Konu: [06.08.2021] Benjamin Rosenthal  (Okunma sayısı 598 defa)

#10 - 07.08.2021 04:00
dost her şüphe duyduğun adam ermeni ya da kasparov değildir. fazla uzayan bir şikayet, dediklerine kendin inanıyor musun? eğer inanıyorsan roleplay bilgimin düşük olduğunu kabul edeceğim.  :D

#11 - 07.08.2021 13:14
dost her şüphe duyduğun adam ermeni ya da kasparov değildir. fazla uzayan bir şikayet, dediklerine kendin inanıyor musun? eğer inanıyorsan roleplay bilgimin düşük olduğunu kabul edeceğim.  :D

Ben zaten her gördüğüm kişiye veya topluluğa "Aaa bunlar Kasparov, takip ediyorlar." cart curt muhabbeti yapmıyorum dostum. Senin anlamadığın nokta şu ki Sabahın 5'i bak 5(beş) yani o saatte Little Italy'de bir wiseguy ile konuşuyoruz, ve sen yanımızda durmuşsun bizi mi dinliyorsun, beni mi bekliyorsun belli değil. AFK olman umrumda değil, ben rolümü yaparım. Sen zaten orada aktif rol dönerken AFK kalman yanlış, AFK kalacaksan oyundan /q atar çıkarsın bu kadar basit, oyun kurallarında da zaten aktif rol ortamlarında AFK kalmanın yasak olduğunu herkes biliyor. Herkes oradan ayrılmış, evlerine dağılmış sen halen orada bekliyorsun.

çıktığımızda olmasaydınız yine gergin rollere devam etme planım vardı, ancak AFK da olsanız oradaydınız. Muhtemelen kendisi de aynı kafada düşünüyordu ancak onun adına savunma yapamam.
AFK bile olsan "Sürekli Roleplay" kuralı dahilinde oradasın ve ben ona göre rol yaparım. Senin Ermeni olup olmaman benim için önemli değil istersen İtalyan ol veya git Afgan ol sonuç olarak senin peşimde olduğunu düşünerek hareket ediyorum. Burada herhangi bir Mix veya MG yok. Sana bu 3. mesajım fakat anlamamak ve bana karşı olan nefretini mi desem kinini mi desem bilemedim ama bir şekilde hissettiriyorsun. Bilal'e anlatır gibi sana burada o rolün neden bu şekilde geliştiğini anlatmaktan yoruldum. Daha fazla yazmayacağım, yönetici sonuçlandırabilir.
« Son Düzenleme: 07.08.2021 14:52 Aureus »

#12 - 08.08.2021 12:49
dalga mı geçiyorsun aureus? nerede şüphe duymak?

- kendisi ermeni piçlerinden biri.
+ kasparov mu?
- evet.

savunma yaptıkça küçük duruma düşüyorsun bro, üzgünüm.

#13 - 08.08.2021 13:29
dalga mı geçiyorsun aureus? nerede şüphe duymak?

- kendisi ermeni piçlerinden biri.
+ kasparov mu?
- evet.

savunma yaptıkça küçük duruma düşüyorsun bro, üzgünüm.
Dostum editlenmiş bir rol görüntüsüne göre konuşuyorsun. O SS'de toplasan 20 adet yazışma vardır, SS harici konuşulanların haricinde 200 adet yazışma var.  SS'lerde her şeyi ortaya dökmüyorum maalesef. "Kendisi ermeni p*çlerinden biri." derken orada senden şüphe duyduğum için senin Ermeni olduğunu düşünüyorum ve o yüzden sana Ermeni diyorum ki zaten yanımdaki kişi de direk "Kasparov mu?" diye sorduğunda ona Kasparov'un bizi takip ettirdiğini bildiğimden dolayı ona onay veriyorum. Orada şüphe duymasam zaten hem senin içeri girmeni beklemezdik hem de dışarı çıktığımızda takip edecek misin diye kontrol etmezdik. Çok fazla uzadı bu konu yönetici gerekli kararı verebilir daha fazla yazmak istemiyorum.

#14 - 08.08.2021 23:44
anladım şüphe duyduğun herkes ermeni ve kasparov. benim hatammış şikayet açmak  :garip:

#15 - 09.08.2021 19:44
Size direkt olarak Ermeni/kasparov damgası yapıştırmamış, o an içerisinde sadece tahmin yürütmüş. Buna sırf konuşmak için konuşuyor diyebiliriz, rol çıksın diye yaptığı ufak bir süs.

Savunma yeterli bulundu.

+  üsluptan dolayı @bekointhehood forum uyarı puanı alacak.