakin görünüyor," Emotesi attı, sürekli olarak peşimizden geldikleri için bize ateş edeceklerini düşündük ve sıktık. Çatışma rollerinde şüpheli bir aracın dibine kadar sokulup role girmeye çalışamayız direkt emoteler veriliyor ve ateş ediliyor, bunu herkes bilir. Bizi 15 dakika boyunca soluksuz takip ederseniz olacağı buydu, bu olayıda rolünüze sivil zayiat olarak dökebilirsiniz. Suç örgütlerinin hesaplaşmasında arada kalan iki sivilsiniz.
Yaşadığınız tatsız olay için üzgünüm fakat orada durup sizinle role girme şansımız yoktu, bizi vurabilirdiniz, bunun için temkinli davrandık.

Öncelikle seviyeli yaklaşımınız ve düzgün savunmanız için çok teşekkür ederim. Rolünüzün arka planını ve o anki düşüncelerinizi paylaştığınız için minnettarım.

Yaptığınız rolün gelişimini gayet iyi anlıyorum. Fakat burada maalesef yine kabul edilemez bir şeyler var. Mesela sizi 15-20 dakika boyunca bilerek takip ettiğimizi kanıtlayabilir misiniz? Konuda da bahsettiğim gibi o sokak boyunca bir aşağı bir yukarı turlarken, arada ara sokaklara giriyorduk ve sizi takip ediyor gibi olduğumuz mesafe sadece bir sokak boyunca idi. Belirtmeden geçemeyeceğim bir nokta ise, iddia ettiğiniz gibi 15-20 dakika takip etmemiz imkansız. O sokağın taa Las Colinas'taki ucuna girmek üzereyken /kses Mein Gott... yazmıştım. Ve karakterimi kevgire çevirmenizle bu emote'un arasında SS'lerde görüldüğü gibi 3 dakikadan az bir süre var. 1 dakika oradan oraya gidiş süresi dersek, ve amacımızın öyle saçma manevralar yapıp karakterin hız korkusunu yenmek olduğunu göz önünde bulundurursak, geriye kalan 2 dakikada bir karakterin sinirlenip mermi yağdıracak motivasyona erişmesini sağlayabilecek ne gerçekleşmiş olabilir anlayamıyorum.

Ben /do Şimdilik sakin görünüyor dememin sebebi Theo'nun hız arttırmasıydı zaten chat'te de gözüküyor. Ve bu emote'u verdiğimde hood'unuzun çok dışında, stadyumun oralardaydık.

Buffalo oluşumu ile tek benzerliğimizin altımızdaki aracın tekerlek sayısı olmasından da bahsetmiştim. Benim burada açıklamak istediğim şey, sizin üstümüze başımıza, saçma sürüş manevralarımıza, altımızdaki motora bakıp bir anlık bile "Bir dakika, bu insanlar kendi kendilerine rol yapmaya çalışan siviller olabilir" demeden, kendi içinizde bile sorgulamadan DM atmaya çalışmanız. Yoksa gerçekten sizi takip etmiş olsak, 5 dakika bile yeterli, ve agresif davransak rolde haklısınız arkadaşlar.

Bu yanlışınızın farkına varmanızı istiyorum. Ben bu şikayeti açmaktan, bu kadar zaman harcamaktan memnun değilim. Özür dileme yolunda olmadığınızı görmek de üzüyor.

#14 - 30.08.2021 17:48
"Yaşadığınız tatsız olay için üzgünüm fakat orada durup sizinle role girme şansımız yoktu, bizi vurabilirdiniz, bunun için temkinli davrandık."

Yaptığım savunmada üzgün olduğumu belirttim, detaylı şekilde anlattım. Buffalo oluşumu DM atarken Sanchez, FCR, Sultan, normal oyuncular gibi her şeyi kullanabiliyorlar, dün olan savaşta beni yeşil bir sanchezli vurmaya çalıştı. Durum motora bindiğiniz için gerçekleşmedi, bizi takip ettiğiniz için gerçekleşti, en azından bizim oyunumuzdan takip ediliyormuşuz gibi göründü. Bu durumda hangi oluşum olsa ateş ederdi. Olayın gerçekleştiği zaman dilimi normal değil, bir savaşın içerisindeyiz sürekli silahlarlar patlıyor, normal bir zamanda olsa böyle bir durumla karşılaşmazdınız. Bugün bu olay tekrarlansa sizi tekrar vururum, aktif savaşın içerisinde olan silahlı bir sultan aracı takibe almak pek mantıklı gelmiyor. IC olarak yerimizi söylüyor olabilirsiniz, bizi vurmaya çalışıyor olabilirsiniz, silahlı kişi sayısını söylüyor olabilirsiniz, bizi fotoğraflıyor olabilirsiniz. Sizce rol dahilinde bunları düşünemez miyiz? :-[

#15 - 30.08.2021 17:51
Merhabalar,

Savaşta olsanız dahi bölgenizden motorcu kulüplerine ait olmayan bir motor geçerse sıkamazsınız, ek olarak son yazılan savunmada rol dahilinde olan şeyleri düşünülmesi değil rol dahilinde olan şeylerle harekete geçmeniz gerekiyor, bölgenize gelip fotoğraflasa yada ateş etse dediğiniz kabul olabilirdi, maalesef savunmalar yetersiz görüldü, şikayet edilen karakterler ceza alacak.