bana kalırsa gayet normal bir durum
Hiç normal bir durum olduğunu düşünmüyorum. Tanıtımına Spotify'dan şarkı atmak istiyorsan bunun yeri karakter tanıtımı değil Tanışma/Kaynaşma bölümü veya Şu an ne dinliyorsunuz bölümüdür. Üstte yorum yapan bir arkadaşın dediği gibi ekran görüntüsünü attıktan sonra altına şarkı atabilirsin ona lafım yok, ancak durum maalesef böyle de değil. Adı üstünde orası karakter tanıtımı. Karakterinle alakalı gelişmeleri veya karakterini alakadar eden ekran görünütlerini paylaşman için var orası. Ancak mevcut işleyişte karakter tanıtımları sadece saçma sapan "

" emojileri ve Spotify türkçe rap şarkılarından geçilmiyor. Bunların yanı sıra tanıtıma gelen her iletiye toplu cevap vermek yerine tek tek teşekkürler çeken tayfada söylediklerimin bir başka varyasyonu maalesef. Tanıtımını üste çıkarmak istiyorsan formaliteden bile olsa beş dakikada bir ekran görüntüsü editler paylaşırsın. Araba ilanı günceller gibi tanıtıma şarkı veya spam post atılması normal değil. Başka birisi gidiyor 3 günlük rollerinin chatloglarını ince ince ayırıyor, arkasını transparent haline getirip biraz efekt vererek paylaşıyor ancak yine başka birisi gelip spotify linkini atıp ortamdan uzaklaşıyor.
Madem ekran görüntüsü editlemeye üşenen çok bununda çok basit bir çözümü var, o da tanıtım açmamak. Biraz rol görüntüsü okuyayım diye girdiğim karakter tanıtımı bölümünden bolca spotify şarkısı görerek ayrıldım. Şu rol yapma oyununun yıllar geçtikçe içine edildi bari karakter tanıtımları normal kalsın da ekran görüntüsü okumaktan mahrum kalmayalım.