Öncelikle selamlar, karşı şeritten yolu kısaltmak adına ilerlediğim doğru ancak karşı şeritten boş olan şeritte ilerliyordum. Kişi benim tersten geldiğimi görünce bilerek benim üstüme doğru gelip araçlarımız sürtüştü. Buraya kadar OOC bir durum yok, bu durumun IC şekilde role dökülmesi gerekirdi, her neyse kişi zaten bana bilerek çarptı burda benim suçum yok ancak PM konusuna gelecek olursak, bana bile bile çarpmasına rağmen alaycı ve kışkırtıcı şekilde PM atıp "yaptığın şey Non RP değil mi" diye soruyordu, bende bu olayın ardına alaycı şekilde, sinir edici bir durum olarak PM attığı için sinirlendim ve PM'den "lan, ruh hastası ve ahraz" kelimelerini kullandım. Ancak bu konuda kesinlikle özür dilemiyorum çünkü bunu bile bile yaptı ve beni kışkırtacak şekilde davrandı, ardından PM- deme rağmen bana yazmaya devam etti. Elbette bunun hakkında senin gibi, yetkilileri gereksiz yere meşgul edecek değilim. Senin gibi yeni yetme rolcüler bazen anlayışla karşılaması lazım, en son olaraksa yaptığım hata Non RP'yle alakası yoktu, benzer bir şekilde araçlarımız birbirine değdi, burda şikayet açılacak bir konu yoktu ki zaten şikayet başlığı'da tekrar düzenlenilmesi gerekiyor ve burda Non RP Driving uygulayan varsa ki bu ben değilim, sensin. Önce terimleri öğrenmelisin. Her neyse, burada bir kışkırtma konusu varsa bu benden yana değil, karşı taraftaki şahıs tarafından olduğunu belirtmek istiyorum. Şikayet başlığını da düzeltmelisin, günde onlarca kez bu şekilde kazalar meydana gelebiliyor her önüne gelen kişi için şikayet açmakta sana bol şans diliyorum dostum, yetkililerden de meşgul ettiğim içinse özür dilerim, iyi günler.