Konu: Karakter tanıtımlarına şarkı atmak  (Okunma sayısı 610 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2021 14:08
Karakter tanıtımlarının bir çoğunun amacı dışında kullanıldığını düşünüyorum. Oyuncular dinlediği şarkıları Şu an ne dinliyorsunuz?  gibi konularda paylaşmak yerine kendi karakter tanıtımlarına atıyor. Atılan şarkıların ne karakterle alakası var ne de yapılan rolle. Bir çok kişi sırf tanıtımında sayfa kasmak için veya üste çıkarmak için bu yola başvuruyor. Bu forumda iki buçuk saat ekran görüntüsü editlemekle uğraşıp bir hevesle tanıtımında paylaşan insanlar var. Ancak bu saçma sapan spam iletiler yüzünden çoğu insanın karakter tanıtımı on dakikaya kalmadan ikinci sayfalara düşüyor. Bu da bu sunucuya gerçekten rol yapmak için gelmiş olan insanların modunu düşürüyor. Konunun tartışmaya dönmemesi için isim vermeyeceğim. Üstüne alınmak isteyen alınabilir. Ben bu tür gereksiz iletiler ile kalabalık yapan insanların spam gerekçesiyle forumda cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum. Eğer halihazırda böyle bir işleyiş varsa da karakter tanıtımlarının eskisinden daha sıkı takip edilmesi kanaatindeyim. İyi forumlar.
100
1
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
karizmatik devrimci,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
bertukey, bananickbulun,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 20.08.2021 14:11
sslerin altına atılan şarkılar eyvallahta, diğerleri saçma geliyor, güzel konu olmuş
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 20.08.2021 14:20
Tanıtımını arkadaşlarına uplatmak isteyen insanların en yeni yöntemi olduğunu düşünüyorum. Ben de bir iki arkadaşımın tanıtımına bu şekilde şarkı atmışımdır ama tanıtım gerçekten altta kaldıysa ve konuyu canlandırmak istediysem yapmışımdır. Günde 3-4 defa şarkı atmanın, tanıtım ikinci sayfaya düştü diye tanıtımı Spotify playlistine çevirmenin bir mantığı yok. Onun dışında bir karakter tanıtımı açıyorsanız ve güncel tutmak istiyorsanız bunu hikaye ya da SSlerle yapmanız gerekiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 20.08.2021 15:45
bana kalırsa gayet normal bir durum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 20.08.2021 16:21

Hiç normal bir durum olduğunu düşünmüyorum. Tanıtımına Spotify'dan şarkı atmak istiyorsan bunun yeri karakter tanıtımı değil Tanışma/Kaynaşma bölümü veya Şu an ne dinliyorsunuz bölümüdür. Üstte yorum yapan bir arkadaşın dediği gibi ekran görüntüsünü attıktan sonra altına şarkı atabilirsin ona lafım yok, ancak durum maalesef böyle de değil. Adı üstünde orası karakter tanıtımı. Karakterinle alakalı gelişmeleri veya karakterini alakadar eden ekran görünütlerini paylaşman için var orası. Ancak mevcut işleyişte karakter tanıtımları sadece saçma sapan " :o " emojileri ve Spotify türkçe rap şarkılarından geçilmiyor. Bunların yanı sıra tanıtıma gelen her iletiye toplu cevap vermek yerine tek tek teşekkürler çeken tayfada söylediklerimin bir başka varyasyonu maalesef. Tanıtımını üste çıkarmak istiyorsan formaliteden bile olsa beş dakikada bir ekran görüntüsü editler paylaşırsın. Araba ilanı günceller gibi tanıtıma şarkı veya spam post atılması normal değil. Başka birisi gidiyor 3 günlük rollerinin chatloglarını ince ince ayırıyor, arkasını transparent haline getirip biraz efekt vererek paylaşıyor ancak yine başka birisi gelip spotify linkini atıp ortamdan uzaklaşıyor.

Madem ekran görüntüsü editlemeye üşenen çok bununda çok basit bir çözümü var, o da tanıtım açmamak. Biraz rol görüntüsü okuyayım diye girdiğim karakter tanıtımı bölümünden bolca spotify şarkısı görerek ayrıldım. Şu rol yapma oyununun yıllar geçtikçe içine edildi bari karakter tanıtımları normal kalsın da ekran görüntüsü okumaktan mahrum kalmayalım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 20.08.2021 17:38
"bana kalırsa"

Alıntı
Tanıtımına Spotify'dan şarkı atmak istiyorsan bunun yeri karakter tanıtımı değil Tanışma/Kaynaşma bölümü veya Şu an ne dinliyorsunuz bölümüdür.
karakter tanıtımına atılan şarkılar rahatsız ediyorsa tanışma bölümüne atılan şarkılarda rahatsız etmeli

Alıntı
Başka birisi gidiyor 3 günlük rollerinin chatloglarını ince ince ayırıyor, arkasını transparent haline getirip biraz efekt vererek paylaşıyor ancak yine başka birisi gelip spotify linkini atıp ortamdan uzaklaşıyor.
ss editlemek bu kadar zor bir durum değil neden bu kadar acındırarak yazdınız anlamadım

Alıntı
Madem ekran görüntüsü editlemeye üşenen çok bununda çok basit bir çözümü var, o da tanıtım açmamak.
insanların zevk aldığı şeyler böyle olabilir buna karışmamak gerekir

Alıntı
Biraz rol görüntüsü okuyayım diye girdiğim karakter tanıtımı bölümünden bolca spotify şarkısı görerek ayrıldım.
bununda çok basit bir çözümü var, o da karakter tanıtım bölümüne girmemek

Alıntı
Şu rol yapma oyununun yıllar geçtikçe içine edildi bari karakter tanıtımları normal kalsın da ekran görüntüsü okumaktan mahrum kalmayalım.
ekran görüntüsü okumak istiyorsanız oluşum tanıtımlarını seçebilirsiniz

iyi günler dilerim.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 20.08.2021 18:13
Alıntı
bununda çok basit bir çözümü var, o da karakter tanıtım bölümüne girmemek

Yazdıkların arasından şunu gördükten sonra diğerlerine cevap vermek gereksiz ve zaman kaybı olurdu. Support olmuş birisi olarak forum kuralları ve mantığını en çok senin bilmen gerektiğini düşünerek söylediklerine yanıt vermiştim ama belli ki sende de hala bir şeyler yarım kalmış. Kolay gelsin :D 

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 20.08.2021 19:41
tamam.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 20.08.2021 19:51
bırak isteyen istediğini atsın kendi tanıtımına. eğer burada bir sorun olsaydı ilgili moderatörler gönderilen iletiyi kaldırırdı. kasmaya gerek yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 21.08.2021 02:55
insanlar eğlenmeye giriyor, kasmaya gerek yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok