İyi forumlar.
Buradaki dediğiniz MG'i anlamadım, neyden bahsediyorsunuz arkadaşlar? PM'den dönen discord sesli muhabbetinden başka bir MG yok bence, ama yine de içinizde kalmasın, sizin de emin olmanız için bir şeyler yazayım.
Sizi uzun bir süre, bir sebepten ötürür aradık. Yaşadığınız sokağa baktık, Idlewood'a baktık, Glen Park vs., yani düşünebileceğiniz VICE içerisindeki her yere baktık, önümüze Temple taraflarında çıktınız. Ten Line setiyle bir olayımız bulunmakta ki, olaylar patlak vermiş durumda. Sizi görüyoruz, maskelisiniz, siyahisiniz ve her gün sizin sokağınızda gördüğümüz mavi Savanna'yı altınızda görüyoruz. Ayrıca, araçtaki bir kişinin göğsünde pompalı var ve biz de Ten Line ile savaştayız, eğer bir grup birileriyle savaş hâlinde değilse, göğsünde neden tüfek taşısın? Ten Line olduğuna dair şüphe duyduğumuz kişilerin aracında birisinin üstünde pompalı bulunuyor. Daha sonrasında Savanna bizi görünce kaçmaya başlıyor, takip ediyoruz. Idlewood'a kadar kaçıyorsunuz, üstünüzde deli gibi Ten Line'dan olma şüphemiz var (her gün sokağınızda gördüğümüz aracın sizde olması ve araçta birisinin pompalı taşıması(birileriyle savaşta olduğu), bizi görünce kaçmanız, siyahi olmanız). Kane Patric karakteriyle telefon aracılığıyla görüşüldüğünü biliyordum. DeShawn Williamson adlı karakterden IC'de, Kane Patric'in numarasını istedim, o da verdi. IC'de sürücüye Savanna'ya yaklaşmasını istedim, bir de üstümde para bulunmadığı için /aw'den SMS ücretini karşılamak için para istedim. Savanna'ya yeteri kadar sürücü yaklaştı, telefon bildirim sesini duymak için. SMS'i attığımda araçtaki bir maskeliden (Kane Patric) bildirim sesi geldi. Sizce bu tesadüf mü? Camlar kapalı vs. demişsin, aracının üstü bile açık, bunu nasıl duymayım? Bir de, eğer chatloguma yansırsa bunun rolünü yapmam bir ihlal değil.

sizinle beraber uzlaşmak için gittiğimiz discordu soruyor, siz de vardınız orada.
Evet uzlaşma için gittiğimiz discordda biz de vardık, ama uzlaşmaya sizi vurduktan sonra gittik. 00:38 civarı hangi seslidesiniz diye pm atmışsın, sizi bundan birkaç dakika sonra vurup, sonrasında 00:44 - 01:00 civarı sesliye uzlaşmak için girdik. Kendi şikayetinizde kendinizi ele vermişsiniz anlayacağın, yalan söylemene gerek yok.
Edit: Eğer yönetici arkadaş, kaçtığınza dair vs. ekran görüntülerini isterse atabilirim. Ekran görüntülerim bulunuyor.