Sadece adım yazan bir şeyden dolayı hileci damgası mı yiyorum? Otuz level bir karaktere sahibim, hile açıcak kadar düşük seviyeli biri olduğumu düşünmüyorum. Düzenli bir açıklamayı birazdan yapacağım.
Hack list olayı sorunlu bir olay, çoğu hilede çalışmıyor çalışanda da alakasız kişileri gösteriyor. Bunu ele alarak şikayet açman saçma.Konuyla alakam yok fakat belirtmek istedim, tarayıcınıza veya Youtube'a aratarak bunu doğrulayabilirsiniz.
Alıntı yapılan: Froxy0 - 07.08.2021 19:01Sadece adım yazan bir şeyden dolayı hileci damgası mı yiyorum? Otuz level bir karaktere sahibim, hile açıcak kadar düşük seviyeli biri olduğumu düşünmüyorum. Düzenli bir açıklamayı birazdan yapacağım.Aynı şekilde düşünüyorum, ek olarak açıklamamı yapmak gerekirse;Map sunucumda map yapıyorum, dolayısı ile sobeit uçmak ve diğer eylemleri gerçekleştirmek için zorunlu oluyor. Roleplay sunucusuna girdiğimde ise oyun dosyamdan çıkarmayı unutuyorum. Zaten F12 menüsü sürekli kapalı, bu hileyi lehime bir eylem yapmakta veya insanların oyun zevkini baltalamak amacı ile kullanmadım yani. Sadece oyun dosyamda unuttum, teşekkürler.
Alıntı yapılan: Demez - 07.08.2021 19:17Alıntı yapılan: Froxy0 - 07.08.2021 19:01Sadece adım yazan bir şeyden dolayı hileci damgası mı yiyorum? Otuz level bir karaktere sahibim, hile açıcak kadar düşük seviyeli biri olduğumu düşünmüyorum. Düzenli bir açıklamayı birazdan yapacağım.Aynı şekilde düşünüyorum, ek olarak açıklamamı yapmak gerekirse;Map sunucumda map yapıyorum, dolayısı ile sobeit uçmak ve diğer eylemleri gerçekleştirmek için zorunlu oluyor. Roleplay sunucusuna girdiğimde ise oyun dosyamdan çıkarmayı unutuyorum. Zaten F12 menüsü sürekli kapalı, bu hileyi lehime bir eylem yapmakta veya insanların oyun zevkini baltalamak amacı ile kullanmadım yani. Sadece oyun dosyamda unuttum, teşekkürler.Seni anladım, Hacker Listsin doğru olduğu kabul ediyorsun, yani oyun dosyalarının içinde olduğunu söyledin. Yani öbür arkadaşlarda da aynı durum bulunmakta, herhangi bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum.
Meslek kasarken dahi hile kullanan birinden zaten bu kadar mantıksız bir şikayetten fazlası beklenemezdi. Teşekkürler.