Konu: Dm.  (Okunma sayısı 333 defa)

#10 - 31.08.2021 17:44
VanNess ve El corona birliği arasında doğrudan ekipler arası bir çatışma olmasa bile, iki birlik içindeki ayakçıların birbiriyle didişmesi sonrası bu olaylar başlıyor. Yani işin temeline bakıldığında iki birlik arasında doğrudan bir sorun yokken, kişiler arasında yaşanan tartışma büyüyerek ekipler arasında oluşan bir soruna büyüyor. Derek Porter karakteri olarak geçmişte onlarla bir kere bile rol yapmadım(yaptıysam da gerçekten hatırlamıyorum). Dolayısıyla patron karakterinin onlara karşı doğrudan bir düşmanlığı ya da nefreti yok fakat iki-üç karakter arasında yaşanan sorun günün birinde büyüyor ve birlik işletmelerinden biri olan Golden Wings(kumarhane) taranıyor. Bu aşamadan sonra konu kişisel problemden, ekipler arası probleme dönüşüyor ve yine kişilerle rol yapmadan Attardi'nin kapısını çalıyorum. Daha sonra rol şekilleniyor ve aradaki savaş biterek konu kapanıyor zaten. Şikayet tarihi bir kaç gün önce olduğu için sanırım bu konu uzamış. Konu hakkındaki tüm bilgim bu kadar. @yutoalpha

Cevap için teşekkürler.

Birlikler arasındaki olay da açıklandığı için savunma geçerli, buradaki olay yanlış yer ve yanlış zaman olmuş.