N/A
Öncelikle son gelen arkadaşımızında yapmış olduğu gibi sadece roleplay olması sebebi ile bu kadar sorun ile karşılaşıyorum yani oyuna gireli 3 gün oldu fakat rolleri daha yeni yeni öğrenirken birisi ordan geliyor düşmanlaşma rolü birisi yolda gidirken duruyorum geliyor sataşıyor ardından bende roleplay devam etsin diye devam ediyorum roleplaye yani bu yapılanlar açıkçası bence doğru değil sizin leveliniz 25-30 Benim 3 anlatabiliyor muyum? Yani sizin 3 level olan bir adamla uğraşıyorsunuz bunu o zaman siz herkeze böyle yapıyorsunuz yeni olanlara roleplay daha yeni yeni öğrenirken siz gidip işte hemen şikayet açıyorsunuz yaptığınız doğru değil bunu bana sen ve sende ilk başta /pm üzerinden bak kardeşim hatalı roleplay yapıyorsun diyebilirdiniz fakat siz hep bir kötü adam rolü yani ben bu yapılanları doğru bulmuyorum karar siniz fakat yeni oyuncu olduğumu ve herşeyin roleplay olarak yaptığım hiçbir şekilde IC'den OOC vurmadım tarafımca yapılan hata var ise özür diliyorum fakat onlarında bana yaptıklarını göz önünde bulundurarak karar sizindir.