Konu: Dean_Leon, Fear RP, /q, OOC tehdit, mixing.  (Okunma sayısı 259 defa)

#0 - 16.08.2021 22:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dean_Leon @ArdaKing0770
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16 Ağustos 2021, sabah saatleri ve akşam saat on gibi

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Kişi sabah TEAM75 hooduna gelip bizim ile Fear-RP yapmadan, küfürlü bir şekilde konuştu, sonrasında kişiye ateş açtık, /q atıp oyundan çıktı, akşamına doğru bir parti düzenliyorduk, bana pmden kanıtlarda görüldüğü "O evi başınıza yıkacağız, bekle sen, üç araba geliyoruz." gibi şeyler yazdı. Olay tamamen bu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep diyorum.

#1 - 16.08.2021 23:04
Kişilerin araçlarına arabanın kayması sonucu çarptım ve aralarından birisi küfür etti ardından yaralılar beni oyunda yeniyim ve ardından bir parti düzenlecek olduğu reklamını gördüm ic roleplay dönmesi için kişinin telefon numarası yoktu ve bende /pm üzerinden Normal roleplay kurallarına uyarak yazdım noktalama işaretlerinden göründüğü gibi herhangi bir ooc söz konusu değil. Şunuda belirtmek taradımca böyle bir konun yaşanmamasına ve /pm üzerinden IC konularının konuşulmayacağına ve olayda yani IC dönen rolde herhangi bir kusur veya suçlu bulmuyorum dediğim gibi oyunda yeniyim fakat böyle bir karşılama ve böyle bir IC den oyunu OOC vurma gibi bir şey söz konusu gibi değil. Eğer tarafımca bir hata varsa herkesten teker teker özür dilerim tek isteğim oyunda yeni bir kişiye bu kadar kötü ve kaba davranılması değilde daha nazik ve kibar bir şekilde uyarılmaktır. Ve farkındaysanız size gösterdiği resim montajlanmıştır kendi söyledikleri kısmı fotoğraftan kesilmiştir bazı bölgeler fotoğrafta gözükmüyor.

Yaralandığım ve role devam ettiğimin kanıtı zaten bir çok isimini bildiğim polisler olayın sonrasında gelmişlerdir.
https://www.hizliresim.com/65gtbxg

#2 - 17.08.2021 00:02
Montajlanmış olduğunu düşünüyorsan, fotoğrafın tam halini atabilirim,

Ayrıca, IC olarak numaramı bulamıyorsan, mesaj atmazsın, gerçek hayatta numarasını bilmediğimiz kişiye mesaj atamıyoruz, rolüne o şekilde devam edebilirdin, sonuçlanabilir.

#3 - 17.08.2021 00:32
Şikayetle hiçbir alakam yok fakat eklemeden bırakmak istemedim.
Dean Leon isimli karakter bugün bizim de oluşumumuzun hood bölgesine gelip bölgede aktif 4-5 kişi olmasına rağmen retarded rp ve fear rp ihlallerini gerçekleştirdi ve sonrasında hepimize cr atıp gitti. Demek ki sadece bize özel değilmiş bu tarz hareketler. Mümkünse kişinin yetersiz rol bilgisi/ oyuncu profilinden dolayı sunucudan yasaklanmasını istiyorum. Kimse böyle şeylerle uğraşmak zorunda değil.

« Son Düzenleme: 17.08.2021 00:38 Unban Terminus »

