Konu: Toplu Şikayet Tyrone_Deshawn, Jaidan_Reid ve Sigurd_Christiansen  (Okunma sayısı 711 defa)

#0 - 07.08.2021 18:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone_Deshawn @Froxy0 Jaidan_Reid @Sharingan Sigurd @Demez
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda bulunmakta

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Hile
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Hile kullanırken Hackers Lists adlı yere bu üç şahısın düştüğünü gördüm, ben de kendi hesabımı göze alarak bu üç şahısa şikayet açmak istedim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kendi hesabımı da göze alarak yaptım.
« Son Düzenleme: 07.08.2021 18:39 isot0 »

#1 - 07.08.2021 19:01
Sadece adım yazan bir şeyden dolayı hileci damgası mı yiyorum? Otuz level bir karaktere sahibim, hile açıcak kadar düşük seviyeli biri olduğumu düşünmüyorum. Düzenli bir açıklamayı birazdan yapacağım.

#2 - 07.08.2021 19:09
intihar bombacısı

#3 - 07.08.2021 19:16
Hack list olayı sorunlu bir olay, çoğu hilede çalışmıyor çalışanda da alakasız kişileri gösteriyor. Bunu ele alarak şikayet açman saçma.

Konuyla alakam yok fakat belirtmek istedim, tarayıcınıza veya Youtube'a aratarak bunu doğrulayabilirsiniz.

#4 - 07.08.2021 19:17
Sadece adım yazan bir şeyden dolayı hileci damgası mı yiyorum? Otuz level bir karaktere sahibim, hile açıcak kadar düşük seviyeli biri olduğumu düşünmüyorum. Düzenli bir açıklamayı birazdan yapacağım.
Aynı şekilde düşünüyorum, ek olarak açıklamamı yapmak gerekirse;

Map sunucumda map yapıyorum, dolayısı ile sobeit uçmak ve diğer eylemleri gerçekleştirmek için zorunlu oluyor. Roleplay sunucusuna girdiğimde ise oyun dosyamdan çıkarmayı unutuyorum. Zaten F12 menüsü sürekli kapalı, bu hileyi lehime bir eylem yapmakta veya insanların oyun zevkini baltalamak amacı ile kullanmadım yani. Sadece oyun dosyamda unuttum, teşekkürler.

#5 - 07.08.2021 19:18
Hack list olayı sorunlu bir olay, çoğu hilede çalışmıyor çalışanda da alakasız kişileri gösteriyor. Bunu ele alarak şikayet açman saçma.

Konuyla alakam yok fakat belirtmek istedim, tarayıcınıza veya Youtube'a aratarak bunu doğrulayabilirsiniz.
Seni ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum, şikayette senin adının geçtiğinide sanmıyorum.

#6 - 07.08.2021 19:22

Map sunucumda map yapıyorum, dolayısı ile sobeit uçmak ve diğer eylemleri gerçekleştirmek için zorunlu oluyor. Roleplay sunucusuna girdiğimde ise oyun dosyamdan çıkarmayı unutuyorum. Zaten F12 menüsü sürekli kapalı, bu hileyi lehime bir eylem yapmakta veya insanların oyun zevkini baltalamak amacı ile kullanmadım yani. Sadece oyun dosyamda unuttum, teşekkürler.
Seni anladım, Hacker Listsin doğru olduğu kabul ediyorsun, yani oyun dosyalarının içinde olduğunu söyledin. Yani öbür arkadaşlarda da aynı durum bulunmakta, herhangi bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum.

#7 - 07.08.2021 19:22
Meslek kasarken dahi hile kullanan birinden zaten bu kadar mantıksız bir şikayetten fazlası beklenemezdi. Teşekkürler.

#8 - 07.08.2021 19:23

Seni anladım, Hacker Listsin doğru olduğu kabul ediyorsun, yani oyun dosyalarının içinde olduğunu söyledin. Yani öbür arkadaşlarda da aynı durum bulunmakta, herhangi bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum.
Anlayışın için teşekkürler. Söylediğim gibi tamamen map sunucumdan kalmış dosyalar, çıkarmayı unutuyorum. Herhangi bir eylem yaptığım vs. çıkmışsa banlanmayı kabul ediyorum zaten. Problem yok.

#9 - 07.08.2021 19:28
Meslek kasarken dahi hile kullanan birinden zaten bu kadar mantıksız bir şikayetten fazlası beklenemezdi. Teşekkürler.
Sence hile açıp meslek kasan birine mi benziyorum, ben map yapmıyorum dostum? Pizza motoru ile hilemi deniyordum, motoru çalışmadan sürebiliyorum. Sizde de var bu hile, biliyorsunuzdur.