Konu: Şikayet geri çekildi...  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2021 16:07
Geri çekildi...
« Son Düzenleme: 15.08.2021 22:46 Osman43435 »

#1 - 15.08.2021 16:08
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 15.08.2021 17:43
Öncelikle selamlar, karşı şeritten yolu kısaltmak adına ilerlediğim doğru ancak karşı şeritten boş olan şeritte ilerliyordum. Kişi benim tersten geldiğimi görünce bilerek benim üstüme doğru gelip araçlarımız sürtüştü. Buraya kadar OOC bir durum yok, bu durumun IC şekilde role dökülmesi gerekirdi, her neyse kişi zaten bana bilerek çarptı burda benim suçum yok ancak PM konusuna gelecek olursak, bana bile bile çarpmasına rağmen alaycı ve kışkırtıcı şekilde PM atıp "yaptığın şey Non RP değil mi" diye soruyordu, bende bu olayın ardına alaycı şekilde, sinir edici bir durum olarak PM attığı için sinirlendim ve PM'den "lan, ruh hastası ve ahraz" kelimelerini kullandım. Ancak bu konuda kesinlikle özür dilemiyorum çünkü bunu bile bile yaptı ve beni kışkırtacak şekilde davrandı, ardından PM- deme rağmen bana yazmaya devam etti. Elbette bunun hakkında senin gibi, yetkilileri gereksiz yere meşgul edecek değilim. Senin gibi yeni yetme rolcüler bazen anlayışla karşılaması lazım, en son olaraksa yaptığım hata Non RP'yle alakası yoktu, benzer bir şekilde araçlarımız birbirine değdi, burda şikayet açılacak bir konu yoktu ki zaten şikayet başlığı'da tekrar düzenlenilmesi gerekiyor ve burda Non RP Driving uygulayan varsa ki bu ben değilim, sensin. Önce terimleri öğrenmelisin. Her neyse, burada bir kışkırtma konusu varsa bu benden yana değil, karşı taraftaki şahıs tarafından olduğunu belirtmek istiyorum. Şikayet başlığını da düzeltmelisin, günde onlarca kez bu şekilde kazalar meydana gelebiliyor her önüne gelen kişi için şikayet açmakta sana bol şans diliyorum dostum, yetkililerden de meşgul ettiğim içinse özür dilerim, iyi günler.

#3 - 15.08.2021 18:02
Bakın, gergin bir gün geçirmekte olduğum için kafamı dağıtabileceğim tek bir oyun platformu bulunmakta. Bu yüzden agresif şekilde bir kaç yanıt verdiğim doğrudur, ancak kesinlikle ailevi ya da dini değerlere vesaire küfür etmedim. Kişi ya da kişileri kırdıysam üzgünüm, amacım kışkırtmak değildi sadece kafamı dağıtmak istediğim halde böyle bir durumla karşılaşıp, daha da fazla şekilde sinirlendiğim için sinirimi bir başka oyuncudan çıkartmak zorunda kaldım ki, normal şartlar gereğince'de kişiyi aşağılayıcı şekilde de küfürler etmem. Yine de olurda arkadaşları kırdıysam kusura bakmasınlar, konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum iyi günler.

#4 - 15.08.2021 22:33
Öncelikle selamlar, karşı şeritten yolu kısaltmak adına ilerlediğim doğru ancak karşı şeritten boş olan şeritte ilerliyordum. Kişi benim tersten geldiğimi görünce bilerek benim üstüme doğru gelip araçlarımız sürtüştü. Buraya kadar OOC bir durum yok, bu durumun IC şekilde role dökülmesi gerekirdi, her neyse kişi zaten bana bilerek çarptı burda benim suçum yok ancak PM konusuna gelecek olursak, bana bile bile çarpmasına rağmen alaycı ve kışkırtıcı şekilde PM atıp "yaptığın şey Non RP değil mi" diye soruyordu, bende bu olayın ardına alaycı şekilde, sinir edici bir durum olarak PM attığı için sinirlendim ve PM'den "lan, ruh hastası ve ahraz" kelimelerini kullandım. Ancak bu konuda kesinlikle özür dilemiyorum çünkü bunu bile bile yaptı ve beni kışkırtacak şekilde davrandı, ardından PM- deme rağmen bana yazmaya devam etti. Elbette bunun hakkında senin gibi, yetkilileri gereksiz yere meşgul edecek değilim. Senin gibi yeni yetme rolcüler bazen anlayışla karşılaması lazım, en son olaraksa yaptığım hata Non RP'yle alakası yoktu, benzer bir şekilde araçlarımız birbirine değdi, burda şikayet açılacak bir konu yoktu ki zaten şikayet başlığı'da tekrar düzenlenilmesi gerekiyor ve burda Non RP Driving uygulayan varsa ki bu ben değilim, sensin. Önce terimleri öğrenmelisin. Her neyse, burada bir kışkırtma konusu varsa bu benden yana değil, karşı taraftaki şahıs tarafından olduğunu belirtmek istiyorum. Şikayet başlığını da düzeltmelisin, günde onlarca kez bu şekilde kazalar meydana gelebiliyor her önüne gelen kişi için şikayet açmakta sana bol şans diliyorum dostum, yetkililerden de meşgul ettiğim içinse özür dilerim, iyi günler.