#4 - 17.08.2021 07:48
Öncelikle son gelen arkadaşımızında yapmış olduğu gibi sadece roleplay olması sebebi ile bu kadar sorun ile karşılaşıyorum yani oyuna gireli 3 gün oldu fakat rolleri daha yeni yeni öğrenirken birisi ordan geliyor düşmanlaşma rolü birisi yolda gidirken duruyorum geliyor sataşıyor ardından bende roleplay devam etsin diye devam ediyorum roleplaye yani bu yapılanlar açıkçası bence doğru değil sizin leveliniz 25-30 Benim 3 anlatabiliyor muyum? Yani sizin 3 level olan bir adamla uğraşıyorsunuz bunu o zaman siz herkeze böyle yapıyorsunuz yeni olanlara roleplay daha yeni yeni öğrenirken siz gidip işte hemen şikayet açıyorsunuz yaptığınız doğru değil bunu bana sen ve sende ilk başta /pm üzerinden bak kardeşim hatalı roleplay yapıyorsun diyebilirdiniz fakat siz hep bir kötü adam rolü yani ben bu yapılanları doğru bulmuyorum karar siniz fakat yeni oyuncu olduğumu ve herşeyin roleplay olarak yaptığım hiçbir şekilde IC'den OOC vurmadım tarafımca yapılan hata var ise özür diliyorum fakat onlarında bana yaptıklarını göz önünde bulundurarak karar sizindir.
« Son Düzenleme: 17.08.2021 07:56 ArdaKing0770 »

#5 - 17.08.2021 20:43
Öncelikle son gelen arkadaşımızında yapmış olduğu gibi sadece roleplay olması sebebi ile bu kadar sorun ile karşılaşıyorum yani oyuna gireli 3 gün oldu fakat rolleri daha yeni yeni öğrenirken birisi ordan geliyor düşmanlaşma rolü birisi yolda gidirken duruyorum geliyor sataşıyor ardından bende roleplay devam etsin diye devam ediyorum roleplaye yani bu yapılanlar açıkçası bence doğru değil sizin leveliniz 25-30 Benim 3 anlatabiliyor muyum? Yani sizin 3 level olan bir adamla uğraşıyorsunuz bunu o zaman siz herkeze böyle yapıyorsunuz yeni olanlara roleplay daha yeni yeni öğrenirken siz gidip işte hemen şikayet açıyorsunuz yaptığınız doğru değil bunu bana sen ve sende ilk başta /pm üzerinden bak kardeşim hatalı roleplay yapıyorsun diyebilirdiniz fakat siz hep bir kötü adam rolü yani ben bu yapılanları doğru bulmuyorum karar siniz fakat yeni oyuncu olduğumu ve herşeyin roleplay olarak yaptığım hiçbir şekilde IC'den OOC vurmadım tarafımca yapılan hata var ise özür diliyorum fakat onlarında bana yaptıklarını göz önünde bulundurarak karar sizindir.
Yaklaşık altı aydır bu platformun içindeyim ve yanlış hatırlamıyorsam açtığım ilk şikayet, oyuna yeni başladın diye insanların rol yaptığı bölgelere gelip, hele hood onaylı bir birliğin bölgesine gelip önceden hiçbir şekilde rol yapmadığımız halde agresif roleplay sergelemeye hakkın yok. Bu sadece bize özel bir durum olmadağını öğrendim, şikayet açma yanlısı değildim ama attığın pmler beni bu duruma itti. Daha fazla bir şey yazmayacağım, iyi forumlar. Sonuçlanabilir.

#6 - 18.08.2021 02:37
SS'lerim yok fakat arkadaş 3 gündür hoodumuza gelip troll yapıyor, belirtmek istedim.

#7 - 18.08.2021 17:20
Öncelikle seninde anlayışın için teşekkürler oyuna daha dikkatlı bir şekilde oynamaya devam edeceğim bu arada son kişi SS'lerim yok  ama hood'a geliyor yazıyor kardeşim ss yokken benim hakkıma giriyorsun farkındamısın? Lütfen ama ya ss yok birşey'in yok gelmişsin ss yok ama böyle böyle oldu diye artık sizden bıktım.

#8 - 18.08.2021 18:45
Kişi 4 level normalde bu tarz olaylarda düşük levelli arkadaşlarımıza rol desteği vererek inisiyatif uygulayabiliyoruz ancak burada hata değil hatalar zinciri var, FearRP + Metagaming + Rolden Kaçmak için /q'dan cezalandırılacak ve rol desteği verilecek.