In Game SS'lerin atılması gerekirken sunucunun sistemlerin, SAMP'ın sistem eksikliği çok fazla. Photoshopla yapılan görüntüler çok yapmacık duruyor ve çok kötü gözüküyor, onun yerine OOC fotoğraf atılması daha hoş gözükür, Photoshop ile görüntüler eklenmesinden.(İyi yapan var ama herkes iyi yapamaz) Örneğin bir karakteriniz eğilip köpek seviyor, bunu bir arkadaşına çektiriyor gibi düşünün. Bunu IC yapabilmek için o çok fazla çaba sarf etmek gerekiyor, onun yerine başka yerden bulduğu bir fotoğrafla bunu yapabilir. SAMP'da anim eksikliği çok fazla, istenilen pozda fotoğraf çekilmiyor maalesef. Karışılmasına da karşıyım bundan dolayı. Ancak şu şekilde bir şart olmalı, belki vardır bilmiyorum Vice Social kullanıcısı değilim. OOC atılan fotoğraflar mantık sınırları içerisinde olup olmadığı denetlenmesi gerekiyor. Oyundan tamamen kopuk olabilecek, karakteriyle alakasız fotoğraflar yasaklanabilir. Örneğin karakter beyazdır, siyahi bir fotoğraf atıp bu benim demek gibi absürt durumların önüne geçilmesi gerekiyor. Oyun dünyasından tamamen kopuk, alakasız şeyler olmamalı OOC fotoğraflarda. Fotoğraf yüzü belirlediğiniz kişiyi değiştirmemiz gerekiyor yani. OOC fotoğraflarda, insanlar random internetten bulup bu benim diye aynı kişi 4-5 farklı insan kullanabilir, bunlar engellenmeli.