Öncelikle ters şeritten geldin benim yoluma geçtin ve bende çarpmamak için sola kırdım sende aynı zamanda sağa kırdığın için kaza yaptık bunun için OOC sinirlenmen gerekmiyordu ben sana sadece yaptığın hatayı söyledim ve bana hakaret ettin sinirlendiricek birşey yaptığımı düşünmüyorum şahsıma edilen "Ahraz ve Boş yapma Ruh hastası" gibi söylemlerde bulunduğu için hâla kendisinden şikayetçiyim kendisi  Non RP driving yapıyor ve üstüme atıyor kimse gerçek hayatta yolu kısaltmak için ters şeritten gitmez. Hâla savunma yaparken bile bana "Yeni yetme" diyorsun sen gerçekten kafanı dağıtmak için insanlara hakaret mi ediyorsun, arkadaş sanırım bana OOC kin kapmış ve gergin bir gün geçirdiysen bu beni ilgilendirmez OOC bir olay yaşadıysan insanlara hakaret etmek gibi bir hakkın bulunmuyor. Bunuda göz önünde bulundurarak cezasını verirseniz sevinirim, iyi forumlar.
Bak sevgili dostum, bunun bir oyun olduğu için her şeye gerçek hayata bağlayarak oynamaya çalışırsan eğer ki bunun bir çok örneği var, bu oyundan zevk alamazsın ve bu bir oyun olduğu için gerçekten de bir çok alanda ve konuda zorlanmaya başlarsın. Öncelikle bu konuyu iyice bir kavramanı istiyorum, çünkü bu mantıkla oynarsan maksimum bir, iki haftaya bu sunucudan soğumaya başlarsın. Her neyse yeni yetme derken yalan söylediğimi düşünmüyorum, SAMP platformuna yeni geçtiğin belli oluyor zaten, burda kafamı dağıtmak için oynadığım doğru senden istediğim zaten seni ilgilendirmesi değildi, anlayış göstermeni bekliyordum ancak böyle bir kişiliğinin bulunmamasını kavramış bulunmaktayım. Böyle agresif şekilde sadece chat yaparak kendini savunmaya devam edebilirsin, ayrıca kendimi de tebrik ediyorum sana yeni bir terim öğretmişim kendimle gurur duyuyorum, kendinden yaşıtça büyük olanlara artık bol bol bu kelimeleri kullanarak kendi egonu avutabilirsin. Benim kimseye kin yaptığım yok, kin yapsaydım bu kadar basit bir olaydan ötürü senin gibi şikayet açabilirdim ki dediğim kelimelerin hiç biri yüz kızartıcı türden kelimeler değiller, bu nedenden ötürü bu kadar basit bir konuyu büyütüp büyütüp insanların önüne sunmaktan vazgeç. Bir kaç saat önce dedim ki bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum diye belirtmiştim ancak görüyorum ki bazı insanların anladığı dilden konuşmak gerekiyormuş, senin tarzında bir savunma yaptığım için kendimden utanıyorum. Açtığın şikayette zaten Non RP Driving üzerine bir şikayette bulunmamışsın, öncelikle bunu tekrar tekrar söylemekten vazgeç ya da ekstra bir şikayet açıp bunu da ekle, eğer ki böyle bir şey yapmayacaksan lütfen bunu tekrarlama, PM konusuna gelecek olursak da bu konuda senden özür diliyorum, dediğim gibi stressli bir gün geçiriyorum bu tarz bir olay yaşamakta rahatsız edici oldu. Konuyu daha fazla uzatmak istiyorsan ki öyle görünüyor, seninle burda elli hatta altmış paragraf uzunluğunda yazı yazabilecek şekilde cevaplarım, herkese iyi roller diliyorum.

#5 - 17.08.2021 04:05
Arşiv.