Konu: İskeleli Evlerin Lüks Teknesi Olanlara Satılması  (Okunma sayısı 281 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2021 10:55
Öncelikle selamlar,

Biliyorsunuz ki şehirde hız teknesi ve yelkenli tekne kullanan, kullanıp da rol yapan çok az kişi var. Biz üç kişi yelkenli tekne kullanıyoruz ve yelken açmasından rüzgar almasına, mandar halatından iskota halatına kadar bir yelkenlide yapılabilecek her rolü yaparak oynuyoruz. Aylardır ev başvuruları açılsın da teknemizi önüne çekebileceğimiz iskeleli bir ev alalım diye bekledik. Zaten birkaç tane olan bu şekildeki evlerin çoğu iskelede rol çevirmeyen kişilere satılmış durumda. Son çare iskelesi olmasa da doğal limana sahip diyebileceğimiz bir yeri ev olarak açtırmak istedik o başvurumuz da reddedildi. Şehirde tekneci, karavancı rolü yapacak kişilere hiçbir imkan sağlanmıyor. Bu araçlara ev sistemi getirilmiyor. Bari teknemize yakın bir evimiz olsun dedik ona da fırsat verilmiyor. Elbette herkesin deniz kenarında evi olabilir buna kimse karışamaz ancak haritada 3-5 tane olan iskeleli evlerin tekneci rolü yapan oyunculara satılması ve devredilmesi gerek diye düşünüyorum.

İskeleli ve denize bağlantısı olan evler:

Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
millionenimperium, Shtaloj@,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 04.08.2021 11:18
Destekliyorum.
Yelkenli teknede yaşıyor rolü yapmak istiyoruz, 12 Feet üzeri her teknenin kamarasında minimal olsa da bir yaşam sürmek mümkündür. Ancak sunucuda yelkenli teknelerin içine giremiyoruz bu konu hakkında yakın zamanda karavan ve Yelkenli tekneler için interior argesi oluşturacağım.

