Konu: DM / Yelek çalma rolü @Areszers @realclay @Wroxy  (Okunma sayısı 574 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2021 12:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daronte_Hicks @Areszers  Isaac_Muldowney @realclay Louis MacCann @Wroxy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.08.2021 11:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM / Yelek çalma rolü.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah oyuna girdik, bir kez daha bize sıktılar ve ss alamadım. Fakat bu sefer sıktıklarında bütün ss'leri aldım. Bütün Freeway motor süren kişileri takip edip kaza yaptırıp sıkıyorlar, bu sadece bana değil çok fazla arkadaşıma da yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Yelek çalma rolü;

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların gerekli cezalandırılmasını ve yelek çalma rolüne girdikleri için CK larını istiyoruz.

#1 - 14.08.2021 12:28
:D savunma gelecek akşam üzeri yaparım

#2 - 14.08.2021 16:39
gerekli bilgiyi akşam saatlerinde vereceğim

#3 - 14.08.2021 17:07
Selamlar. CK haklarımızı istediğini söylemişsin. Bunu neye dayanarak söylüyorsun? CK hakkımı kimseye vermeye niyetim yok. DM'lik bir şeyin söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Şehirde yaklaşık 5 gündür süren bir kaos mevcut. Sorduğum tek soru yeleği üstünde mi sorusu, fazlasını yapmıyoruz. Safımız belli, Kasparov tarafında savaştığımız için gelip sizi vurduk. Sanırım bu kadarı yeterli, daha fazlasına gerek yok. Clay ile mardinmafya nın savunma yapmasına gerek yok, olay bundan ibaret. Benim ile aynı birlikteler. Bu kadarı yeterli olacaktır.

#4 - 14.08.2021 19:12
Öncelikle CK hakkı istemem bildiğim kadarıyla yelek çalma rolüne girersen CK hakkı karşı tarafa veriliyor diye biliyorum.
Diğer konu DM hakkında, DM yok demişsin fakat nedense her gördüğünüz Freeway motoru takip edip tarıyorsunuz, şehirde kaos olabilir fakat bizlerde birer oyuncuyuz ve bunu sabahın saat 11:30'da yapıyorsunuz, çünkü sabah saatlerinde sunucuda polis fazla olmuyor.
Diğer konu sadece yeleğini sorduk diyorsun fakat fotoğrafta da gözüküyor, sen arkadaşına yeleği alması için söylüyorsun ve arkadaşın "Kevin'in kollarından yeleğini sıyararak çıkartır." diye emote veriyor.

Daha bir şey yazmayacağım, admin kararını bekleyeceğim.

#5 - 14.08.2021 19:35
Biz suçsuz olan kimseyi vurmadık, sadece düşmanlarımızı vurduk. Herhangi bir şekilde ihlal yaptığımızı düşünmüyorum. Ayrıca konunun polisle bir ilgisi yok. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

#6 - 15.08.2021 11:34
İyi günler, sabah vakti arkadaşlarımla karşılaştım ve rol yaptım. Silahlı rol çevireceklerini duydum ve rolsel beni çağırdılar, ben aynı şekil Buffalo olduğunuzu bilmiyordum motoru ve yelek çalma rolünü gördükten sonra sahneyi anladım ve role devam etme sebebimde çok geç olmasıydı. Arkadaşlarım sizinle ilgili bir olayları olduğunu söylüyor, bizde gerekli olan silahlı rolün yaptık.

#7 - 15.08.2021 14:06
İyi günler, sabah vakti arkadaşlarımla karşılaştım ve rol yaptım. Silahlı rol çevireceklerini duydum ve rolsel beni çağırdılar, ben aynı şekil Buffalo olduğunuzu bilmiyordum motoru ve yelek çalma rolünü gördükten sonra sahneyi anladım ve role devam etme sebebimde çok geç olmasıydı. Arkadaşlarım sizinle ilgili bir olayları olduğunu söylüyor, bizde gerekli olan silahlı rolün yaptık.
Konu ile alalam yok ancak, Idlewood'a yelek çalma rolü yapmamaları, yaptıklarında kişilerin ck hakları elimize geçeceğini bilmeleri lazım. Kişiler geçen ki savaşımızda yine böyle bir role girdiler ve sanıyorsam kişilere gerekli uyarılar yapıldı. Bunu kişiler kendileride bilmekte. Böyle bir role devam edilirse kişilerin ck hakkı elimizde olacak dendi. İyi roller, iyi günler.

#8 - 15.08.2021 14:28
Normalde bir şey yazmayacaktım, fakat elime yelek çalma rolü ile ilgili bir fotoğraf geçti, bunu eklemek istedim.

#9 - 15.08.2021 20:06
İyi günler, biz yelek çalma rolünü toplam dört pompalı tüfek ve bir pistol tabancasıyla çaldık. Toplam beş kişi ile tek bir üyeyi herhangi aktif rol olmayan bir yerde çaldık. Bence bu çok normal. Üstelik yelek çalma rolü aklımızda yoktu, bana yeleği alın emirinden sonra yeleği alma emote'unu verdim ve o vakit anladım. Daha sonra gördüğünüz gibi oradaki rol arkadaşım "tamam yeleği bırak" diyor.

Diyeceklerim bu kadar, bu yelek çalma rolünü bence en uygun imkanda yaptık bu yönden yönetimden ve sayın oyuncudan insiyatif diliyorum. İyi roller.