Teknelere interior olayını destekliyorum, aynı şekilde karavana da gelmeli. Diğer şeyleri desteklemiyorum. İnsan istediği yerden ev alabilir. Buna kimse karışamaz, parası olan alır mantığı yani. İlla iskelenin dibinde ev almak gerekmiyor, tekne rolü yapanlar için. İskeleye yakın evler bulunuyor o bölge de apartman bile var. Arabayla iki dakikadan kısa sürede iskeleye ulaşabilirsin. Gerçekte de böyledir, teknesi olup da teknesinin yanına gidemeyen insanlar var. Parası olup da iskelenin yanında oturan insanlarda var. Denize sahil onlarca ev var zaten onları saymıyorum iskelesi olmadığı için. Palomino Creekte iskele bulunuyor, orada da onlarca ev var, oradan açtırabilirsiniz. Ya da istediğiniz ev sahipleriyle görüşüp evlerini satın alabilirsiniz, gerçekte de böyledir bu suyla hiç işi olmayan biri sahil kenarında sadece manzara güzel diye ev alabilir. Kimse onlara senin teknen yok buradan git evini devret diyemez, diyemiyor da. Tekne rolü yapanlara destek verilmeli ancak bu şekilde değil, interior gelerek destek sağlanmalı.