Teknelerde interior olmadığı için yaşam rolü için iki aya yakın bir süredir marinadaki evleri almaya çalışıyoruz iki kez başvuru açtık ancak başvurular kapalı dendi. Aradan bir süre geçmesinin ardından maalesef Lia adlı admin başvuruların kapalı olmasına rağmen evi açtırmış ve almıştı. Diğer evler için yenilenen sistemde tekrardan başvuru oluşturduk ancak yine bizden sonra başvuru açan birisine tahsis edildi. İskelesi olan başka bir eve daha başvuru açtık ancak uygun değil diyerek reddedildi. Sunucuda tekne var ancak insanlara ne rol imkanı sağlıyor nede imkan sağlamaya çalışanları destek olunuyor. Pek inancım olmasada dilerim bu konu dikkat çeker ve denizde rol çevirmek isteyen insanlara ön ayak olur.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
millionenimperium, Shtaloj@,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 04.08.2021 11:30
Destekliyorum artı olarak interior imkanı gelirse tekne rollerine ayrı bir zevk katacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 04.08.2021 11:35
Kesinlikle rol çeşitliliğini arttıracak bir Arge. Bu sayede güzel roller çıkacağından eminim, aktif olan karavan interior sistemi mevcut ama sanırsam inaktif mükemmel rollere ev sahipliği yapacaktır. Kesinlikle destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 04.08.2021 11:41
Teknelere interior olayını destekliyorum, aynı şekilde karavana da gelmeli. Diğer şeyleri desteklemiyorum. İnsan istediği yerden ev alabilir. Buna kimse karışamaz, parası olan alır mantığı yani. İlla iskelenin dibinde ev almak gerekmiyor, tekne rolü yapanlar için. İskeleye yakın evler bulunuyor o bölge de apartman bile var. Arabayla iki dakikadan kısa sürede iskeleye ulaşabilirsin. Gerçekte de böyledir, teknesi olup da teknesinin yanına gidemeyen insanlar var. Parası olup da iskelenin yanında oturan insanlarda var. Denize sahil onlarca ev var zaten onları saymıyorum iskelesi olmadığı için. Palomino Creekte iskele bulunuyor, orada da onlarca ev var, oradan açtırabilirsiniz. Ya da istediğiniz ev sahipleriyle görüşüp evlerini satın alabilirsiniz, gerçekte de böyledir bu suyla hiç işi olmayan biri sahil kenarında sadece manzara güzel diye ev alabilir. Kimse onlara senin teknen yok buradan git evini devret diyemez, diyemiyor da. Tekne rolü yapanlara destek verilmeli ancak bu şekilde değil, interior gelerek destek sağlanmalı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 04.08.2021 11:47
Hiiiiiç gereği yok, biraz ötedeki evi al yakındaki bir deniz kenarına park et, çok muhim bir durum değil yani desteklemiyorum. Tekneci rolünü de yapanı gördüm, karavancı rolünü de, her şeyi sistemleştirmeye gerek yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 04.08.2021 12:16
Bu düşünceyi destekliyorum. En azından bu rollerde birazda olsa gerçekçilik katıyor en kısa zamanda getirilme dileğiyle  :vice: :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 04.08.2021 12:35
Teknelere interior olayını destekliyorum, aynı şekilde karavana da gelmeli. Diğer şeyleri desteklemiyorum. İnsan istediği yerden ev alabilir. Buna kimse karışamaz, parası olan alır mantığı yani. İlla iskelenin dibinde ev almak gerekmiyor, tekne rolü yapanlar için. İskeleye yakın evler bulunuyor o bölge de apartman bile var. Arabayla iki dakikadan kısa sürede iskeleye ulaşabilirsin. Gerçekte de böyledir, teknesi olup da teknesinin yanına gidemeyen insanlar var. Parası olup da iskelenin yanında oturan insanlarda var. Denize sahil onlarca ev var zaten onları saymıyorum iskelesi olmadığı için. Palomino Creekte iskele bulunuyor, orada da onlarca ev var, oradan açtırabilirsiniz. Ya da istediğiniz ev sahipleriyle görüşüp evlerini satın alabilirsiniz, gerçekte de böyledir bu suyla hiç işi olmayan biri sahil kenarında sadece manzara güzel diye ev alabilir. Kimse onlara senin teknen yok buradan git evini devret diyemez, diyemiyor da. Tekne rolü yapanlara destek verilmeli ancak bu şekilde değil, interior gelerek destek sağlanmalı.

Destek için teşekkürler, tekne ve karavanlara interior gelirse zaten iskeleli evlere ihtiyaç kalmaz. Biz teknede yaşam rolü yapmak istediğimiz ve buna imkan olmadığı için en azından tekneye yakın bir evimiz olsun istiyoruz. Teknelere interior getirildiği vakit isteyen istediği evi satın alsın. Teknede yaşama imkanım olduğu zaman zaten ev satın almam.

@FakeGlobal Yorum için teşekkürler. "Her şeyi sistemleştirmeye gerek yok" benzeri cümleleri argelerde çok görüyorum ve saçma buluyorum. Bu bir roleplay serverı ve rol çeşitliliğini arttıracak bir interior sisteminden bahsediyoruz. Getirilecek sistem serverı topyekün değişime sokacak bir şey değil. Herkes dört duvar arasında yaşam rolü yapmak zorunda da değil. Argeyi desteklemeyebilirsin ama her şeyi sistemleştirmeye gerek yok cümlesi bencilce oluyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 04.08.2021 16:44
Deniz aracı olanlara öncelik tanınabilir. Bu da ev veren yetkililerde bitiyor ama ilk kim başvurursa direkt ona veriyorlar. Eve başvuran herkesi rolde dinleyip ona göre uygun olana verilse çok daha iyi olacaktır. Öncelik tanınacağı şekilde desteklenebilir. :vays: :nays:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok