"Kişinin troll bir şekilde araç sürüp, oraya buraya çarpması küfürler savurması" ?
Olayı iyice kendince kalıplaştırıp aradan çekiliyorsun, klasik forum oyunları, yapmamanı tavsiye ediyorum insanlık namına doğru bir davranış değil.
O zaman bende sana "Kişinin yarış rolünde bile sorun çıkarabilecek bir oyuncu olması, gelenin geçenin önüne kırması, ona buna ateş açması normal değil" diyeyim. Hoş mu?
1-Küfür etmek tamamen yaşadığım stresten ötürü, aracım çalınmış 10-15 dakikadır çalınan aracımı takip ediyorum. Günlük hayatta hepimiz sinirleniyoruz, geriliyoruz ve istemeden insanlara hakaretler edebiliyoruz.
2-Sana yalan söyleyecek halim yok, yalanda söylemiyorum, araçtan inme sebebin sıkmak içindi, indin emoteni verip sıktın, benim aracın motoru çalışır çalışmaz oldu bu.
-Madem ezdin diyorsun, nasıl hemen ayağa kalkıp ateş edebiliyorsun.
3-Araçtan ezmek hakkında kanıtını görebiliyorum, sadece ezdiğimi sana gerçekten fark etmediğimi söylüyorum.
4-Şikayetin varsa savunma yapman gereken yerde şikayetini dillendirmenin doğru olmadığını söylüyorum sana. Beni şikayet edebilirsin, ama burada savunma yapman daha sağlıklı olacaktır. Yetkili kararı bekleyebiliriz.
5-Madem ezdin diyorsun, nasıl hemen ayağa kalkıp ateş edebiliyorsun.