İlk başta bahsettiğin forma olayı tamamen özenç üzerine kurulu bir durum, herhangi bir şeyin çalınmasıyla; birinin hakkının yenmesi ile alakası yok.
Ayakkabı her yerde bulunabilecek; kendin bile sıfırdan model çizerek yapabileceğin basit bir samp ayakkabısı. Skinin bodysi aynı skinden çekildiği için gövdenin şekli/biçimi benzer olabilir; aşırı normal bir durum. Şahıs, Jevonne karakterinin üzerindeki formayı beğenip; o skine benzeyen bir skin yaptırmak istemiş olabilir. Bel çantasına gelecek olursak, yandaki çantayla; dikkatli incelenirse boyutu bile farklı. Sol kolun yanındaki keskin kıvrımı örnek gösterecek olursanız da; samp ortamında gördüğüm tüm bel çantalarında mevcut olan bir kıvrım. Gayet rahat bulunabilecek bir parça. Kolyede de herhangi bir çalınma söz konusu değil, tek ortak özellikleri; ikisinin de gerçek hayatta "Cuban Chain" olarak adlandırılıyor olması. Görselden de anlaşılabileceği üzere, biri daha kalın; daha yoğun bir kolye. Diğerine de bakarsanız aradaki farkı anlayabilirsiniz. Onun dışında saate değinecek olursak, ikisi de birbirinden ayrı saatler.
Çalınma durumunun mevcut olmasının imkansız olduğunu düşünüyorum, ortada bir özenç söz konusu ve bu özenç durumu sizi oldukça rahatsız etmiş gibi. Bir insan, bir insana özenebilir. Özenmek gayet normal bir şey, normal karşılanması gereken bir şey. Tamamen "Bu takımın forması sadece bende olabilir, bu markanın çantası sadece bende olabilir" tarzında bir düşünce ile açılmış bir şikayet.

(Attığım iletinin bir yetkili tarafından silineceğine eminim, sadece şikayeti okuyup; inceleyen insanlara yardımcı olmak istediğim için burada tutuyorum.)
Konu ile benim gibi
@Vicolays 'ın da bir alakası yok, objektif olalım biraz. Daha fazla ileti atıp konuyu kirletmeyeceğim, aynı insiyatifi sizlerden de bekliyorum.