Merhaba, şikayete ben de dahilim. Öncelikle Vice tarafından onaylı bir skin yapımcısıyım.
@karizmatik devrimci isimli arkadaş dolandırıcı olan kişilere ulaşmadan önce ilgili skin konusunu bana bildirmişti ve ben bu işi beceremeyeceğimi söyleyerek reddetmiştim.
Onaylı skincilerle ilgili kural açıktır. Bu kişilere skin yaptırılması durumunda skinin çalınmaması için Vice yönetimi elinden geleni yapar. Skininin hakkını da kendi sunucusu bünyesinde korur. Fakat bu demek değildir ki, onaylı skinci olmayan kişilere skin yaptırmak yasaktır. Hayır, onaylı olmayan kişilere skin yaptırılması yasak değildir. Aksine, onaylı olmayan birisine yaptırılan skinin çalınması durumunda Vice RP platformunun bir sorumluluğu yoktur.
Kısaca özetlemek istediğim şu. Arkadaşlar "ben onaylı skinci değilim, paranı vermek zorunda değilim bana da bir şey olmaz" düşüncesiyle hareket ediyorlar.
Böyle bir şey söz konusu olabilir mi? O halde ben de insanlara umut satarak IC paralarını çalayım ve yüz üstü bırakayım. Sonra da dalga geçeyim.
Manifesto'nun ve Vice yönetiminin skin çalınması konusundaki hassasiyeti aşağıdaki konudadır. Tüm kurallar orada yazar. Kurallarda hiçbir şekilde dolandırıcılığa göz yumulduğu söylenmez.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=111031.0