Konu: VCSD Deputy Sheriff Academy hk.  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2021 17:16
................

Selam,

Sunucunun oyuncu kitlesi bildiğimiz üzere epeyce kalabalık, şu anda da VCPD bünyesinde bayağı bir aktif oyuncu bulunuyor. Yabancı bir sunucunun yaptığı gibi, hem LSPD hem de LSSD-burada VCSD- birlikte açılsa ve oyuncular iki departmandan istediğini seçse veyahut VCPD bünyesinde olan üyelere bir kereliğe mahsus departman değiştirme hakkı verilse nasıl olur?

Açıkcası, Şerif Departmanı'nın OSS biriminde rol yapmayı çok isterim. Araç modlarının karışmaması açısından da, LSPD-Police Car ve SFPD-Police Car'ı VCPD, LVPD-Police Car'ı da VCSD kullanabilir. Böylelikle oyuncular bu araçlara departmanlarına uygun modları yükleyerek çakışma ve benzeri sorunları çözebilirler.

Bu AR-GE için düşünceleriniz nedir?
Deputy Sherriff Diaz (:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 06.08.2021 17:25
Buna benzer bir ARGE açmıştım, reddedilmişti.
Sunucunun yüzde doksan dokuzu şehir içinde rol yapıyor, Şerif Departmanı da bilindiği üzere şehirdışında görev yapıyor.
Şu an gelse bile bir işe yaramaz çünkü herkes şehir içinde. Bu yüzden maalesef desteklemiyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Fulwyn,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 06.08.2021 17:27
Sunucunun yüzde doksan dokuzu şehir içinde rol yapıyor, Şerif Departmanı da bilindiği üzere şehirdışında görev yapıyor.
Şu an gelse bile bir işe yaramaz çünkü herkes şehir içinde. Bu yüzden maalesef desteklemiyorum.

Şerif Departmanı sadece şehir dışında görev yapmıyor ki, şehir içerisinde de güvenliği sağlayabiliyor.

bkz;
" In the United States, a sheriff is an official in a county or independent city responsible for keeping the peace and enforcing the law. "
(via. https://en.wikipedia.org/wiki/Sheriffs_in_the_United_States)

ayrıca bkz -malum yabancı sunucu-;
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 06.08.2021 17:30 Fulwyn »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 06.08.2021 17:30

Şerif Departmanı sadece şehir dışında görev yapmıyor ki, şehir içerisinde de güvenliği sağlayabiliyor.

bkz;
" In the United States, a sheriff is an official in a county or independent city responsible for keeping the peace and enforcing the law. "
(via. https://en.wikipedia.org/wiki/Sheriffs_in_the_United_States)

ayrıca bkz -malum yabancı sunucu-;
Spoiler: GösterGizle

Şehir içinde görev dahi yapabilse gereksiz çünkü zaten PD'de yeterince oyuncu var.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Fulwyn,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 06.08.2021 17:32
Şehir içinde görev dahi yapabilse gereksiz çünkü zaten PD'de yeterince oyuncu var.

Onun farkındayım, rol çeşitliliği ve farklılık açısından sunucuya katkı sağlayacağını düşündüm. Şahsi fikrim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 06.08.2021 17:37
Sunucunun ilk açıldığı zamandan beri farklı zaman dilimlerinde dile getirilen, Manifesto, Nyarko ve Keddy'nin yayınlarında dahi sürekli olarak sorulan ve sürekli olarak ret cevabı alan bir AR-GE. Anlık hevesle açılmasıyla beraber açıldığı gibi raya oturamayacak, sürekli gelişmesi gereken ve başında ciddi anlamda rollerini bilen ve yönetebilecek bir yöneticinin olması gerekli. Aktif olarak şehir içerisinde VCPD oluşumu zaten görevini bir hayli yerine getiriyor ve dengeyi koruyor. SD şimdi Dillimore kasabasına açıldığını düşünürsek kasabalarda bunlar rol yapamayacaklar, çünkü kasabada rol yapan oyuncu kitlesi yok. Motor kulüpleri bile kasabada oluşum açıyor fakat orada da bir süre sonra tutunamayıp şehre geliyorlar. Tamam, SD şehir içerisine de girebiliyor, highway kontrolü vesaire derken şehir içerisinde ikinci bir kolluk kuvvetleri.

PD sistemleri, düzeni ve işleyişi dahi sürekli değişen ve sürekli gelişen bir yapıda. Ekstra bir kolluk kuvvetlerinin açılması iki tarafında gelişmesini engeller. Anlık heveslerin bir hayli yükselmesi sonucunda ortaya çıkan AR-GE'leri anlayabiliyorum fakat şahsi düşüncem SD'nin bize bir yararı yerine zararı olacaktır, bu yüzden desteklemiyorum. Bildiğim kadar yönetim de pek desteklemiyor bu konuyu, geçmiş yazılarda Thorin'in bahsettiği durumlarda mevcut. Arşiv kısmından bu konuya benzer konuları incelemenizi öneririm. Bu konu sürekli olarak gündeme getirilen -anlık heves- konu olduğu için artık tam anlamıyla tartışılmıyor bile.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Rousseau, Fulwyn,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 06.08.2021 17:38
Ben buna gereksiz bakıyorum, ikiye bölmek bir birliği komuta takımının ikiye bölünmesine sebep olur, buda binbir çeşit zorluk sıkıntıya sebep olur. VCSD'in tek bir avantajı var şehir dışı devriye yapabilmeleri ondan dolayı VCPD kapatılıp VCSD'ye dönüştürebilir. Zaten Şerif departmanının alanı Polis departmanına göre çok daha geniş, şerif departmanı şehir içinde ve şehir dışında görev alabilir. Şehir dışında kasabalarda devriyeye gerek var mı? Bana göre gerekli değil şu aşamada. İkiye bölünmesini desteklemiyorum ama VCSD'in avantajları kullanılmak isteniliyorsa VCPD kapatılıp VCSD'ye dönmesini desteklerim. Bence şu anki düzen yeterli ve güzel, desteklemiyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Fulwyn,
Tepki yok
Tepki yok