Konu: DM / Yelek çalma rolü @Areszers @realclay @Wroxy  (Okunma sayısı 578 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.08.2021 20:37
Son yazımı yazacağım. Gecenin 04:00'ünde barımız basılıyor ki, bu içeride insanlara hizmet verilirken yapılıyor. Biz bu durumda senin karakterinin ölüm hakkını almak yerine rolsel devam ediyoruz. Yaptığımız çoğu şeyin bilincindeyiz. Giriştiğimiz bu rolün devamında hiçbir şekilde yeleğine zarar vermedik, yeleğinin çalınması seni ölüme kadar sürükler ancak yeleğini geri alman içinde bir şans var.  Eğer ki iptalletmeye çalıştığın bir rolün devamında CK iznimi istiyorsan, vermeyeceğim. Eğer mümkünse yeleğiniz çalındığında yakılmıyorsa veya herhangi bir şekilde ortalıktan yok edilmiyorsa almanız için fırsat vardır. Sana fırsat yaratamazsak o vakit CK iznimizi isteyebilirsin. Ek olarak bana kalırsa bu sorunu kulübün yetkililerine taşımalısın, böylece olayın ciddiyeti kavranır ve almak için çabalarsınız. Size sıkma olayına değinecek olursak, baskının içinde bulunan Sam_Woods isimli karakter Howell_Gleeson isimli karakterle konuşup sıkan kişiyi ifşa ediyor. Böylece Buffalo oluşumuyla savaşta olan Kasparov oluşumunu bu sebepten ötürü rolsel destekliyoruz ve onlarla birlikte savaşıyoruz. Sıkmamızın en büyük nedenlerinden birisi, Kasparov gibi büyük bir örgütle savaşa girmiş olması. İki tarafında işine geliyor.

#11 - 15.08.2021 20:37
Gerisi yetkili kararına kalmış, iyi forumlar.

#12 - 16.08.2021 09:23
İyi günler, biz yelek çalma rolünü toplam dört pompalı tüfek ve bir pistol tabancasıyla çaldık. Toplam beş kişi ile tek bir üyeyi herhangi aktif rol olmayan bir yerde çaldık. Bence bu çok normal. Üstelik yelek çalma rolü aklımızda yoktu, bana yeleği alın emirinden sonra yeleği alma emote'unu verdim ve o vakit anladım. Daha sonra gördüğünüz gibi oradaki rol arkadaşım "tamam yeleği bırak" diyor.

Diyeceklerim bu kadar, bu yelek çalma rolünü bence en uygun imkanda yaptık bu yönden yönetimden ve sayın oyuncudan insiyatif diliyorum. İyi roller.
Dostum MC kültüründe yelek çalmak o kadar kolay birşey değil. Bir MC üyesinin yeleği çalınırsa yani çaldırırsa o MC üyesi ölmesi gerekmektedir. Bunu yapmamalısınız tekrardan söylüyorum gerekli uyarıların yapılmasına rağmen ki attığımız ekran görüntüsü hiç okunmamış bunu tekrar ediyorsunuz. Yaptığımız rol sonucu karaktere, admin bile olmadığınız halde Force CK atmış oluyorsunuz, bunuda bilmeniz lazım ki 2. defa oluyor artık.  Admin kararı.
« Son Düzenleme: 16.08.2021 16:11 LightOfGod »

#13 - 16.08.2021 10:31
Yapılan savunmalarda arkadaşın ile çelişiyorsunuz, arkadaşın yelek çalma rolü yapmadık diyor, sen yelek çalma rolü yaptık diyorsun. Normalde yazacak çok şeyim var fakat yazmaya gerek yok. İstediğin kadar savaşta ol, yoldan geçen her Freeway motorluyu buffalo üyesi sanıp sıkamazsınız, ki bunu sabahın 11:30'da yapıyorsunuz.

Daha bir şey yazmaya gerek yok, yetkili kararını bekleyelim.

#14 - 16.08.2021 10:36
Biraz boş ileti atmışsın. Savunmalarımızın yeterli olduğunu düşünüyorum. Sürekli bir şekilde Buffalo'nun onaylı bölgesinde geziyorsun, Freeway sürüyorsun ve seni birçok defa /ado BUFFALO YOUR SUPPORT gibi şeyler verirken görüyorum. Daha fazla uzamasına gerek yok, yetkili karar verebilir.

#15 - 23.08.2021 00:05
Şikayet incelendi.

Aktif bir savaş içinde olan gruplardan birinde bulunuyorsunuz. Hood Bölgesinde olup yelek giyiyor ve motor sürüyorsunuz. Burada her hangi bir problem yok. Eğer kişilerin CK izinlerini istiyorsanız FM ile iletişime geçin. Eğer vurulmak istemiyorsanız İllegal rol yapmayın. Vurmakta, vurulmakta bir roldür. Bunu unutmayın.

Şikayet kapatıldı.