Konu: Dm.  (Okunma sayısı 334 defa)

#0 - 28.08.2021 10:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_17742 Eldar Eliyev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @doguhan1834 Ximena Salvatrucha

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut 28.08.2021 10.10 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile hiçbir rolüm olmamasına rağmen, çatışmaya bile girmememe rağmen, beni metagaming ile birlikde olduğumu görüp sıktı sanırım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezaları almasını istiyorum, sürekli her sabah DM'ye geliyor arkadaş ve tanımıyorum. Ben ve arkadaşlarıma sıkıp duruyor orta da bizim karşılık vermişliğimiz yok.

#1 - 28.08.2021 10:39
Şahitliğimi onaylıyorum, şahıs bugün gözümün önünde "3" DM attı, hiçbirimizi IC tanımıyor, isim bilmiyor, hangi birlik bilmiyor, ama arkadaşım meta yaparak sanırım birlik de olduğumuzu görmüş ve "Her Sabah" belirli saatler de DM atıyorlar, Van Ness ile savaşta değiliz, adam gibi çatışma bile yapmıyoruz bize sürekli DM atan "2" kişi var. İyi Forumlar. @Ogru Eldar
« Son Düzenleme: 28.08.2021 10:54 doguhan1834 »

#2 - 29.08.2021 14:42
@Ogru Eldar 24 saat içersinde savunma bekleniliyor.

#3 - 30.08.2021 08:10
Loreks Cassiel karakteri için konuşmam gerekirse, birkaç gündür karşılıklı çatışıyoruz. Dün de birlik olarak işlettiğimiz kumarhanenin önünde birkaç kişi vuruldu. Bugün sabah saatlerinde şehirde dolaşırken  El Corona civarında gördüm. O yüzden sıkdım.

#4 - 30.08.2021 08:11

Kumarhane baskını:
Spoiler: GösterGizle
Yüksek rütbeli birini aşşağılama rolü:
Yüksek rütbeli birine vurup kaçma rolü:
Durduk yere mahalleden kovma rolü:
Diliniz bir yerinize kaçmış demesi:
Bunlar kanıtlarımız, şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 30.08.2021 18:35
İc düşmanlık yok?  Kafana göre sıkıyo'n? Ben de sıkayım herkese DM atayım.

#6 - 31.08.2021 00:43
aynen kafama gore sıkıyo'm

#7 - 31.08.2021 11:53
aynen kafama gore sıkıyo'm
Kafana göre sıkıyorsun IC düşmanlık yok kanka sizden adamlar geldi barış rolü yapıldı, Van Ness'de ki herkesin bu olaydan haberi vardır. Eğer yoksa da haberleşme konusunda IC biçimde sıkıntı vardır ama Van Ness'e girip çıkmış biri olarak içerideki haberleşme olayının baya iyi olduğunu söyleyebilirim. Bu yüzden canın sıkılınca DM arıyorsun ve bize boş boş sıkıyorsun bu kural ihlali şikayet açıyoruz IC düşmanlık var diyip bu konunun arkasına sığınıyorsun.

#8 - 31.08.2021 17:32
@Canterino the DEEV olayın gerçekleştiği tarihte Van Ness ve 40 Southern Blocks oluşumları arasındaki durumdan bahseder misiniz?

#9 - 31.08.2021 17:42
VanNess ve El corona birliği arasında doğrudan ekipler arası bir çatışma olmasa bile, iki birlik içindeki ayakçıların birbiriyle didişmesi sonrası bu olaylar başlıyor. Yani işin temeline bakıldığında iki birlik arasında doğrudan bir sorun yokken, kişiler arasında yaşanan tartışma büyüyerek ekipler arasında oluşan bir soruna büyüyor. Derek Porter karakteri olarak geçmişte onlarla bir kere bile rol yapmadım(yaptıysam da gerçekten hatırlamıyorum). Dolayısıyla patron karakterinin onlara karşı doğrudan bir düşmanlığı ya da nefreti yok fakat iki-üç karakter arasında yaşanan sorun günün birinde büyüyor ve birlik işletmelerinden biri olan Golden Wings(kumarhane) taranıyor. Bu aşamadan sonra konu kişisel problemden, ekipler arası probleme dönüşüyor ve yine kişilerle rol yapmadan Attardi'nin kapısını çalıyorum. Daha sonra rol şekilleniyor ve aradaki savaş biterek konu kapanıyor zaten. Şikayet tarihi bir kaç gün önce olduğu için sanırım bu konu uzamış. Konu hakkındaki tüm bilgim bu kadar. @yutoalpha